reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

no właśnie didi i asieńka macie chyba takie same kółka jak ja:-)może chcecie mi je odsprzedac:-D:-Dsame kółka:sorry:

reklama
A ja straciłam smak:-(Mam tak zawalony nos,że nic a nic nie czuję smaku i zapachu:no:Pierwszy raz w życiu mi się takie coś zdarzyło:wściekła/y:Cholera by to wzięła,no!Co jest?!Aż się boję jutro rano wstać,żeby mnie zaś coś nowego nie dopadło:wściekła/y:
Ale,ale,widziałyście komunikat powyżej?:"Uwaga!
Dziś w nocy (z soboty na niedzielę), od około 23:30 forum będzie wyłączone. W tym czasie zanstalujemy najnowszą wersję forum, z nowymi funkcjami i wyglądem. Zmian będzie wiele! W związku z tymi zmianami, mogą się pojawić jakieś drobne problemy w najbliższych dniach. Z góry przepraszamy, ale jak sami zobaczycie, warto będzie :-)"
No,ciekawe co tam dla nas się szykuje?:happy:
Hurrrraa!!!Ale w pięknym stylu Justyna Kowalska zdobyło złoto!!!Wspaniale wygrała!!!!

Ostatnia edycja:
Witajcie mamuśki
Ja jak zwykle z pytanie wpadam :-)
Powiedzcie mi prosze, jak to jest z chodzeniem do lekarza z dzieckiem w Irlandii.
Chodzi mi o to czy jest normalnie odpłatne czy do jakiegos wieku sie nie płaci czy jak to jest...?
Pomijam kwestie medical carty bo ta mi sie nie należy...
Jakaś niedoinformowana jestem... Wydawało mi sie ze nie płaci sie za dziecko tylko do 2 m-ca a w sumie co jestesmy u lekarki z małą to nadal nikt nie krzyczy o zapłate...
Niedopatrzenie czy jak jest...? :sorry:

Podejrzewam że zaginęłam wśród postów, wiec prosze o informacje raz jeszcze... :sorry:

hmmmmm.......

No to wychodzi na to że albo "mamy chody" w przychodni albo wychodzimy tak szybko ze nie nadążają nas skasowac... :eek::sorry:
W sumie to nie pytałam czy powinnam zapłacić ale też sie nikt nie dopominał więc co będę się narzucać... :sorry:

hehe ..raczej platne juz sa wizyty ..i moze pozniej Cie podlicza ablo poczta przysla rachunek..a powiedz do jakiej przychodni nalezysz??

A ja straciłam smak:-(Mam tak zawalony nos,że nic a nic nie czuję smaku i zapachu:no:Pierwszy raz w życiu mi się takie coś zdarzyło:wściekła/y:Cholera by to wzięła,no!Co jest?!Aż się boję jutro rano wstać,żeby mnie zaś coś nowego nie dopadło:wściekła/y:
Ale,ale,widziałyście komunikat powyżej?:"Uwaga!
Dziś w nocy (z soboty na niedzielę), od około 23:30 forum będzie wyłączone. W tym czasie zanstalujemy najnowszą wersję forum, z nowymi funkcjami i wyglądem. Zmian będzie wiele! W związku z tymi zmianami, mogą się pojawić jakieś drobne problemy w najbliższych dniach. Z góry przepraszamy, ale jak sami zobaczycie, warto będzie :-)"
No,ciekawe co tam dla nas się szykuje?:happy:
Hurrrraa!!!Ale w pięknym stylu Justyna Kowalska zdobyło złoto!!!Wspaniale wygrała!!!!
Tihonku chyba Kowalczyk:-D:-D:-D
Duzo zdrowka, kup sobie w aptece syropek Gliceryne, honey, lemon mi bardzo pomaga, a tak wogole mozna go podawac na kaszel dzieciom juz od 1 roku:tak:

reklama
Do góry