reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hej dziewuszki.
Nooo nocka to była przednia.M całą noc obejmował kibelek.Dopiero o 5 nad ranem skończył.Matt też się budził,a i ja nie mogłam spac przez odgłosy wydawane przez M :baffled:
Ja już lepiej,tylko jestem nietomna i brzucho boli.
M do pracy dziś nie poszedł tak więc pomoże mi przy dzieciach.

Ale na kompa to nie mam siły :sorry2:

madbebe zeby oni odbierali :( jak dzwonie to mówi ze połączy mnie z działem sprzedaży i wtedy juz nikt nie odbiera

madbebe zeby oni odbierali :( jak dzwonie to mówi ze połączy mnie z działem sprzedaży i wtedy juz nikt nie odbiera
to postrasz ich z miejsca!od razu z morda i tyle ze zadnego przelaczania-niech sobie jaj nie robia!Qrcze ja sie na tym nie znam..A moze pismo wystosuj poleconym jakims do zarzadu czy cos..
anineczko - zdrowka!ja to sie tylko modle zeby nas nie dopadlo..
:-):-)moj post jest na stronie ktorej nr to rok mego narodzenia:-):-)Nie moglam go nie umiescic:-)

madbebe mój był na poprzedniej:-)

tichonek,madbebe fakture mam,zeskanowałam,wysłałam mailem z adresem na który mają zostac wysłane nowe 2 felgi i dodałam ze czekam 7 dni roboczych po czym zaczynam działac i nie będzie to dla nich miłe:no:w dodatku stracili kilku nowych klientów poniewaz poinformowałam na odpowiednim wątku o problemach z tą firmą i dziewczyna z miejsca zrezygnowała a była juz przekonana ze go kupi:tak:

:-):-)moj post jest na stronie ktorej nr to rok mego narodzenia:-):-)Nie moglam go nie umiescic:-)

madbebe mój był na poprzedniej:-)

tichonek,madbebe fakture mam,zeskanowałam,wysłałam mailem z adresem na który mają zostac wysłane nowe 2 felgi i dodałam ze czekam 7 dni roboczych po czym zaczynam działac i nie będzie to dla nich miłe:no:w dodatku stracili kilku nowych klientów poniewaz poinformowałam na odpowiednim wątku o problemach z tą firmą i dziewczyna z miejsca zrezygnowała a była juz przekonana ze go kupi:tak:

Mój już minął:sorry2:,starocie tak mają:dry:Nie skumałam,żeby się tam zaznaczyć:sorry2::happy:
Marta,Ty mściwa bestio!:szok:Ale dobrze zrobiłaś:tak::tak::tak:

Już po obiadku, miałyśmy z Anią iść na spacer, ale na razie śpi, więc pójdziemy jak wstanie, bo się bidulka męczy z dziąsełkami i odsypia biedactwo moje:-:)-:)-(.

Chorowitkom zdróweczka życzę:-)

Marta masz rację, walcz:no:, swoją drogą to musiałaś na jakiś felerny trafić, bo one mają mnóstwo dobrych opinii

tichonku gościu przegina:dry:,wie ze jestem w Irlandii i za bardzo nie mam co zrobic,:wściekła/y:więc jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie:sorry2:

reklama
Ciao dziewczynki

Powiem Wam,ze ja dalabymsie niegdys pokroic za kelly Family i bylam absolutnie przekonana,ze byli Irolami! W kazdymniemal teledysku byly pola irlandzkie, stroje, dlugie rude wlosy itp....Pozatym mieszkali na barce w Dublinie itp itd.....Ale tutaj prawie nikt o nich nie slyszal,a Aaron mnie ciagle przekonywal,ze oni sa Amerykanami. No i teraz zong bo sama juz nie wiem,a wydawalo mi sie,ze wiedzialam o nich wszytsko...Bylam na smierc zakochana w Paddym. Plakaty i nawet wisorek mialam z jego imieniem!!!!

Mialam jeszcze popisacaleAl sie obudzil!!!:wściekła/y:
No kogo jak kogo... Ale Ciebie bym o sluchanie Kelly Family nie podejrzewala:-D
Ale widac juz od mlodosci Cie do Irlandii ciagnelo:-D Tym bardziej, ze chyba ten Paddy wlasnie jako jedyny z nich sie w IE urodzil:-D:-D

tichonku gościu przegina:dry:,wie ze jestem w Irlandii i za bardzo nie mam co zrobic,:wściekła/y:więc jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie:sorry2:
Jak Kuba Bogu, tak Bog... Kubanczykom:-D:-D:-D:-D
Kojarzycie?

Do góry