reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Ciao!

Potwierdzam- w Monkey bylo git! Alis sie nawet wybawil!!:tak::-)

Salii- welcome! Andzulina z Doughiski tez. Dawac na Knocknacarre!:-):-D

No a Ali mi juz spi godzine, a powinien juz miec kapiel i isc spac do wyra a tu kupa! No i bezsensu bo teraz mi nie zasnie no! Ale lipa!!!! Myslalam,ze tak przekima 15 min a on spi i spi!!!:wściekła/y:

A mi zimno i nochal zatkany.....mam ochote na ciasto.....:sorry2:

reklama
Anineczko-nie wyłamuj się-tak popołudniu...może jednak da się coś załatwić(faktycznie to razniej J by było)

Naprawdę z miłą chęcią,ale jak mam sie dostac 70km na spotkanie?
Chyba nie myślicie,że sama pojadę :szok::-D:-D
M w tym czasie będzie w pracy :sorry2:

misia masz jeszcze te teleskopy ? :sorry2:
Ja też mam ochotę na ciacho,ale sił na upieczenie już brak :dry:
Dzieciaki swoją marudnością rozłożyły mnie na łopatki.:baffled:
Oddam w dobre ręce :evil: albo zamienię na konia ze stajnią :rofl2:

Ostatnia edycja:
Anineczko-przyjmę chętnie,bądzzamienię:)kurczę,szkoda,że nie mam 9cio os.auta to jakoś i po Ciebie by się wjechało...a może pora popraktykować na głębvokiej wodzie?

Mamunie tylko na was moge liczyc.Powiedcie mi kochane czy ktoras z was brala witaminy w ciazy i dodatkowo magnez? Zastanawiam sie nad magnezem bo nikt nie kazal mi go brac a czuje ze powinnam,wszedzie pisze ze w ciazy blizniaczej potrzeba go wiecej.Zastanawiam czy jak wezme gona wlasna reke moze mi zaszkodzic? Brala ktoras z was sama z wlasnej woli? Jesli tak to jaki polecacie? Pytam tez o witaminy bo w witaminach magnez jest ale chyba dodatkowy mozna brac?sama nie wiem...

Hejo
a my po MB pojechalismy do Nexta, kupiłam młodemu 2 pary spodni, bo okazało sie ze ma dziury na kolanach, rano jeszcze nie mial :szok:

później po ogrodku troche pobiegalismy, Emcia zasnęła szybko, a Eryś wykapany tez idzie zaraz spac

Salii
witamy, na east side, dużo mamusiek mieszka :tak:

Larcia to szykuj sie na naloty Galwayowskich mamusiek :-) kiedy parapetówka????? Nie myśl ze sie wymigasz :-D
W wiadomosciach co chwilę mówią ze w Grecji, kryzys, bankructwo, mam nadzieje ze to nie bedzie miało wpływu na nasze wakacje, bo przeciez mamy leciec na krete :baffled:

a mnie plecy bolą i nie wiem po czym :confused:

Miłego wiczorku

Anineczko-przyjmę chętnie,bądzzamienię:)kurczę,szkoda,że nie mam 9cio os.auta to jakoś i po Ciebie by się wjechało...a może pora popraktykować na głębvokiej wodzie?
Oszalała mi baba normalnie :szok::szok::laugh2::laugh2:
Ale o 9 osobowym pomyśl,będzie na przyszłośc :rofl2:

Toż to ja drogę do przedszkola i z wykonuję z pewną dozą nieśmiałości :-D

gastone nie pomogę,co prawda brałam magnez o szumnej nazwie magnesium ale z polecenia lekarza.

Ostatnia edycja:
Pauletta-dobrze,że Twój mężowski potrafi tak zimna krew zachować-a z resztą już nie wiele czasu Wam zostało na harce,więc trzeba korzystać:)
. Pauletta fajnego masz M, że tak zareagował;-);-);-)
On już przyzwyczajony do takich moich odpałów w takich momentach :-D:-D:-D zawsze mi się coś przypomni w nieodpowiednim momencie :zawstydzona/y:
didi witam:)Chetnie dolacze do listy spotkan:)Super,ze Ewunia juz zdrowa i pelna energii! Paulettaa no mam nadzieje ze spotkamy sie szpitalu,zawsze razniej jak jest z kim pogadac:)A jak sie czujesz?Ja juz mam wrazenie,ze za chwile sie zacznie,ale nigdy nic nie wiadomo.Niki urodzil sie 10dni po terminie.Jest faktycznie prawie w tym samym wieku co Twoj:)Musimy sie kiedys razem wybrac do Monkey Buisness,chlopaki napewno sie dogadaja,ja jeszcze tam nie bylam ale slyszalam,ze super dla maluchow.
No ja się czuję jakbym była w 9 miesiącu ciąży :sorry2: ocięzała i chetna pozbycia sie brzusia :tak: do tego skurcze mnie już troche męczą i tez już lada dzień sie spodziewam :tak: a do MB jak najbardziej aby się chłopaki wylatali bo co do ich dogadania się to hmmm Wiktor do zbyt kontaktowych nie należy woli się bawić sam :sorry2:
Witam dziewczyny,dzieki za mile powitanko:-)Ja mieszkam na tzw Poliszce Doughisce:-)Jakies sasiadki?
No to masz dwie sąsiadki Andzuline i Aanię :tak: baby grono się Wam tam powiększa :-)

Andzulina ciasto pyszne :tak:akurat na deserek po obiadku ;-)
Frog witamy wśród żywych :-D:-D:-D

Pauletta-normalnie czasem mam wrażenie,że Ty w ciąży jesteś-ciągle o brzuchu mowa i o skurczach:tak:;-):-D
Anineczko-nie oszalała nie oszalała-nie wierz,że najlepszej praktyki się nabiera w większym mieście:-p
Nie chcę zapeszyć,ale moje kochanie chyba jedzie do mnie nowym autkiem:confused:

reklama
Do góry