asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Mi się też wydawało, że oni są Irolami, a tu taki zonk
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to postrasz ich z miejsca!od razu z morda i tyle ze zadnego przelaczania-niech sobie jaj nie robia!Qrcze ja sie na tym nie znam..A moze pismo wystosuj poleconym jakims do zarzadu czy cos..madbebe zeby oni odbierali jak dzwonie to mówi ze połączy mnie z działem sprzedaży i wtedy juz nikt nie odbiera
:-):-)moj post jest na stronie ktorej nr to rok mego narodzenia:-):-)Nie moglam go nie umiescic:-)
madbebe mój był na poprzedniej:-)
tichonek,madbebe fakture mam,zeskanowałam,wysłałam mailem z adresem na który mają zostac wysłane nowe 2 felgi i dodałam ze czekam 7 dni roboczych po czym zaczynam działac i nie będzie to dla nich miłew dodatku stracili kilku nowych klientów poniewaz poinformowałam na odpowiednim wątku o problemach z tą firmą i dziewczyna z miejsca zrezygnowała a była juz przekonana ze go kupi
No kogo jak kogo... Ale Ciebie bym o sluchanie Kelly Family nie podejrzewalaCiao dziewczynki
Powiem Wam,ze ja dalabymsie niegdys pokroic za kelly Family i bylam absolutnie przekonana,ze byli Irolami! W kazdymniemal teledysku byly pola irlandzkie, stroje, dlugie rude wlosy itp....Pozatym mieszkali na barce w Dublinie itp itd.....Ale tutaj prawie nikt o nich nie slyszal,a Aaron mnie ciagle przekonywal,ze oni sa Amerykanami. No i teraz zong bo sama juz nie wiem,a wydawalo mi sie,ze wiedzialam o nich wszytsko...Bylam na smierc zakochana w Paddym. Plakaty i nawet wisorek mialam z jego imieniem!!!!
Mialam jeszcze popisacaleAl sie obudzil!!!
Jak Kuba Bogu, tak Bog... Kubanczykomtichonku gościu przegina,wie ze jestem w Irlandii i za bardzo nie mam co zrobic,więc jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie