reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
didi witam:)Chetnie dolacze do listy spotkan:)Super,ze Ewunia juz zdrowa i pelna energii! Paulettaa no mam nadzieje ze spotkamy sie szpitalu,zawsze razniej jak jest z kim pogadac:)A jak sie czujesz?Ja juz mam wrazenie,ze za chwile sie zacznie,ale nigdy nic nie wiadomo.Niki urodzil sie 10dni po terminie.Jest faktycznie prawie w tym samym wieku co Twoj:)Musimy sie kiedys razem wybrac do Monkey Buisness,chlopaki napewno sie dogadaja,ja jeszcze tam nie bylam ale slyszalam,ze super dla maluchow.

Salii-i ja Cię witam serdecznie:)
Asieńko-niewiesz co piszesz-ogonki jak się patrzy!Tylko jeszcze jakieś miejsce wybierzcie:)Ja nie zaproponuję,bo w Dublinie napewno wiem tylko gdzie konsulat i lotnisko;/
Pauletta-może grupowy poród on-line?

hej hej hello

tak czytam i mysle sobie,ze moze tak teraz ten Botanik czy inny Phoenix jak Lubiczanka bedzie ...co Wy na to laseczki ... Tichinek, Kasia, asieńka_r i kazda, która jest "blisko" :tak::sorry2: tylko jeszcze godzina wazna(dla mnie przynajmniej)...a to akurat równo za tydzień . NO to jak?? I ja się przynajmniej z Wami poznam, bo zazdraszczam mamuśkom które sie widują ;-):zawstydzona/y::-D

Salii witamy witamy :tak:

hej hej hello

tak czytam i mysle sobie,ze moze tak teraz ten Botanik czy inny Phoenix jak Lubiczanka bedzie ...co Wy na to laseczki ... Tichinek, Kasia, asieńka_r i kazda, która jest "blisko" :tak::sorry2: tylko jeszcze godzina wazna(dla mnie przynajmniej)...a to akurat równo za tydzień . NO to jak?? I ja się przynajmniej z Wami poznam, bo zazdraszczam mamuśkom które sie widują ;-):zawstydzona/y::-D

Super:-), w phoenix parku tylko zoo kojarzę:-D;-), ale co tam:-D, ja i tak autobusem to mnie wszystko jedno. Lubiczanko o której masz być w konsulacie????

hej hej hello

Eee widze ze bedzie jednak wieksze spotkanko:tak::tak::-)
Ja myslalam ze z Kasia bedzie kiedys w niedziele i tak obserwowalam posty i nic nie pisalam bo nie wiem czy m by akurat w dana niedziele pracowal czy nie;-)....
Pomyslalam ze napisalabym w ostatniej chwili ze ja tez ja tez:-D:-D:-D
Hehe tez wiem gdzie jest Zoo w Phoenix .......
Szkoda z eten 11 to na tyg....ja sie nie dostane do Dublina...autobusy jezdza ale ja bym nawet niewiedziala gdzie wysiasc i w ktory miejski wsiasc zeby tam dojechac:zawstydzona/y::-(...

WITAM nowa foremke!!!!
Lece mlodego budzic bo spi ponad pol godziny a pozniej na noc nie bedzie chcial zasnac

Asieńko,Margaritta-my mamy być w kons.o 15.30-to właściwie wszystko jedno czy przed czy po-możemy rano wyjechać i będziemy w Dublinie,11,12-ta
Ewelcia-co prawda jeszcze mapy nie studiowałam,.ale może w drodze do stolicy my byśmy po Ciebie zajechali?

no to juz mówię/pisze ,ze dla mnie lepiej po konsulacie Lubiczanki- bedzie juz na luzie to po 1 a po 2 nie bedzie sie juz spieszyła nigdzie :-p no i po 3 - to juz jest po drzemce Niki-dlatego dla mnie ok;-) a reszta???

ewelcia byłoby super gdybys dołaczyła:tak:

I chyba reni była tez chętna. A moze anineczka sie skusi:sorry2:;-)

reklama
lubiczanka pisze-Dublin to Dublin.po tylu kilometrach będzie mi wszystko jedno gdzie i od razu do propozycji dorzucam Renni(co Ty na to?)...Tylko po raz kolejny podkreślam-ja z ogonkami
Lubiczanko mi jest wszystko jedno gdzie, mam autko wiec nie ma problemu.Ale phoenix park tez mi pasi, gorzej jak zacznie padac ,to gdzie my sie tam schowamy?Moze lepiej w jakiejs knajpce w centrum, albo w swords tak jak proponowala asienka?Jak chcecie.

Do góry