reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

A właśnie nadrabiam.
Pauletta tekst pierwsza klasa :-D:-D

Frog witaj wśród żywych :-D Jak to teściowa potrafi poprawic humor,co nie? Zwłaszcza jak jej się macha na pożegnanie :-D

Lubiczanko no to trzymam kciuki za autko.
A co do spotkanka....może coś się wymyśli :cool2:

M czyta bajkę przed snem dzieciom....jakie one tam grzeczne :szok::angry:

reklama
lubiczanko widze,ze klatke dla ptaszkow sprzedajesz, a co z ptaszkami sie stalo?:confused:Odlecialy do cieplych krajow???:baffled:Czy je usmiercilas kobieto,przyznaj sie!:tak:
I jeszcze takie pytanko z czego jest to futerko?

Trzymam kciuki za autko!:-)

Anineczko-dawaj czadu-wymyśl coś:)
Pauletta-trzymaj mocno(kobiety w ciąży przynoszą szczęście)
Gastone-bardzo mi przykro:/Wiem tylko,że z witaminami też można przeholować,więc może na samych wit bez dodatkowej porcji magnezu zostań?
Renni-to nie na tym wątku,ale odpowiem jak kultura nakazuje-ptaki wymarły(to były zeberki)najpierw jeden kopytka(raczej pazurki)wyciągnął-a były nawet jajeczka,ale drugi jaja zerzarł i padł:pA futerko-bladego pojęcia nie mam z czego,choć Tichonek insynuował,że z mysich cip.k:p

Ostatnia edycja:
Lubiczanka witaminki akurat z zalecenia lekarza mam brac przez cala ciaze,bo z apetytem u mnie w ciazy kiepsciutko..

reklama
Witam laski
Zauwazylyscie ze juz wystukalysmy ponad 2000 postów!!!!!:)
Witam Sali ja mieszkam niedaleko doughiski:)
Larcia super kiedy parapetówa?:)
My bylismy po pracy na Barnie na placu zabaw super pogoda
Milego wieczorku buziaki

Do góry