reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam sernik juz prawie gotowy sałatka tez bedzie pysznie jutro:)
Monia hi moja mama jest dosc młoda i nie wyglada na moja mame hi
Ja tez wlasnie obejrzalam powtórke finishu Kowalczyk dała rady fest taka presja ale ma złoto:)
Laski fajnie ze sie spotkamy w czwartek:)
Emili napisze ci na priva.
milej nocy

Witam!
tichonku duzo zdrowka zycze-kurcze wspolczuje,wiem jak ciezko sie oddycha i w ogole funkcjonuje z zawalonym nosem.\
Marta ale masz pecha:sorry:

Dzis nas praktycznie caly dzien w domu nie bylo.
Wybylismy po 9 pozniej mala przerwa na obiad 2h i znow wyruszlylismy na miasto i do kolezanki i tak do 19:eek:
Kupilam mlodemu nocnik o taki:
Amazon.com: Fisher-Price Precious Planet Potty, Froggy Friend: Baby

Pozadzilam go ale on zwiewa.
Z jego temperamentem to nie bedzie latwe nauczyc go zalatwiania sie na niego.
no ale coz trezba probowac:tak:

Ufffff....nadrobilam Was! Ale siedzialam i siedzialam i browarka saczylam i dojadalam wafle!

Larcia- ale mnie zdradzilas z ciachem:-D:-DA z tymi bramkami to ja nie wiem,czy Anicie nie chodzilo o takie na lozko,zeby jej maly nie zlecial jak spi z bratem..ale moze sie myle.Zapytam ja.

Lubiczanko- no musze Ci powiedziec,ze gdyby nie moja anty futrowa postawa to bym powiedziala 'nos je!' Wygladasz swietnie!:tak:

Anineczko
- wybacz opiszalosc i zycze STU LAT!!

Kamcia- mnie nie bedzie bo A pracuje na nocke wiec jestem uziemiona

Ze spotkaniem u Didi to nie wiem bo nie mam transportu.

Agusiek- do Ciebie wpadne zawsze! :tak: Napisz tylko kiedy,a ja pobiegne z rozwianym wlosem moim i Ala!;-)

eeeee...co by tu jeszcze...

Mamo Ady i Fasolka- kurczaczek zapomnialam Ci ksiazek oddac...cholewcia!

Ja dzis tradycyjnie w szkole. Jak skonczylam zastalam A. calego roztrzesionego bo nasz kochany synus urzadzil mu pieklo i darl paszcze przez wszytskie godziny mojej nieobecnosci. A. mial tak dosyc,ze wybyl na silke na dobre 3 godziny!:szok::-D
Podejrzewam,ze Alutek za mamusia tesknil...eehhhh....
Ponadto odkrylismy kolejne opuchniete miejsca na jego dziaslach wiec cos mi tukoeljnymi zebami smierdzi! I az mi sie nie chce msylec!!! Czy nie moglyby sobie jakiejs przerwy w wylazeniu urzadzic>??????!!!!:wściekła/y: Juz sie kilka razy obudzil i steka caly czas wiec aczyna sie znow cyrk na kolkach!:wściekła/y:

Ide bo znow jeczy...musze byc w gotowosci...I wez sie tu udzielaj!!!:wściekła/y:

Dobranoc....ktos musi spac,zeby inny walczyl z dzieckiem...ehhh...

reklama
Witam!
tichonku duzo zdrowka zycze-kurcze wspolczuje,wiem jak ciezko sie oddycha i w ogole funkcjonuje z zawalonym nosem.\
Marta ale masz pecha:sorry:

Dzis nas praktycznie caly dzien w domu nie bylo.
Wybylismy po 9 pozniej mala przerwa na obiad 2h i znow wyruszlylismy na miasto i do kolezanki i tak do 19:eek:
Kupilam mlodemu nocnik o taki:
Amazon.com: Fisher-Price Precious Planet Potty, Froggy Friend: Baby

Pozadzilam go ale on zwiewa.
Z jego temperamentem to nie bedzie latwe nauczyc go zalatwiania sie na niego.
no ale coz trezba probowac:tak:

Moja siostra uczyła małego pół roku, a córeczkę ledwie trzy dni:-D:tak:

Ogarniam to nowe forum:-D:confused2: Wybywamy dzisiaj całą rodzinką na zakupy, więc miłej niedzieli życzę:-)

Do góry