reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hej dziewuszki.
Nooo nocka to była przednia.M całą noc obejmował kibelek.Dopiero o 5 nad ranem skończył.Matt też się budził,a i ja nie mogłam spac przez odgłosy wydawane przez M :baffled:
Ja już lepiej,tylko jestem nietomna i brzucho boli.
M do pracy dziś nie poszedł tak więc pomoże mi przy dzieciach.

Ale na kompa to nie mam siły :sorry2:

madbebe zeby oni odbierali :( jak dzwonie to mówi ze połączy mnie z działem sprzedaży i wtedy juz nikt nie odbiera

madbebe zeby oni odbierali :( jak dzwonie to mówi ze połączy mnie z działem sprzedaży i wtedy juz nikt nie odbiera
to postrasz ich z miejsca!od razu z morda i tyle ze zadnego przelaczania-niech sobie jaj nie robia!Qrcze ja sie na tym nie znam..A moze pismo wystosuj poleconym jakims do zarzadu czy cos..
anineczko - zdrowka!ja to sie tylko modle zeby nas nie dopadlo..
:-):-)moj post jest na stronie ktorej nr to rok mego narodzenia:-):-)Nie moglam go nie umiescic:-)

madbebe mój był na poprzedniej:-)

tichonek,madbebe fakture mam,zeskanowałam,wysłałam mailem z adresem na który mają zostac wysłane nowe 2 felgi i dodałam ze czekam 7 dni roboczych po czym zaczynam działac i nie będzie to dla nich miłe:no:w dodatku stracili kilku nowych klientów poniewaz poinformowałam na odpowiednim wątku o problemach z tą firmą i dziewczyna z miejsca zrezygnowała a była juz przekonana ze go kupi:tak:

:-):-)moj post jest na stronie ktorej nr to rok mego narodzenia:-):-)Nie moglam go nie umiescic:-)

madbebe mój był na poprzedniej:-)

tichonek,madbebe fakture mam,zeskanowałam,wysłałam mailem z adresem na który mają zostac wysłane nowe 2 felgi i dodałam ze czekam 7 dni roboczych po czym zaczynam działac i nie będzie to dla nich miłe:no:w dodatku stracili kilku nowych klientów poniewaz poinformowałam na odpowiednim wątku o problemach z tą firmą i dziewczyna z miejsca zrezygnowała a była juz przekonana ze go kupi:tak:

Mój już minął:sorry2:,starocie tak mają:dry:Nie skumałam,żeby się tam zaznaczyć:sorry2::happy:
Marta,Ty mściwa bestio!:szok:Ale dobrze zrobiłaś:tak::tak::tak:

Już po obiadku, miałyśmy z Anią iść na spacer, ale na razie śpi, więc pójdziemy jak wstanie, bo się bidulka męczy z dziąsełkami i odsypia biedactwo moje:-:)-:)-(.

Chorowitkom zdróweczka życzę:-)

Marta masz rację, walcz:no:, swoją drogą to musiałaś na jakiś felerny trafić, bo one mają mnóstwo dobrych opinii

tichonku gościu przegina:dry:,wie ze jestem w Irlandii i za bardzo nie mam co zrobic,:wściekła/y:więc jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie:sorry2:

reklama
Ciao dziewczynki

Powiem Wam,ze ja dalabymsie niegdys pokroic za kelly Family i bylam absolutnie przekonana,ze byli Irolami! W kazdymniemal teledysku byly pola irlandzkie, stroje, dlugie rude wlosy itp....Pozatym mieszkali na barce w Dublinie itp itd.....Ale tutaj prawie nikt o nich nie slyszal,a Aaron mnie ciagle przekonywal,ze oni sa Amerykanami. No i teraz zong bo sama juz nie wiem,a wydawalo mi sie,ze wiedzialam o nich wszytsko...Bylam na smierc zakochana w Paddym. Plakaty i nawet wisorek mialam z jego imieniem!!!!

Mialam jeszcze popisacaleAl sie obudzil!!!:wściekła/y:
No kogo jak kogo... Ale Ciebie bym o sluchanie Kelly Family nie podejrzewala:-D
Ale widac juz od mlodosci Cie do Irlandii ciagnelo:-D Tym bardziej, ze chyba ten Paddy wlasnie jako jedyny z nich sie w IE urodzil:-D:-D

tichonku gościu przegina:dry:,wie ze jestem w Irlandii i za bardzo nie mam co zrobic,:wściekła/y:więc jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie:sorry2:
Jak Kuba Bogu, tak Bog... Kubanczykom:-D:-D:-D:-D
Kojarzycie?

Do góry