reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam sie z rana:)
Piekny dzien sie zapowiada
No wiec dzis impreza jupiiiii pobaluje na maksa i jutro nawet nie musze rano wstawac bo mama zajmie sie Olivierem:)))
Misia no niestety okres zębów trzeba przejsc i chba kazda z nas to odczula:)
Kurcze zmienili wyglad forum musze sie przyzwyczaic:)
Milego dnia

reklama
Witam
Bosszze-jak ja mam się połapać w tym nowym forum?
Przede wszystkim czuję się w obowiazku wytłumaczenia-Paulettcie i GASTONE-numery-nie tyle je zapodziałam,co wszystko wpisałam w swój stary telefon(i nie zapisały się w pamięć na kartę ale właśnie w pamięć tel),którego odziedziczył Dawdek.W drodze okazało się,że Dawidek swojego sprzęciora nie wziął:no:.I tak mi strasznie głupio,i czuję,że dałam ciała jak ukraińskie "autostopowiczki"stoojące na trasie z poznania do Berlina.Przepraszam-przede wszystkim Ciebie Gastone:tak:.Prosiłam Paulettę,aby spróbowała się z Tobą skontaktować(ale to wiesz),no niestety się nie udało:-:)zawstydzona/y:Naprawdę zapaść mi się pod ziemię chce.
Misia-ale to chyba nie jest prawdziwe futro(choć ja się nie znam i może się mylę),więc zachęcam;-)
Agusiek-no i czemu dziewczyno nie dotarłaś do pauletty?Z tego co wiem nie tak daleko mieszkacie:sorry:
Marta-dzięki za nieocenioną pomoc-zawsze na Ciebie mogę liczyć:tak:
Pauletta-dziękujemy raz jeszcze za przemiłą gościnę i fantastycznie spędzony czas(MamoAdy-Tobie również dziękujemy za fatygę:sorry:).I faktem jest,że do tak miłych ludzi jak Wy można jechać na koniec świata(J potwierdza-ba,wspomina cudowny serniczek)
Tichonek-jak zdrówko?
Żałuję tylko,że nie było mi dane poznać większej ilości Mam z Galway-i okolic...Ale może już niebawem znowu odwiedzimy tamtejszą okolicę(z futrem np;-):-))
Na razie uciekam,bo ciągle walczymy z domkiem-ażeby zachęcić ewentualnych następców na podjęcie decyzji(ale to temat na inną okazję)

D.dobry!
Ja to tam nie wiedzialam ze tu sie jakies zmiany szykuja..Wchodze na forum a tu:szok::szok:Juz myslalam ze mi sie cos popier... z kompem:eek::-DAle przyznam ze ladnie to wyglada,tylko fakt-teraz to wszystko ogarnac:eek::szok:Ale damy rade...kto jak nie my:tak:Swoja droga fajnie ze tak sie porobilo.Mi sie widzi :tak:
Lubiczanka dotarla w ogole do domu??Halllooo! Ostatecznie pojechalam sama do miasta bo A. pracowal sobie. Bylismy nad oceanem na spacerku,nawet nie wialo za bardzo,ale szczescie mialam,bo przestalo padac jak tam przybylam i zaczelo jak tylko wsiadlam do auta po spacerku:-)
aaaaa..zapomnialam,bo mnie tu malz naciska.Gdyby ktoras z Was potrzebowala valet auta (tapicerka,lakier,czy cokolwiek z tym zwiazane) to moj malz sie tym zaczal zajmowac poza praca..Na razie czeka na wlasny sprzet do tych czynnosci coby ruszyc cala para,tymczasem dysponuje firmowym.Tak wiec pozniej jakies dywany do prania tez wchodza w gre :tak:

Podejrzewam że zaginęłam wśród postów, wiec prosze o informacje raz jeszcze... :sorry:
zdecydowanie do 6tyg opieka dla dzieciatka jest bezplatna.Ja tam nie wiem czy oni sie dopatrza ze nie zaplacilas z tym ich wszedobylnym burdelem w papierach :-DA moze rzeczywiscie masz chody;-)

Ja dzis tradycyjnie w szkole. Jak skonczylam zastalam A. calego roztrzesionego bo nasz kochany synus urzadzil mu pieklo i darl paszcze przez wszytskie godziny mojej nieobecnosci. A. mial tak dosyc,ze wybyl na silke na dobre 3 godziny!:szok::-D
Podejrzewam,ze Alutek za mamusia tesknil...eehhhh....
Ponadto odkrylismy kolejne opuchniete miejsca na jego dziaslach wiec cos mi tukoeljnymi zebami smierdzi! I az mi sie nie chce msylec!!! Czy nie moglyby sobie jakiejs przerwy w wylazeniu urzadzic>??????!!!!:wściekła/y: Juz sie kilka razy obudzil i steka caly czas wiec aczyna sie znow cyrk na kolkach!:wściekła/y:

