reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Hejo
Kamcia, to była Twoja mamuska, ja myslałam ze z jakąs znajoma rozmawiasz ;-)

ja jutro odpadam, mój M przeziebiony, a poza tym 21 to dla mnie troszke późno, ale życze wam udanej zabawy
co do czwartku, to jesli Emma bedzie w dobrej formie i bede miała jak sie dostac to chętnie wpadłabym do Didi, Agusiek, moze sie załapie do twojej corsy?? :sorry:

Co do żyrafki, polecam, bardzo fajny gryzaczek, łatwy do złapania, z naturalnej gumy, Mozna kupic tutaj
Sophie the Giraffe - €16.95 : LittleDreamers.ie, Nursery Furniture & Children's Furniture Ireland. Childrens Bedroom Furniture Galway Ireland, Childrens Furniture.

reklama
kurcze marta no to nieciekawie:-(a Szymek jest jeszcze malutki a co to bedzie jak podrosnie??? a te kolka wygladaja na takie masywne:szok::wściekła/y:w razie co didi sprzeda Ci swoj:-D:-D:-D

Witajcie mamuśki
Ja jak zwykle z pytanie wpadam :-)
Powiedzcie mi prosze, jak to jest z chodzeniem do lekarza z dzieckiem w Irlandii.
Chodzi mi o to czy jest normalnie odpłatne czy do jakiegos wieku sie nie płaci czy jak to jest...?

Pomijam kwestie medical carty bo ta mi sie nie należy...
Jakaś niedoinformowana jestem... Wydawało mi sie ze nie płaci sie za dziecko tylko do 2 m-ca a w sumie co jestesmy u lekarki z małą to nadal nikt nie krzyczy o zapłate...
Niedopatrzenie czy jak jest...? :sorry:

Podejrzewam że zaginęłam wśród postów, wiec prosze o informacje raz jeszcze... :sorry:

Podejrzewam że zaginęłam wśród postów, wiec prosze o informacje raz jeszcze... :sorry:

Ja bym chętnie pomogła, ale niestety my korzystałyśmy z lekarza tylko, gdy Ania miała 2 i 6 tyg. i niby tylko te były darmowe:confused2:

aa cos mi sie pomyliło ze z Galway
zawsze mozesz przez neta kupic, Misia kupiła gdzies na ebay'u i to bardzo tanio ;-)

Ok, dzięki, będziemy szukać, bo bardzo mi się podoba i myślę, że Ania byłaby wniebowzięta

Wg mnie to niedopatrzenie bo za każdą wizytę się płaci tylko tak jak pisała asieńka pierwsze 6tyg. jest bezpłatne:tak:
didi co do spotkanka to u mnie 50/50 wszystko zależy w jakiej będziemy formie więc okaże się w czwartek czy przyjade czy nie :sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
Ja bym chętnie pomogła, ale niestety my korzystałyśmy z lekarza tylko, gdy Ania miała 2 i 6 tyg. i niby tylko te były darmowe:confused2:
...
hmmmmm.......
Wg mnie to niedopatrzenie bo za każdą wizytę się płaci tylko tak jak pisała asieńka pierwsze 6tyg. jest bezpłatne:tak:
...
No to wychodzi na to że albo "mamy chody" w przychodni albo wychodzimy tak szybko ze nie nadążają nas skasowac... :eek::sorry:
W sumie to nie pytałam czy powinnam zapłacić ale też sie nikt nie dopominał więc co będę się narzucać... :sorry:

Ostatnia edycja:
Do góry