Matka Ty sie tak nie emocjonuj, bo nam jeszcze dzis urodzisz i bedzie Justyna a nie Zuza,
haha :-):-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Matka Ty sie tak nie emocjonuj, bo nam jeszcze dzis urodzisz i bedzie Justyna a nie Zuza,
no właśnie didi i asieńka macie chyba takie same kółka jak ja:-)może chcecie mi je odsprzedacsame kółka
hehe ..raczej platne juz sa wizyty ..i moze pozniej Cie podlicza ablo poczta przysla rachunek..a powiedz do jakiej przychodni nalezysz??
Już przegrały bój o srebro,o brąz będę walczyć jeszcze dziś.Nie wiem dokładnie o której,ale mówił komentator,że dziśhehehe a co by emocji było więcej czy ktoś wie o której panczenistki walcza o medal????????????
Witam!
tichonku duzo zdrowka zycze-kurcze wspolczuje,wiem jak ciezko sie oddycha i w ogole funkcjonuje z zawalonym nosem.\
Marta ale masz pecha
Dzis nas praktycznie caly dzien w domu nie bylo.
Wybylismy po 9 pozniej mala przerwa na obiad 2h i znow wyruszlylismy na miasto i do kolezanki i tak do 19
Kupilam mlodemu nocnik o taki:
Amazon.com: Fisher-Price Precious Planet Potty, Froggy Friend: Baby
Pozadzilam go ale on zwiewa.
Z jego temperamentem to nie bedzie latwe nauczyc go zalatwiania sie na niego.
no ale coz trezba probowac