reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Ciao!

Nie nadrobilam Was bo nie mam czasu. mam nadzieje,ze nie bylo zadnych wielkich newsow!
Nie pisalam bo chora jestem okrutnie choc juz teraz nieco lepiej....
zatoki oczywiscie mnie dopadly i odebraly chec do zycia. Na dodatek wciaz mam problem z Alem,ktory nie chce wogole sam spac...nie wiem co mu sie stalo....przesypia jakies 2 godziny a potem koniec. Nie zasnie dopoki go nie zabiore do lozka...wtedy wtula sie we mnie i spi!:wściekła/y: Nie kumam tego bo nigdy tak nie bylo!!! Moze to skok...musze sprawdzic w tabeli. W kazdym razie mam tego dosyc bo g...moge zrobic...i generalnie wychodzi na to,ze 24h na dobe jestem uwiazana z nim i nawet pospac w samotnosci nie moge!

W dzien jest spoko. Ladnie sie bawi. Robi juz male 'kroczki' na czworaka takze pewnie zaraz zacznie w koncu raczkowac!:-)

Jak tylko slyszy muzyke to tanczy! hehehe...smiesznie to strasznie wyglada!:-D

Madbebe- a ja nie wiedzilam,ze ty gdzies w strone Cong mieszkasz.....:baffled: hehehe....i fakt. Ladne miejsce, lubie tam jezdzic choc teraz jeszcze nie jest tak kolorowo!

Musze zapisac Ala na szczepienie bo on wciaz nie mial tego na 6 miesiecy.....ale jakos mi sie nie spieszy....

Kurde nie mam pomyslu na dzisiejszy dzien....:dry: Ladna pogoda ale nie chce mi sie lazic..choc powinnam wywietrzyc Alencjusza....nie wiem nie wiem....

reklama
Ewelcia-a no właśnie tak jak Marta pisała,ja tylko wysłałam dzieci,ażeby z uprzejmości sąsiadki skorzystały i do szkoły pojechały:)Pamiętam o 11-tym,pamiętam i napewno Cię poinformuję co i jak:)
Marta-hahahahahaha:DDaniel też się właśnie "skupia"
Wyobrazcie sobie była u mnie babka,która zajęła moje miejsce na czas mojego macierzyńskiego.Musi lecieć z córką(5 lat) do domu-na Ukrainę,bo 2tyg.temu coś małą urzarło w oko i jak się potem okazało złożyło jajo w środku(na białku,ale nie do wyciągnięcia bo pod błonką)...Masakra-3 razy byli juz w szpitalu,nawet we wtorek miała być operacja,ale lekarze stwierdzili,że robal zniknął-a dziś znowu oko napuchniete i robal się znalazł.Żadnego rentgenu jej nie zrobili-przecież to może być wszędzie w głowie-i nie wiadomo ile.Normalnie mnie ciary przechodzą.No i w związku z jej wyjazdem pytała mnie czy wrócę wcześniej do pracy.Ale nie ędę ukrywać,że wolałabym dostać odprawkę i p45:)Zo0baczymy-w każdym bądz razie napewno przed 1szym czerwca do pracy nie wrócę:p

Lubiczanka - ja też się zastanawiam, dlaczego tak mnie rozchwytują;-):sorry2: pewnie przez tego mojego wafla i rafaello:-D:-D:-D:-D:-D żartuję oczywiście i mam nadzieję, że to przez moją osobę:-) a jak będziesz w Galway,t o oczywiście że byłoby fajnie spotkać się w większym gronie.
Misia - dawaj do MB - mam nadzieję, że spotkanie dalej aktualne:sorry2: bo coś cicho dzisiaj u Pauletty i mam nadzieję, że nie zaczęła rodzić po wczorajszym bara bara...:-D
Lubiczanka - dopiero doczytałam Twój ostatni post o tym robaku w oku:szok: aż mnie ciarki przeszły:szok::baffled::baffled::baffled: masakra - a to coś ugryzło ją tu w IE?????

Ostatnia edycja:
Od jutra oficjalnie mieszkam w knocknacarra na manor court :-) Sorrki, nic wiecej nie napisze, mam mnostwo pakowania,przewozenia itp. Neta tez nie bede miala przez jakis czas. ok uciekam pa

sukces:-)ale w połowie:sorry2:oprogramowanie zainstalowane ale kabel USB mi siadł bo aż mnie prąd kopnął:szok:no i dlatego system mi jej nie znalazł:no:musiało sie jakieś spięcie zrobic:tak:

lubiczanka ja nawet dzisiaj moge iśc do pracy na popołudnia:-)nawet jeśli tylko do czerwca:tak:

Hejooooooooo :-) melduję się w dwupaku :tak:mimo bara bara rodzić nie zaczęłam choć już dzisiaj partię regularnych skurczy zaliczyłam ehhh to moje dziecię lubi się droczyć ze mną :sorry2: ale musze Wam powiedzieć że jestem udana:zawstydzona/y: zaciągnęlam wczoraj m do wyrka no i zaczynamy cmok cmok i tekie tam a ja nagle wypalam z tekstem " a podłoge za kiblem też wyszorowałeś??":baffled::dry: na szczęście moje kochanie zachowało zimną krew odpowiedział twierdząco na pytanie i kontynuowal to co zaczeliśmy :-D:-D:-D:-D
No ja po wizycie w szpitalu kolejna za tydzien no chyba że mała będzie chciała wcześniej wyjść ;-) kilka pań mnie rozbroiło dzisiaj :sorry2: jedna brzuch wielki do pasa a ona popyla tych ichnich cienkich wysokich koturnach nie była w stanie nóg wyprostować na zgiętych kolanach szła no ale przecież obcas musi być :baffled::sorry2: dwie inne panie ubrane w swetry płaszcze na grzbietach a na nogach leginsy do półłydki i japonki :szok: ale ostatnia przebiła je wszystkie jak wskoczyła na oddział w krótkich spodenkach ledwo dupe zakrywających :szok::baffled: a ja rano samochód z mrozu skrobałam :dry: aż mi się zimno robiło jak na nie patrzyłam :sorry2: dziwna ta moda tu bywa ehhh :tak:
Andzulina MB jak najbardziej aktualne :tak:

MB to Monkey Business :-)

Witam!

Ja sie tak zaczytałam, ze zapomnialam ze obiad mam robic, a za chwile musze Eryka odebrac,
ide na szybko risotto wyczarowac

Do pozniej

reklama
Do góry