reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

No i po odwiedzinkach :-):-):-) Lubiczanka i familia oraz Mama_Ady i familia dziękować bardzo za nalot :tak::tak::tak: takie familie jak Wasze gościć to czysta przyjemność ;-) zapraszam częściej :-)
Mężuś w domu już aż całe 1,5 dnia mam go dla siebie :-):-):-) ciekawe czy uda mi się go gdzies na spacer jutro wyciągnąć bo od tego siedzenia w domu to już mi odbija :sorry: ide teraz kopyta wyrzucić do góry na moim foteliku bo kostek nie widzę :eek::sorry: do później ;-)

reklama
Ja juz odebralam mame z lotniska
Odebralismy Oliviera ze szkloy i mial niespodzianke jak zobaczyl babcie:)
Zjedlismy obiad a teraz robimy sernik na zimno mniam:)
Jeszcze chce ja na salthil zabrac :)
Milego dnia
Super ze spotkanko w czwatrek bedzie ja pracuje do 14 wiec bede

Kamcia pisałam do ciebie -koleżanka chcę się dowiedzieć ile za to osłonę do łóżka bo jest zainteresowana....:-D u nas noc minęła w miarę spokojna zakupy się udały...a co do futra to też miała czarne od przyszłej teściowej z królika ale oddałam je siostrze :tak::tak: Może też się wproszę na spotkanie ale M zabiera auto w tygodniu :wściekła/y:

Marta polecam sie na przyszlosc:-D;-) a swoja droga co ty masz za wozek?:eek::szok:
Kamcia ale Ci zazdroszcze mamuski tez bym tak chciala:tak:co do wieczornego wyjscia na Twoje urodzinki to niestety choc bardzo bym chciala nie dam rady, bo maly smarkaty strasznie, spac nie moze biedaczek, bo ciezko mu oddychac i musze byc na bacznosc, bo czasem i co 10 min sie budzi i ryczy:-(gdybym go zostawila z P to i tak zadna rozrywka bo myslami bylabym w domu:sorry:
Didi ja tez bylabym chetna na spotkanko, jesli tylko z tego katarku malemu nic sie wiecej nie rozwinie:tak:
No szkoda ze sila wyzsza sprawila ze nie dotarlam do pauletty dzis:sorry::zawstydzona/y:ale mam nadzieje ze jeszcze bedzie powod do odwiedzin lubiczanko:tak:w ostatecnosci moge zawsze kupic futro:-D:-D:-D:-D:cool2::cool2::sorry:

Witajcie mamuśki
Ja jak zwykle z pytanie wpadam :-)
Powiedzcie mi prosze, jak to jest z chodzeniem do lekarza z dzieckiem w Irlandii.
Chodzi mi o to czy jest normalnie odpłatne czy do jakiegos wieku sie nie płaci czy jak to jest...?
Pomijam kwestie medical carty bo ta mi sie nie należy...
Jakaś niedoinformowana jestem... Wydawało mi sie ze nie płaci sie za dziecko tylko do 2 m-ca a w sumie co jestesmy u lekarki z małą to nadal nikt nie krzyczy o zapłate...
Niedopatrzenie czy jak jest...? :sorry:

No i po odwiedzinkach :-):-):-) Lubiczanka i familia oraz Mama_Ady i familia dziękować bardzo za nalot :tak::tak::tak: takie familie jak Wasze gościć to czysta przyjemność ;-) zapraszam częściej :-)
Mężuś w domu już aż całe 1,5 dnia mam go dla siebie :-):-):-) ciekawe czy uda mi się go gdzies na spacer jutro wyciągnąć bo od tego siedzenia w domu to już mi odbija :sorry: ide teraz kopyta wyrzucić do góry na moim foteliku bo kostek nie widzę :eek::sorry: do później ;-)
Nam tez bylo milo sie u Ciebie goscic:tak: I my rowniez zapraszamy do siebie na serniczek... tyle ze na zimno:sorry:

A my wracajac bylismy jeszcze u kolezanki w szpitalu. Wczoraj przez cc urodzila coreczke. Jaka ona malusienka (2900g, 50cm), taka zgrabna glowke ma... Jaka ona sliczna...

Dobra, ide chate ogarniac, bo pol dnia nas nie bylo i balagan sie zrobil... Sam sie zrobil!!!

reklama
Do góry