Ide bo znow jeczy...musze byc w gotowosci...I wez sie tu udzielaj!!!:wściekła/y:

Dobranoc....ktos musi spac,zeby inny walczyl z dzieckiem...ehhh...
:szok::szok:pocieszajace jest to ze hurtem wszystko odbebnisz,a pozniej bedzie spokoj bo wszystkie juz wyjda:tak:Moj A. to by zaraz do mnie wydzwanial..Pamietam jak poszlam do fryzjera przed chrzcinami,a on lazil z mala i dziadkami.Tylko weszlam,5min. a on dzwoni,ze mala marudzi i w ogole (gdyby ja kladl spac, wiedzialby ze to norma przed zasypianiem...).Mnie wtedy az zoladek z nerwow rozbolal-1sze dluzsze (1h:eek:)wyjscie bez malej..A co sie okazalo,po 5min zasnela grzecznie i spala ponad godzine.Ale trzeba bylo mnie zdenerwowac..:wściekła/y:;-)
A przepis na to wychwalane przez Larcie ciasto znajduje sie juz na odpowiednim watku? :-p

Witam Dziewczynki:-)
MartaF - a miałam sobie taki wózek kupić...:eek: babka tak go zachwalała...:sorry:
Larcia - mi też się wydaje, że Anicie chodziło o takie barierki na łóżko:tak: a jak wafel?
Tichonku - duuużo zdrówka:tak:
Mary Mary - potwierdzam słowa dziewczyn - wizyty z dzieckiem powyżej 6-go tygodnia są odpłatne (z wyjątkiem szczepień)... więc może faktycznie przyślą Ci rachunek...:eek:

a my dzisiaj mamy party w domu - hehehee - urodziny 10-latki. aż się boję:szok:

Witam!!
Ale szata graficzna, jaj niie lubie zmian, ale trzeba sie po prostu przyzwyczaić ;-)

U nas noc średnia, Emma o 3 sie obudziła i nie umiała zasnąć

M mi dyszal nad uchem bo chory i ma nos zatkany, spac nei umiałam

ale dzis piekny dzien
Miłej niedzieli mamuski

Ano byc moze chodzilo jej o bramki, ale te na lozko hihi, wszystko jedno :-) Ale i tak musze sie pozbyc swoich!na schody! :-)
Ja dzis sama w domu, a taka ladna pogoda, az sie chce ruszyc z domu, ale to moze pozniej.

misia ups :-) nie wiedzialam, ze to tajemnica :-) hehe :-) Ale kupilam, zrobilam i mojemu mezowi uszy sie trzesly jak jadl. A kto by pomyslal, ze to z proszku!

andzulina wafle robie dzisiaj, bo jak zrobilam ciasto misi, to stwierdzilam, ze za duzo kalorii na jeden dzien :-) Ciasta juz polowe nie ma, wiec wieczorkiem zrobie wafle :-)

witam laski w ten piekny niedzielny poranek

ale zmiany na forym hohoho...
Kamcia sto lat sto lat...
no i co do imprezy to ja nie wiem czy uda mi sie byc..bo malej ida gorne 1 ..obie na raz wyje mi od wczoraj a od rana jest niedozniesienia..szok.. nei wiem czy P wytrzyma ..bo juz wczoraj po kilku minutach toczyl piane...
ale zobaczymy co przyniesie dzien

reklama
Ciao!

Nie wiem,czy mi sie podoba to nowe forum....:sorry: jakos tak sie obco czuje w tym nowym otoczeniu.....:eek: well....trzeba bedzie przywyknac. Czy oprocz skorki cos sie jeszcze zmienilo wogole?

My noc do d....of course....od 24 Al spal juz ze mna bo ryczal co chwile. A i ze mna co chwile sie budzil a ja tylko sie bujalam w tym lozku!

A od rana sikam ze smiechu. Bo Alex tanczy! :-D Jak puscilam muzyczny kanal na tv to zaczal tak wywijac na boki i glowa i sie cieszy! To tak genialnie wyglada,ze az sobie kilka filmikow nagralam!

Czekam wlasnie na kumpele.

Cos mnie lamie od rana...jakies przeziebionko chyba....jak nie urok...:eek::no:

Slonce ladnie swieci!:no::no:Moze jakis spacerasek later on.:-):tak:

Jutro chyba pojedziemy na mala wycieczke do Cong:tak::-)

A narazie nie pozostaje mi nic innego jak zyczyc dobrego dnia!:-)

Do góry