reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Anineczko,ja to wiem doskonale,że BB jest jeszcze w przebudowie i nie do końca,że tak powiem "zrobione",ale może takie sugestie foremek pomogą w odnajdywaniu i naprawie różnych jeszcze niedopracowanych szczegółów:happy:
Ps.Jestem wyrozumiała,jak najbardziej:rofl2:

reklama
ale naprodukowałyście.Nie wiem czy wszystko pamiętam
Marta-jeśli tylko się do mnie szefostwo odezwie z wielką ochotą zaproponuję twoją kandydaturę(ale z koleżanką Gosią pożrecie się-daję se rękę uciąć-to bestia jest)
Ewelcia-nic nie szkodzi,sprawa się wyjaśniła-choć faktycznie napisałam coś w stylu,że mi się przyda spokój do sprzątania
Tichonek,Andzulina,Ewelcia-normalnie jak na animal planet(czy innym discovery)-z J często oglądamy taki program "obcy we wnątrz mnie"-czy cosik takiego i to właśnie ją spotkało-niby robal wpadł do oka i ugryzł-a on jaja sobie złożył i jakaś tam larwa grasuje dziecku-bllleeee.Gdyby od jej mamy to zależało to już dawno byłoby po operacji,ale tutejsi lekarze wiedzą lepiej,a my laicy jesteśmy schizofremikami(zwłaszcza matki-Polki)szkoda gadać
Pauletta-dobrze,że Twój mężowski potrafi tak zimna krew zachować-a z resztą już nie wiele czasu Wam zostało na harce,więc trzeba korzystać:)
Madbebe-teraz brzmi jeszcze bardziej kusząco,kiedy mielibyśmy pewność,że jest gdzie przenocować:)
co do postów i cycatów ja tam w ogóle pojęcia nie mam jak się do tego zabrać-ani przedtem ani tym bardziej teraz.Tylko jednego umiem-jak zaznaczam edytau i jest cycowaty post z miejscem dla mnie(na mój)

Ja też jak najbardziej za:tak:
Za tydzień,o której tak Pi razy drzwi?
Muszę się skonsultować z Dytą jak,gdzie i co zorganizować,Karolinanicola,na razie ma dni wyjęte z życiorysu bo teściowa...:-D

Super, teraz Lubiczanka musi napisać, czy do Sword dotrze i o której to my się jakoś umówimy i gdzieś znajdziemy;-):-D. Już się cieszę, M zapowiedziałam, że na spotkanko wybywam:-).

Hejooooooooo :-) melduję się w dwupaku :tak:mimo bara bara rodzić nie zaczęłam choć już dzisiaj partię regularnych skurczy zaliczyłam ehhh to moje dziecię lubi się droczyć ze mną :sorry2: ale musze Wam powiedzieć że jestem udana:zawstydzona/y: zaciągnęlam wczoraj m do wyrka no i zaczynamy cmok cmok i tekie tam a ja nagle wypalam z tekstem " a podłoge za kiblem też wyszorowałeś??":baffled::dry: na szczęście moje kochanie zachowało zimną krew odpowiedział twierdząco na pytanie i kontynuowal to co zaczeliśmy :-D:-D:-D:-D
No ja po wizycie w szpitalu kolejna za tydzien no chyba że mała będzie chciała wcześniej wyjść ;-) kilka pań mnie rozbroiło dzisiaj :sorry2: jedna brzuch wielki do pasa a ona popyla tych ichnich cienkich wysokich koturnach nie była w stanie nóg wyprostować na zgiętych kolanach szła no ale przecież obcas musi być :baffled::sorry2: dwie inne panie ubrane w swetry płaszcze na grzbietach a na nogach leginsy do półłydki i japonki :szok: ale ostatnia przebiła je wszystkie jak wskoczyła na oddział w krótkich spodenkach ledwo dupe zakrywających :szok::baffled: a ja rano samochód z mrozu skrobałam :dry: aż mi się zimno robiło jak na nie patrzyłam :sorry2: dziwna ta moda tu bywa ehhh :tak:
Andzulina MB jak najbardziej aktualne :tak:

To ja już kilka razy widziałam kobietki we flanelowych piżamach:baffled::szok:, ale tak ubrane jak mówisz też i zawsze mnie to śmieszy:-D;-). Pauletta fajnego masz M, że tak zareagował;-);-);-)

Byłyśmy na spacerku, Ania zjadła i śpi:-)

lubiczanka pisze-Dublin to Dublin.po tylu kilometrach będzie mi wszystko jedno gdzie i od razu do propozycji dorzucam Renni(co Ty na to?)...Tylko po raz kolejny podkreślam-ja z ogonkami

Witam wszystkie forumowiczki:-)Zagladalam tu pare razy i widze,ze bardzo tu u Was sympatycznie i wesolo.Chetnie przylacze sie czasem do pogaduchy z Wami.Mieszkam w Galway,mam juz jednego lobuza,a za 9dni powinien dolaczyc do nas drugi:-)No i sie zacznie:tak:Dlatego pomyslalam,ze dobrze bedzie sie tu czasem odezwac,tak zeby sie oderwac od prac domowych,no i poradzic doswiadczonych mam.Pozdrawiam

Witam wszystkie forumowiczki:-)Zagladalam tu pare razy i widze,ze bardzo tu u Was sympatycznie i wesolo.Chetnie przylacze sie czasem do pogaduchy z Wami.Mieszkam w Galway,mam juz jednego lobuza,a za 9dni powinien dolaczyc do nas drugi:-)No i sie zacznie:tak:Dlatego pomyslalam,ze dobrze bedzie sie tu czasem odezwac,tak zeby sie oderwac od prac domowych,no i poradzic doswiadczonych mam.Pozdrawiam

Witaj ..i pisz smialo ...u nas wesolo i milo..no i spotkanka .mam nadzieje ze bedziesz wpisywala sie na liste spotkan mamusiek Galwayskich

no a moje dzieci tryskaja energia..a zwlaszcza Ewunia a wczoraj taka biedna byla lezala i spala a dzis ..nie powiedzialybyscie ze ona wczoraj taka chora byla.. wlasnie gonia sie z Albertem dookola sofy..i mala ma radoche

Witamy witamy :tak: ja mam termin na 12 marca czyli za 8 dni ;-) kto wie może się na porodówce spotkamy:-):-):-) i nawet łobuzów mamy prawie w tym samym wieku... a z której części galway jesteś??

No i dzisiaj całkiem przypadkiem wyszło nam spotkanie mam w Monkey Business :-) było bardzo miło dziękuję dziewczynki za towarzystwo :tak: a mój mały obsraniec padł w samochodzie teraz śpi na kanapie otworzyłam balkon i łapie świeżego powietrza przez sen :tak: ja zaraz musze się wziąć za robienie obiadu a strasznie mi się nie chce :sorry2: no ale jak mam potłuc kotlety skoro dziecię śpi:confused::-ptakże jeszcze troszkę przed kompem posiedzę ;-)

reklama
Gastone- pokazalabys swoj brzusio......ciekawa jestem jaki juz duzy....Dbaj o Was :)

Pauletta- no moze i bym wpadla ale o ktorej godzince?

Wow...wlasnie sie skapnelam,ze mam miesiecznice slubu..ahahahaha....coz za staz!!!
Poczekaj jeszcze chwileczke,bede miec sesje u meza to sie pokaze.A brzusio hmm no maly juz nie jest..

Do góry