reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

:-)
anineczka pisze :-) na gorze :-)
renii to ciekawostka :-) pra pra pra dziad urodzony byl w irlandii i wyemigrowal do usa. Czyli korzenie maja irlandzkie, ale to nie znaczy, ze sa irlandczykami. Dzieciaki rodzily sie w stanach, ten jeden z nich tylko w irlandii. teraz doczytalam :-) ja tam fanka tego zespolu i tak nigdy nie bylam :-)
100% racji!:tak:
Ja sie zle wyrazilam,ze SA IRLANDCZYKAMI,myslalam o ich korzeniach!
a zreszta doesn't mater!:tak:Jak dla mnie to oni moga byc nawet z Mongolii:-)

Spadam,jade odebrac sprzecik bo na tym wraku nie daje juz rady.
Widze,ze sliczna pogoda za oknem,az chce sie zyc!!!No i wieczorkiem nowy serialik na TVN:-)
pa,pa

Ostatnia edycja:
reklama
Witam kolejny piekny dzien moja mama ma szczescie co przyleci super pogoda:)
Dziekuje za życzenia, co do NK to widocznie nie odebralam zaproszenia bo nie skojarzylam ze to z BB obiecuje poprawe wiec wyslij mi jeszcze raz zaproszenie:)
Didi wpadajcie na torta po poludniu:)
My zaraz idziemy na salthill mama uwielbia tam jezdzic i moze jakas kawka:) Potem L zabierze Oliviera i idziemy na sklepy:)
Milego dnia:)

Hejooooooo :-):-) ja dalej w dwupaku :tak: choć wczoraj wieczorkiem myślałam że już coś się zaczyna bo miałam regularne skurcze tak co 25min. ale po 3 godz. mi przeszło :sorry2: a młoda już mnie tak ciśnie na pęcherz że szok biegam co chwila :dry:
Kurde wczoraj poprosiłam mojego m aby porządnie posprzątał living room bo mamy dzisiaj rutynową inspekcję z agencji a on ogarnął jak zawsze więc z rana pierwsze co zamiast zasiąść do śniadanka to sprzątałam :wściekła/y: no ale przecież on posprzątał :no: faceci na prawdę mają dziwne wyobrażenie na ten temat :sorry2: naszą sypialnię odkurza od 5 dni i jakoś nie może sie do tego zabrać :dry: a ja tylko ćwiczę techniki relaksacyjne :sorry2: zmykam się ubrać i poodkurzać tą nieszczęsną sypialnię :dry:
Kamcia wszystkiego naj naj najlepszego 100lat!!!!!!!!!!!

Witam w ten cudny dzień!
Na dworze wiosna,no!Ale ja na dwór to tylko pranie wychodzę wywiesić.Czuję się już lepiej,ale plecy nadal (lżej bo lżej,ale jednak)bolą,katar mam porządny:dry:,ale już mnie tak łepetyna nie naparza,jak ostatnimi dniami:sorry2:To był najgorszy weekend od ostatnich kilku lat:dry:A za co mnie tak wymęczyło przez ostatnie dni to nie wiem:no:
Tak czy siak czhyba ma się ku dobremu:tak:Lepiej późno jak wcale:tak:
(...)Wykminilismy ze starszy chyba nie lubi Polakow.. Wracajac - niech robia wszystko co im do lba strzeli byle nie na moim podworku:tak::-)
Ja mam dzisiaj ruskie w planach bo A. przepada a ja do ust nie wezme:no: Nie wiem tylko czy reka nie odmowi posluszenstwa..
To zaproś dziś chłopaka na pierogi,może pomyśli że Wy Ruscy,a nie Polacy i odpuści:laugh2:A swoją drogą,rodzice na prawdę w porządku się zachowali,a tacy 14-letni Irlandczycy to najgorsze ludziska:sorry2:
Kamcia:jeszcze raz Wszystkiego naj!
A zaproszenie na NK moje też raczej przeoczyłaś:sorry2:
Pauletta,nie strasz kobieto!Już myślałam,żeś sobie fotkę córci w awatar włożyła:sorry2:I chciałam pytać po kim to to takie brzydkie:baffled::-D:-D:-D

Hej mamunie.
Kamcia wszytkiego naj naj! A ja dzis bede sie lenic chyba.Krzyz mnie bardzo boli bo przez ostatnie dwa dni troche sie nachodzilam.Jeszcze wczoraj lepilam pierogi i juz calkiem mnie pokrecilo az spac nie moglam.W dodatku kicham i prycham...Pogoda znosna ale sloneczko moglo by wyjsc to posiedzialabym sobie w ogrodku..ale nie powiem jakies szanse widze...

chciałam was powiadomic ze rozsadziło mi felge w wózku bo jakiś cymbał napompował za dużo powietrza a ze przyszły juz napompowane to nie sprawdzałam jak mocno,brak mi słów a facet zamilkł więc mam do was pytanie,co moge zrobic jak z ich strony cisza??czyli równoznaczne z odrzuceniem reklamacji??

Ciao dziewczynki

Powiem Wam,ze ja dalabymsie niegdys pokroic za kelly Family i bylam absolutnie przekonana,ze byli Irolami! W kazdymniemal teledysku byly pola irlandzkie, stroje, dlugie rude wlosy itp....Pozatym mieszkali na barce w Dublinie itp itd.....Ale tutaj prawie nikt o nich nie slyszal,a Aaron mnie ciagle przekonywal,ze oni sa Amerykanami. No i teraz zong bo sama juz nie wiem,a wydawalo mi sie,ze wiedzialam o nich wszytsko...Bylam na smierc zakochana w Paddym. Plakaty i nawet wisorek mialam z jego imieniem!!!!

Mialam jeszcze popisacaleAl sie obudzil!!!:wściekła/y:

reklama
misia - po Congach to sie jezdzi,ale na kawe po drodze to juz ciezko? :angry:;-):-)Slicznie tam,nie? I pogoda Wam dopisala widze..
Marta - wypier...ten wozek w cholere bo nerwy sobie zjesz wszystkie! Normalnie sie psuje jak auto jakies:szok: Nie znam sie na reklamacjach,ale w sumie uznac powinni,tylko wiesz jak to przez neta.Moze sobie poczytaj o jakichs prawach klienta, konsumenckich czy cos:eek:I zadzwon do niego!

Ostatnia edycja:
Do góry