reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

anineczka pisze :-) na gorze :-)
renii to ciekawostka :-) pra pra pra dziad urodzony byl w irlandii i wyemigrowal do usa. Czyli korzenie maja irlandzkie, ale to nie znaczy, ze sa irlandczykami. Dzieciaki rodzily sie w stanach, ten jeden z nich tylko w irlandii. teraz doczytalam :-) ja tam fanka tego zespolu i tak nigdy nie bylam :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam!
Widze ze nawet nikt nie pytal o mnie :(....

Jakos mnie razi to forum w oczy....nie moge sie przyzwyczaic...

Anineczko my tez jechalismy autem....wyplywalismy z Roslare do....hmmm nie pamietam...przejechalismy Anglie w 7 h - troche dluzej niz lubiczanka bo mlody marudzil....pozniej eurotunelem do Fracji 35min(koszt okolo 150e) pozniej mielismy postoj i nocleg w Holandii(dwie osoby i dziecko + snaiadnie 100e) i najgorzej wspominam Niemcy....masakra jedzies zi jedziesz i konca nie widac !
hehe jak wjezdzasz do Polski to juz wiesz gdzie jestes-stan drog.....
W pOlsce placilismy za utostrade ...heh za krotki odcinek 3 razy....juz nie pamietam po ile albo 13zl albo 11zl....
A powrot prawie tak samo tylko w Anglii za most placilismy-ale Lubiczanka juz o tym wspomniala....

Wszystkim chorutkim...zycze zdrwoka.
PAuletta fajnie z ejuz po wizycie...wiesz przynajmniej na czym stoisz...no i najwazniejsze ze Zuzia jeszcze w brzuszku:)...

Boszzzz i nie wiem co mialam napisac....

Lece spac bo moj juz kima a ja tutaj ....

Mampytanie...byl ktos na Slowacji?

Lubiczanko Trajeta chcecie kupic???
Mnie jednak sie Zafira bardziej podoba...my mamy Trajeta i tak srednio mi sie widzi...

EwelciA-ALEŻ SIĘ STĘSKNIŁAM ZA tOBĄ-GDZIEŚ tY WCZORAJ BYŁA...A no właśnie jeden facio dał mi się przejechać trajetem-bomba...tyle miejsca.nawet jak wszystkie siedzenia rozłożone z tyłu jest jeszcze miejsce na jakieś zakupki np,a w zafirze-niet...
Tichonek,Anineczko-jak tam stan zdrówka?
Kamcia-raz jeszcze i o czasie-wszystkiego najlepszego!!!Moja mama dziś kończy60-tkę...
Margaritta-gratulacje...Fajnie mieć małą dzidzię,kiedy już starsze odchowane
Madbebe-z zapłonem szachisty-tak,to te zielone pamperki

Agusiek-umówialiśmy się,że wstawi na dafta naszą chatkę i jeśli do18-go będą chętni to dostajemy depozyt od ręki,a jak nie,to zaq niego teraz mieszkamy(co prawda stówa w plecy,ale trudno się mówi)
Ależ z Was fanki
Larcia-ja z BB występowałam z koleżankami na mini playback show-kilka razy nawet wygrywałyśmy(muszę się skontaktować czy któraś może jest w posiadaniu jakiegoś nagrania)
Ale the Kelly Family-brrrrrr-w skrócie kellisi-to był obóz przeciwników...A potem gdy mi gust spoważniał przerzuciłam się na Depeche Mode(jak zeskanuję foty to pokażę Wam jaką fanką byłam).A spełnieniem moich marzeń był koncert w warszawie w 2001roku...Dziś już zaprzestałam maniakalnego słuchania(głównie dlatego,że J syczy),ale kilka płytek wciąż mam...
Uciekam bo busy day...i dentysta;/Miłego dnia

Ostatnia edycja:
Dzień dobry

Kamciu wszystkiego najlepszego:-):-):-), a swoją drogą to już dawno wysłałam Ci zaproszenie na naszej klasie

U nas nocki ostatnio niespokojne, Ania wierci i kręci. Dziąsła ma takie gorące, że :szok::szok::szok::szok:.
Pranie trzeba rozwiesić:baffled:, posprzątać, obiad ugotować, a no i przecież prasowanie czeka:confused::dry:

Moja siostra to była szalona fanka Kelly Family, a ja wolałam Backstreet Boys:-D:-D:-D

witam;-)

ja dzisiaj lewą nogą wstałam:-(wogóle sie nie wyspałam a to za sprawą Szymona:dry:

Pauletta powiem ci ze mój wujek ma autystyczną córke i tylko on potrafi sie z nią kontaktowac,nie mówi:no:tylko krzyczy:-(i daje rade także nie łam sie wszystko będzie dobrze:tak:

anineczka moi znajomi nie jechali tunelem tylko płynęli drugim promem:tak:bo jest dużo taniej:tak:

narazie to wszystko bo najmłodszy wzywa:dry:

Witam!

Lubiczanko Trajeta chcecie kupic???
Mnie jednak sie Zafira bardziej podoba...my mamy Trajeta i tak srednio mi sie widzi...

No to moze sie zamiencie ;-):-D:-D:-D

[

Agusiek-umówialiśmy się,że wstawi na dafta naszą chatkę i jeśli do18-go będą chętni to dostajemy depozyt od ręki,a jak nie,to zaq niego teraz mieszkamy(co prawda stówa w plecy,ale trudno się mówi)
Miłego dnia

No to w sumie w porzadku sie zachowal :tak: ciesze sie:-)

Kamciu wszystkiego najlepszego ;-):-)

Witam z rana:-)
Witam!
Widze ze nawet nikt nie pytal o mnie :(....

Mampytanie...byl ktos na Slowacji?
No wlasnie mialam pytac... Gdzies Ty byla jak Cie nie bylo:szok::-D

Ja bylam na Slowacji:tak: A co?

Kamcia sto lat, sto lat i jeszcze jeden i jeszcze raz...

A ja mam dzisiaj luzik, bo Ada wrocila do creche;-) Wlasnie sie wzielam za porzadki tylko sobie na Was mala przerwe zrobilam:-)

To do pozniej

D.dobry!
lubiczanka - lepiej pozno niz pozniej :-) dzieki za cynka anyway:tak:
mnie prawa reka naiwania 2gi dzien:wściekła/y: i nie wiem od czego,ale czucie w niej trace co jakis czas:-( Jak nie urok to ...
Malz byl u sasiadow i sprawa pozytywnie zakonczona - mile zaskoczenie:-)Sasiadce kopara opadla jak nasze okno zobaczyla i przetrzepala malemu skore w domu,a wieczorem sasiad zadzwonil do drzwi z przeprosinami..Ja tam rozumiem ze to dzieci itp. choc to sprawka 14latka (ktory sie do winy nie poczuwa i tata jegomościa twierdzi ze nie wie dlaczego on to zrobil i ze przeciez nie powinien) i jego mlodszego brata. Wykminilismy ze starszy chyba nie lubi Polakow.. Wracajac - niech robia wszystko co im do lba strzeli byle nie na moim podworku:tak::-)
Ja mam dzisiaj ruskie w planach bo A. przepada a ja do ust nie wezme:no: Nie wiem tylko czy reka nie odmowi posluszenstwa..
Tichonku,anineczko - jak zdrowka?
Pauletta - jeszcze w dwupaku?jak samopoczucie?
Kamcia - 100latek w zdrowiu i szczęściu!

HappyBirthdaytoY&#111.jpg
Milego dnia wszystkim Wam!Dzis chyba nie bedzie tak cieplo i slonecznie,co?:baffled:

reklama
Do góry