reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam
Pauletta-to ja poproszę o ten adres
Futro-no coment:-D:-D:-D:-D
Anineczko-wcale się nie dziwię pani w sklepie.Ja przeżyłam szok w Aldim rok temu jak do mnie babka ,że chce ID-ja na nią-a pani żartuje,tak?A ona wzrokiem srogiej pani nauczycielki-nie!!!:szok:
Joannn-szczerze mówiąc okolice wexford są mi już mniej znane-byłam tam tylko przejazdem na prom-ale pamietam śliczne miasteczko(bardzo malownicze)New Ross po drodze.Wiesz my czasami lubieliśmy tak z partyzanta gdzieś pojechać-np.wybieraliśmy punkt docelowy-w Waszym przypadku wexford i jechaliśmy rozglądajac się czy po drodze nie ma czegoś godnego zatrzymania się.I takie perełki też są bardzo urokliwe:tak:
Na razie ja się zmywam...Miłej sobótki Wam życzę dziewczynki:tak::-)

reklama
Dobry:sorry:
..Czy jak go tam zwał?...:eek:Pięknie,po prostu pięknie!Co dzień mi coś nowego dochodzi:wściekła/y:Najpierw korzonki,potem opryszczka,a dziś wstałam z zawalonym nosem,bólem gardła i chrypą,a raczej brakiem głosu:wściekła/y:Przynajmniej tu się wykrzyczę mogę:angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-(
Położyłam się szybciej(jak na mnie,bo ja nocny marek),o 23:00,żeby się wyspac bo o 7 musiałam wstac,ogarnac się i do Dylana,ale oczywiście całą noc spac nie mogłam,plecy mi napieprzały i gardło i nos....ech:-(
P miał zostac z Radkiem,ale niestety też do pracy musiał dzis jechac więc cała familia dziś od rana na nogach,wszyscy w pracy:sorry:P,ja i Radek:sorry:
Kawę piję,ale oczy nadal się zamykają:sorry:To jeden z tych dni,w którym z chęcią zostałabym w łóżeczku,z herbatką i kołderką i nie ruszała się nigdzie.Niestety za duży luksus:confused2:

Witam sie i ja z rana:-)
Ja od 6 na nogach za sprawa mojego syncia, wiec juz chatka wysprzatana prawie;-)jak nigdy:szok:
Jacieeeee jaki piekny dzien mamy, okno mam na cala szerokosc otwarte - pieknie jest, oby sie tylko nie zepsulo:tak:
Pauletta jesli sie czujesz na silach i lubiczanka bedzie miala ochote to moze spotkamy sie choc na chwileczke na spacerku w naszym parku;-)dzieciaki by poszalaly a my poplotkujemy sobie:tak:plis zorganizujcie cos, bo bardzo bym chciala poznac osobiscie lubiczanke i jej rodzinke:tak:;-)

Ciao dziewczynki:tak:,

Ja tylko na chwilunie,piekna pogode dzisiaj mamy wiec szkoda w domku siedziec!Zaraz ruszamy nad morze.
Lubiczanko-powodzenia!(ty juz wiesz o co chodzi)
Tichonku-a tobie zycze szybkiego powrotu do zdrowka!

zycze wszystkim udanej sobotki!

D.dobry
Czy w Smythsie można kupić te żyrafki gryzaczki???
To ulubione zwierzątko Ani, ale mamy taką z maty i chciałabym kupić taką, żeby Anulka mogła ją ślinić i gryźć do woli
te zyrafki to jakies zaczarowane chyba bo mam taka mate jak Ty,Asienko i Wikta tez tylko za zyrafka :-D
Qrcze ja tez dzisiaj do Galwaya na shopping,rowniez bym Was z checia uwidziala na zywo,ale ja Knocknacary nie znam,a juz tym bardziej parkow tam;a chyba bez malza bede musiala jechac:eek:-on to obcykany jesli chodzi o to co i gdzie:cool::zawstydzona/y::-(
milego dzionka!

reklama
Do góry