reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
didi witam:)Chetnie dolacze do listy spotkan:)Super,ze Ewunia juz zdrowa i pelna energii! Paulettaa no mam nadzieje ze spotkamy sie szpitalu,zawsze razniej jak jest z kim pogadac:)A jak sie czujesz?Ja juz mam wrazenie,ze za chwile sie zacznie,ale nigdy nic nie wiadomo.Niki urodzil sie 10dni po terminie.Jest faktycznie prawie w tym samym wieku co Twoj:)Musimy sie kiedys razem wybrac do Monkey Buisness,chlopaki napewno sie dogadaja,ja jeszcze tam nie bylam ale slyszalam,ze super dla maluchow.

Salii-i ja Cię witam serdecznie:)
Asieńko-niewiesz co piszesz-ogonki jak się patrzy!Tylko jeszcze jakieś miejsce wybierzcie:)Ja nie zaproponuję,bo w Dublinie napewno wiem tylko gdzie konsulat i lotnisko;/
Pauletta-może grupowy poród on-line?

hej hej hello

tak czytam i mysle sobie,ze moze tak teraz ten Botanik czy inny Phoenix jak Lubiczanka bedzie ...co Wy na to laseczki ... Tichinek, Kasia, asieńka_r i kazda, która jest "blisko" :tak::sorry2: tylko jeszcze godzina wazna(dla mnie przynajmniej)...a to akurat równo za tydzień . NO to jak?? I ja się przynajmniej z Wami poznam, bo zazdraszczam mamuśkom które sie widują ;-):zawstydzona/y::-D

Salii witamy witamy :tak:

hej hej hello

tak czytam i mysle sobie,ze moze tak teraz ten Botanik czy inny Phoenix jak Lubiczanka bedzie ...co Wy na to laseczki ... Tichinek, Kasia, asieńka_r i kazda, która jest "blisko" :tak::sorry2: tylko jeszcze godzina wazna(dla mnie przynajmniej)...a to akurat równo za tydzień . NO to jak?? I ja się przynajmniej z Wami poznam, bo zazdraszczam mamuśkom które sie widują ;-):zawstydzona/y::-D

Super:-), w phoenix parku tylko zoo kojarzę:-D;-), ale co tam:-D, ja i tak autobusem to mnie wszystko jedno. Lubiczanko o której masz być w konsulacie????

hej hej hello

Eee widze ze bedzie jednak wieksze spotkanko:tak::tak::-)
Ja myslalam ze z Kasia bedzie kiedys w niedziele i tak obserwowalam posty i nic nie pisalam bo nie wiem czy m by akurat w dana niedziele pracowal czy nie;-)....
Pomyslalam ze napisalabym w ostatniej chwili ze ja tez ja tez:-D:-D:-D
Hehe tez wiem gdzie jest Zoo w Phoenix .......
Szkoda z eten 11 to na tyg....ja sie nie dostane do Dublina...autobusy jezdza ale ja bym nawet niewiedziala gdzie wysiasc i w ktory miejski wsiasc zeby tam dojechac:zawstydzona/y::-(...

WITAM nowa foremke!!!!
Lece mlodego budzic bo spi ponad pol godziny a pozniej na noc nie bedzie chcial zasnac

Asieńko,Margaritta-my mamy być w kons.o 15.30-to właściwie wszystko jedno czy przed czy po-możemy rano wyjechać i będziemy w Dublinie,11,12-ta
Ewelcia-co prawda jeszcze mapy nie studiowałam,.ale może w drodze do stolicy my byśmy po Ciebie zajechali?

no to juz mówię/pisze ,ze dla mnie lepiej po konsulacie Lubiczanki- bedzie juz na luzie to po 1 a po 2 nie bedzie sie juz spieszyła nigdzie :-p no i po 3 - to juz jest po drzemce Niki-dlatego dla mnie ok;-) a reszta???

ewelcia byłoby super gdybys dołaczyła:tak:

I chyba reni była tez chętna. A moze anineczka sie skusi:sorry2:;-)

reklama
lubiczanka pisze-Dublin to Dublin.po tylu kilometrach będzie mi wszystko jedno gdzie i od razu do propozycji dorzucam Renni(co Ty na to?)...Tylko po raz kolejny podkreślam-ja z ogonkami
Lubiczanko mi jest wszystko jedno gdzie, mam autko wiec nie ma problemu.Ale phoenix park tez mi pasi, gorzej jak zacznie padac ,to gdzie my sie tam schowamy?Moze lepiej w jakiejs knajpce w centrum, albo w swords tak jak proponowala asienka?Jak chcecie.

Do góry