reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam sernik juz prawie gotowy sałatka tez bedzie pysznie jutro:)
Monia hi moja mama jest dosc młoda i nie wyglada na moja mame hi
Ja tez wlasnie obejrzalam powtórke finishu Kowalczyk dała rady fest taka presja ale ma złoto:)
Laski fajnie ze sie spotkamy w czwartek:)
Emili napisze ci na priva.
milej nocy

Witam!
tichonku duzo zdrowka zycze-kurcze wspolczuje,wiem jak ciezko sie oddycha i w ogole funkcjonuje z zawalonym nosem.\
Marta ale masz pecha:sorry:

Dzis nas praktycznie caly dzien w domu nie bylo.
Wybylismy po 9 pozniej mala przerwa na obiad 2h i znow wyruszlylismy na miasto i do kolezanki i tak do 19:eek:
Kupilam mlodemu nocnik o taki:
Amazon.com: Fisher-Price Precious Planet Potty, Froggy Friend: Baby

Pozadzilam go ale on zwiewa.
Z jego temperamentem to nie bedzie latwe nauczyc go zalatwiania sie na niego.
no ale coz trezba probowac:tak:

Ufffff....nadrobilam Was! Ale siedzialam i siedzialam i browarka saczylam i dojadalam wafle!

Larcia- ale mnie zdradzilas z ciachem:-D:-DA z tymi bramkami to ja nie wiem,czy Anicie nie chodzilo o takie na lozko,zeby jej maly nie zlecial jak spi z bratem..ale moze sie myle.Zapytam ja.

Lubiczanko- no musze Ci powiedziec,ze gdyby nie moja anty futrowa postawa to bym powiedziala 'nos je!' Wygladasz swietnie!:tak:

Anineczko
- wybacz opiszalosc i zycze STU LAT!!

Kamcia- mnie nie bedzie bo A pracuje na nocke wiec jestem uziemiona

Ze spotkaniem u Didi to nie wiem bo nie mam transportu.

Agusiek- do Ciebie wpadne zawsze! :tak: Napisz tylko kiedy,a ja pobiegne z rozwianym wlosem moim i Ala!;-)

eeeee...co by tu jeszcze...

Mamo Ady i Fasolka- kurczaczek zapomnialam Ci ksiazek oddac...cholewcia!

Ja dzis tradycyjnie w szkole. Jak skonczylam zastalam A. calego roztrzesionego bo nasz kochany synus urzadzil mu pieklo i darl paszcze przez wszytskie godziny mojej nieobecnosci. A. mial tak dosyc,ze wybyl na silke na dobre 3 godziny!:szok::-D
Podejrzewam,ze Alutek za mamusia tesknil...eehhhh....
Ponadto odkrylismy kolejne opuchniete miejsca na jego dziaslach wiec cos mi tukoeljnymi zebami smierdzi! I az mi sie nie chce msylec!!! Czy nie moglyby sobie jakiejs przerwy w wylazeniu urzadzic>??????!!!!:wściekła/y: Juz sie kilka razy obudzil i steka caly czas wiec aczyna sie znow cyrk na kolkach!:wściekła/y:

Ide bo znow jeczy...musze byc w gotowosci...I wez sie tu udzielaj!!!:wściekła/y:

Dobranoc....ktos musi spac,zeby inny walczyl z dzieckiem...ehhh...

reklama
Witam!
tichonku duzo zdrowka zycze-kurcze wspolczuje,wiem jak ciezko sie oddycha i w ogole funkcjonuje z zawalonym nosem.\
Marta ale masz pecha:sorry:

Dzis nas praktycznie caly dzien w domu nie bylo.
Wybylismy po 9 pozniej mala przerwa na obiad 2h i znow wyruszlylismy na miasto i do kolezanki i tak do 19:eek:
Kupilam mlodemu nocnik o taki:
Amazon.com: Fisher-Price Precious Planet Potty, Froggy Friend: Baby

Pozadzilam go ale on zwiewa.
Z jego temperamentem to nie bedzie latwe nauczyc go zalatwiania sie na niego.
no ale coz trezba probowac:tak:

Moja siostra uczyła małego pół roku, a córeczkę ledwie trzy dni:-D:tak:

Ogarniam to nowe forum:-D:confused2: Wybywamy dzisiaj całą rodzinką na zakupy, więc miłej niedzieli życzę:-)

Do góry