reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hej dziewczynki
Pieknie mi sie dzis dzien zaczal:tak:
Ada spala znowu calusienka noc. Zeby chyba na chwilke odpuscily. Wczoraj "znalazlam" wkoncu pierwsza trojke:-) Jeszcze tylko 3 i komplet piateczek i bedzie git.
Rano tez dostalam smsa od kolezanki, ze wczoraj urodzila coreczke (cala ciaze nie wiedziala, co nosi pod serduszkiem) i jade ja dzisiaj w szpitalu odwiedzic.
No i jeszcze ta pogoda....:-)
I choc A. od rana zrzedzi i medzi, to nie jest w stanie popsuc mi humorku. Ale niech on juz wraca do tej pracy...:eek:
Teraz ide sie ogarniac, bo z mokra glowa jeszcze siedze...

Kamcia, ja niestety odpadam z jutrzejszej imprezki, bo mamy juz od jakiegos czasu gosci w planach;-)
Didi, jeszcze nie wiem czy do Ciebie dotre ale jakby co, to sie postaram;-)

Milego dnia

Witam
Olivier w szkole ja mam chatke wysprzatana i zaraz jade po mame do shanon na lotnisko:)))
Didi ja tez sie pisze na czwartek ale nie wiem czy bede pracowac jak tak to moze godzina 15?
Buziaki i milego dnia
Larcia a co dla mnie upieczesz???:)skoro juz taka dobra kobita z ciebie:)

didi mi najlepiej pasuje albo z ranca np ok 11 albo ok 3.

kamcia :-) misia zrobila pycha ciasto i mimo, ze okazalo sie ono z proszku, to dla mnie bomba :-) ok uciekam, mam bardzo duzo roboty dzis, sprzatanie,gotowanie, a potem musze po M jechac

Pauletta jesli sie czujesz na silach i lubiczanka bedzie miala ochote to moze spotkamy sie choc na chwileczke na spacerku w naszym parku;-)dzieciaki by poszalaly a my poplotkujemy sobie:tak:plis zorganizujcie cos, bo bardzo bym chciala poznac osobiscie lubiczanke i jej rodzinke:tak:;-)
Spacerek odpada :-( mały jeszcze nie w formie na latanie po dworze :sorry: ale wpadaj na kawke :tak::tak:
pauletta PILNE!!! dawaj numer telefonu bo lubiczanka gdzieś podziała:tak:moje gg9908782
:eek: eeee dopiero teraz zobaczyłam :eek::sorry: ale napisała smska więc chyba odnalazła mój numeros :tak::tak:
A ja zajęta byłam robieniem serniczka ;-) i lekko mi sie przypiekł :sorry: smażyłam naleśniki i pobył o 15min za długo w piekarniku :confused2: na szczęście nei zjarał się tylko tak leciutko podjarał ale w porę sobie przypomniałam :tak::tak::tak: dobra ide go przypruszyć cukrem pudrem co by widać nei było :-D:-D:-D

Didi, jeszcze nie wiem czy do Ciebie dotre ale jakby co, to sie postaram;-)

Milego dnia

didi mi najlepiej pasuje albo z ranca np ok 11 albo ok 3.

Didi ja tez sie pisze na czwartek ale nie wiem czy bede pracowac jak tak to moze godzina 15?

no to super... juz sa 4 mamusie bo Martuśka23 napewno tez
a wiec czwartek godz 15..

a ja pranko powiesilam na ogrodku..pogrzebalam w ziemi przed domkiem jak taka kura..haha..ale odnalazlam tulipany wylazace spod ziemi... no i poobcinalam troszke galazki przed domem takie z kolcami bo za cholerke nie wiem co to za krzaczyszko a ..mocno koli..

Ostatnia edycja:
Pauletta agusiek była tak dobra i dała mi twój numer:tak::-)

UWAGA!!!! dzisiaj poszlo mi łożysko w przednim kole,w wózku oczywiście:wściekła/y::wściekła/y:szlag by to...!!!!!!!!:confused2:

reklama
didi mi tez wyslij bo nie mam pojecia gdzie mieszkasz :-)

misia twoja kolezanka mowila ze szuka bramek, a ja powiedzialam, ze jak bede miec na sprzedaz, to dam znac. Zapytaj jej czy chce, zobacz w ogloszeniach na bb, tam napisalam.

Do góry