reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

anineczka pisze :-) na gorze :-)
renii to ciekawostka :-) pra pra pra dziad urodzony byl w irlandii i wyemigrowal do usa. Czyli korzenie maja irlandzkie, ale to nie znaczy, ze sa irlandczykami. Dzieciaki rodzily sie w stanach, ten jeden z nich tylko w irlandii. teraz doczytalam :-) ja tam fanka tego zespolu i tak nigdy nie bylam :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam!
Widze ze nawet nikt nie pytal o mnie :(....

Jakos mnie razi to forum w oczy....nie moge sie przyzwyczaic...

Anineczko my tez jechalismy autem....wyplywalismy z Roslare do....hmmm nie pamietam...przejechalismy Anglie w 7 h - troche dluzej niz lubiczanka bo mlody marudzil....pozniej eurotunelem do Fracji 35min(koszt okolo 150e) pozniej mielismy postoj i nocleg w Holandii(dwie osoby i dziecko + snaiadnie 100e) i najgorzej wspominam Niemcy....masakra jedzies zi jedziesz i konca nie widac !
hehe jak wjezdzasz do Polski to juz wiesz gdzie jestes-stan drog.....
W pOlsce placilismy za utostrade ...heh za krotki odcinek 3 razy....juz nie pamietam po ile albo 13zl albo 11zl....
A powrot prawie tak samo tylko w Anglii za most placilismy-ale Lubiczanka juz o tym wspomniala....

Wszystkim chorutkim...zycze zdrwoka.
PAuletta fajnie z ejuz po wizycie...wiesz przynajmniej na czym stoisz...no i najwazniejsze ze Zuzia jeszcze w brzuszku:)...

Boszzzz i nie wiem co mialam napisac....

Lece spac bo moj juz kima a ja tutaj ....

Mampytanie...byl ktos na Slowacji?

Lubiczanko Trajeta chcecie kupic???
Mnie jednak sie Zafira bardziej podoba...my mamy Trajeta i tak srednio mi sie widzi...

EwelciA-ALEŻ SIĘ STĘSKNIŁAM ZA tOBĄ-GDZIEŚ tY WCZORAJ BYŁA...A no właśnie jeden facio dał mi się przejechać trajetem-bomba...tyle miejsca.nawet jak wszystkie siedzenia rozłożone z tyłu jest jeszcze miejsce na jakieś zakupki np,a w zafirze-niet...
Tichonek,Anineczko-jak tam stan zdrówka?
Kamcia-raz jeszcze i o czasie-wszystkiego najlepszego!!!Moja mama dziś kończy60-tkę...
Margaritta-gratulacje...Fajnie mieć małą dzidzię,kiedy już starsze odchowane
Madbebe-z zapłonem szachisty-tak,to te zielone pamperki

Agusiek-umówialiśmy się,że wstawi na dafta naszą chatkę i jeśli do18-go będą chętni to dostajemy depozyt od ręki,a jak nie,to zaq niego teraz mieszkamy(co prawda stówa w plecy,ale trudno się mówi)
Ależ z Was fanki
Larcia-ja z BB występowałam z koleżankami na mini playback show-kilka razy nawet wygrywałyśmy(muszę się skontaktować czy któraś może jest w posiadaniu jakiegoś nagrania)
Ale the Kelly Family-brrrrrr-w skrócie kellisi-to był obóz przeciwników...A potem gdy mi gust spoważniał przerzuciłam się na Depeche Mode(jak zeskanuję foty to pokażę Wam jaką fanką byłam).A spełnieniem moich marzeń był koncert w warszawie w 2001roku...Dziś już zaprzestałam maniakalnego słuchania(głównie dlatego,że J syczy),ale kilka płytek wciąż mam...
Uciekam bo busy day...i dentysta;/Miłego dnia

Ostatnia edycja:
Dzień dobry

Kamciu wszystkiego najlepszego:-):-):-), a swoją drogą to już dawno wysłałam Ci zaproszenie na naszej klasie

U nas nocki ostatnio niespokojne, Ania wierci i kręci. Dziąsła ma takie gorące, że :szok::szok::szok::szok:.
Pranie trzeba rozwiesić:baffled:, posprzątać, obiad ugotować, a no i przecież prasowanie czeka:confused::dry:

Moja siostra to była szalona fanka Kelly Family, a ja wolałam Backstreet Boys:-D:-D:-D

witam;-)

ja dzisiaj lewą nogą wstałam:-(wogóle sie nie wyspałam a to za sprawą Szymona:dry:

Pauletta powiem ci ze mój wujek ma autystyczną córke i tylko on potrafi sie z nią kontaktowac,nie mówi:no:tylko krzyczy:-(i daje rade także nie łam sie wszystko będzie dobrze:tak:

anineczka moi znajomi nie jechali tunelem tylko płynęli drugim promem:tak:bo jest dużo taniej:tak:

narazie to wszystko bo najmłodszy wzywa:dry:

Witam!

Lubiczanko Trajeta chcecie kupic???
Mnie jednak sie Zafira bardziej podoba...my mamy Trajeta i tak srednio mi sie widzi...

No to moze sie zamiencie ;-):-D:-D:-D

[

Agusiek-umówialiśmy się,że wstawi na dafta naszą chatkę i jeśli do18-go będą chętni to dostajemy depozyt od ręki,a jak nie,to zaq niego teraz mieszkamy(co prawda stówa w plecy,ale trudno się mówi)
Miłego dnia

No to w sumie w porzadku sie zachowal :tak: ciesze sie:-)

Kamciu wszystkiego najlepszego ;-):-)

Witam z rana:-)
Witam!
Widze ze nawet nikt nie pytal o mnie :(....

Mampytanie...byl ktos na Slowacji?
No wlasnie mialam pytac... Gdzies Ty byla jak Cie nie bylo:szok::-D

Ja bylam na Slowacji:tak: A co?

Kamcia sto lat, sto lat i jeszcze jeden i jeszcze raz...

A ja mam dzisiaj luzik, bo Ada wrocila do creche;-) Wlasnie sie wzielam za porzadki tylko sobie na Was mala przerwe zrobilam:-)

To do pozniej

D.dobry!
lubiczanka - lepiej pozno niz pozniej :-) dzieki za cynka anyway:tak:
mnie prawa reka naiwania 2gi dzien:wściekła/y: i nie wiem od czego,ale czucie w niej trace co jakis czas:-( Jak nie urok to ...
Malz byl u sasiadow i sprawa pozytywnie zakonczona - mile zaskoczenie:-)Sasiadce kopara opadla jak nasze okno zobaczyla i przetrzepala malemu skore w domu,a wieczorem sasiad zadzwonil do drzwi z przeprosinami..Ja tam rozumiem ze to dzieci itp. choc to sprawka 14latka (ktory sie do winy nie poczuwa i tata jegomościa twierdzi ze nie wie dlaczego on to zrobil i ze przeciez nie powinien) i jego mlodszego brata. Wykminilismy ze starszy chyba nie lubi Polakow.. Wracajac - niech robia wszystko co im do lba strzeli byle nie na moim podworku:tak::-)
Ja mam dzisiaj ruskie w planach bo A. przepada a ja do ust nie wezme:no: Nie wiem tylko czy reka nie odmowi posluszenstwa..
Tichonku,anineczko - jak zdrowka?
Pauletta - jeszcze w dwupaku?jak samopoczucie?
Kamcia - 100latek w zdrowiu i szczęściu!

HappyBirthdaytoY&#111.jpg
Milego dnia wszystkim Wam!Dzis chyba nie bedzie tak cieplo i slonecznie,co?:baffled:

reklama
Do góry