reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

:-)
anineczka pisze :-) na gorze :-)
renii to ciekawostka :-) pra pra pra dziad urodzony byl w irlandii i wyemigrowal do usa. Czyli korzenie maja irlandzkie, ale to nie znaczy, ze sa irlandczykami. Dzieciaki rodzily sie w stanach, ten jeden z nich tylko w irlandii. teraz doczytalam :-) ja tam fanka tego zespolu i tak nigdy nie bylam :-)
100% racji!:tak:
Ja sie zle wyrazilam,ze SA IRLANDCZYKAMI,myslalam o ich korzeniach!
a zreszta doesn't mater!:tak:Jak dla mnie to oni moga byc nawet z Mongolii:-)

Spadam,jade odebrac sprzecik bo na tym wraku nie daje juz rady.
Widze,ze sliczna pogoda za oknem,az chce sie zyc!!!No i wieczorkiem nowy serialik na TVN:-)
pa,pa

Ostatnia edycja:
reklama
Witam kolejny piekny dzien moja mama ma szczescie co przyleci super pogoda:)
Dziekuje za życzenia, co do NK to widocznie nie odebralam zaproszenia bo nie skojarzylam ze to z BB obiecuje poprawe wiec wyslij mi jeszcze raz zaproszenie:)
Didi wpadajcie na torta po poludniu:)
My zaraz idziemy na salthill mama uwielbia tam jezdzic i moze jakas kawka:) Potem L zabierze Oliviera i idziemy na sklepy:)
Milego dnia:)

Hejooooooo :-):-) ja dalej w dwupaku :tak: choć wczoraj wieczorkiem myślałam że już coś się zaczyna bo miałam regularne skurcze tak co 25min. ale po 3 godz. mi przeszło :sorry2: a młoda już mnie tak ciśnie na pęcherz że szok biegam co chwila :dry:
Kurde wczoraj poprosiłam mojego m aby porządnie posprzątał living room bo mamy dzisiaj rutynową inspekcję z agencji a on ogarnął jak zawsze więc z rana pierwsze co zamiast zasiąść do śniadanka to sprzątałam :wściekła/y: no ale przecież on posprzątał :no: faceci na prawdę mają dziwne wyobrażenie na ten temat :sorry2: naszą sypialnię odkurza od 5 dni i jakoś nie może sie do tego zabrać :dry: a ja tylko ćwiczę techniki relaksacyjne :sorry2: zmykam się ubrać i poodkurzać tą nieszczęsną sypialnię :dry:
Kamcia wszystkiego naj naj najlepszego 100lat!!!!!!!!!!!

Witam w ten cudny dzień!
Na dworze wiosna,no!Ale ja na dwór to tylko pranie wychodzę wywiesić.Czuję się już lepiej,ale plecy nadal (lżej bo lżej,ale jednak)bolą,katar mam porządny:dry:,ale już mnie tak łepetyna nie naparza,jak ostatnimi dniami:sorry2:To był najgorszy weekend od ostatnich kilku lat:dry:A za co mnie tak wymęczyło przez ostatnie dni to nie wiem:no:
Tak czy siak czhyba ma się ku dobremu:tak:Lepiej późno jak wcale:tak:
(...)Wykminilismy ze starszy chyba nie lubi Polakow.. Wracajac - niech robia wszystko co im do lba strzeli byle nie na moim podworku:tak::-)
Ja mam dzisiaj ruskie w planach bo A. przepada a ja do ust nie wezme:no: Nie wiem tylko czy reka nie odmowi posluszenstwa..
To zaproś dziś chłopaka na pierogi,może pomyśli że Wy Ruscy,a nie Polacy i odpuści:laugh2:A swoją drogą,rodzice na prawdę w porządku się zachowali,a tacy 14-letni Irlandczycy to najgorsze ludziska:sorry2:
Kamcia:jeszcze raz Wszystkiego naj!
A zaproszenie na NK moje też raczej przeoczyłaś:sorry2:
Pauletta,nie strasz kobieto!Już myślałam,żeś sobie fotkę córci w awatar włożyła:sorry2:I chciałam pytać po kim to to takie brzydkie:baffled::-D:-D:-D

Hej mamunie.
Kamcia wszytkiego naj naj! A ja dzis bede sie lenic chyba.Krzyz mnie bardzo boli bo przez ostatnie dwa dni troche sie nachodzilam.Jeszcze wczoraj lepilam pierogi i juz calkiem mnie pokrecilo az spac nie moglam.W dodatku kicham i prycham...Pogoda znosna ale sloneczko moglo by wyjsc to posiedzialabym sobie w ogrodku..ale nie powiem jakies szanse widze...

chciałam was powiadomic ze rozsadziło mi felge w wózku bo jakiś cymbał napompował za dużo powietrza a ze przyszły juz napompowane to nie sprawdzałam jak mocno,brak mi słów a facet zamilkł więc mam do was pytanie,co moge zrobic jak z ich strony cisza??czyli równoznaczne z odrzuceniem reklamacji??

Ciao dziewczynki

Powiem Wam,ze ja dalabymsie niegdys pokroic za kelly Family i bylam absolutnie przekonana,ze byli Irolami! W kazdymniemal teledysku byly pola irlandzkie, stroje, dlugie rude wlosy itp....Pozatym mieszkali na barce w Dublinie itp itd.....Ale tutaj prawie nikt o nich nie slyszal,a Aaron mnie ciagle przekonywal,ze oni sa Amerykanami. No i teraz zong bo sama juz nie wiem,a wydawalo mi sie,ze wiedzialam o nich wszytsko...Bylam na smierc zakochana w Paddym. Plakaty i nawet wisorek mialam z jego imieniem!!!!

Mialam jeszcze popisacaleAl sie obudzil!!!:wściekła/y:

reklama
misia - po Congach to sie jezdzi,ale na kawe po drodze to juz ciezko? :angry:;-):-)Slicznie tam,nie? I pogoda Wam dopisala widze..
Marta - wypier...ten wozek w cholere bo nerwy sobie zjesz wszystkie! Normalnie sie psuje jak auto jakies:szok: Nie znam sie na reklamacjach,ale w sumie uznac powinni,tylko wiesz jak to przez neta.Moze sobie poczytaj o jakichs prawach klienta, konsumenckich czy cos:eek:I zadzwon do niego!

Ostatnia edycja:
Do góry