reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
dodaję-możemy zacząć licytację;)
ooo jaka sexi fotka:-D:-D
Usmialam sie z Was i z teg9o futra:-D:-D
Dziękuję pięknie za życzonka.
A teraz pozwólcie,że oddam się mojemu drinkowi z tejże okazji :tak::tak::-)

Aaaa dziś pani w Tesco poprosiła mnie o ID :eek:
Jak usłyszała,że mam 28 lat to zaczęła się brechtać :confused2::confused2:

Miłego wieczorka :laugh2:
:confused2::confused2::confused2:
a chodziasz mialas ID przy sobie?
Mnie kiedys tez poprosili w tesco....ale akurat nie mialam przy sobie i m musialam wolac;-)

kamcia gdybym miala blizej do galway, to spox, ale 21 to juz troche za pozno, no i zero picia to wiesz...dziwnie ::-) U misi na panienskim wypilam jednego i troche mnie skrecilo, a zaraz do domu jechac trzeba bylo. Nadrobie zaleglosci jak bede mieszkac w Galway, oby juz niebawem :-) Wypije drinka w domu za Twoje zdrowko!

poprawilyscie mi humor tym futrem. lubiczanka :-) ales ty sexi w tym futerku!Ale to gole nozki powinny wystawac a nie jeansy :-D
ok ide po druga porcje grzanego piwka :-) poprawia mi humor :-)

aha no i wafle andzuliny sa PYCHA!Juz dzis zakupilam all co potrzebuje i jutro do roboty. DO "misi" ciasta tez :-D

Ostatnia edycja:
Lubiczanka - zrobiłaś furorę tym futrem:-D bosko w nim wyglądasz;-) zastanów się, czy na pewno chcesz sprzedać :-D

ja też uciekam - jutro busy dzień w kuchni - będę piec torta:eek: i szykować urodzinowe przyjęcie dla grupy dziesięciolatków:szok: hehehee
spokojnej nocki

aaa - Larcia - dzięki za komplement;-) na pewno uda ci się zrobić pysznego wafla:tak:

Hej dziewczynki - tak to ja;-):tak:- nie zapomnialam o was ale nie mam nawet kiedy do was zajzec i nawet wszystkie spotkanka i pogaduchy ostatnio opuszczam a nie lubie robic z geby cholewy:no:.
Niestety tesciowa nadal okupuje moje skromne progi ale tylko do srody w nocy bo od czwartku jestem wolna i nadrobie wszystkie moje zaleglosci az bedziecie mnie mialy dosc:tak::-D:laugh2:

Anineczko i Emili wszystkiego naj...naj...:-D:-D:-D(spoznione co prawda ale szczere:tak::happy:zyczonka) Anineczko ja w kwietniu 31 a ostatnio jak kupowalam male winko z agusiek pani jakos dziwnie na mnie i to winko patrzyla:-Dmamy po prostu dobre geny, zaoszczedzimy na kosmetykach - przxynajmniej do 40stki:-p

Lubiczanko futro pierwsza klasa i tak sexy w nim wyszlas na zdjeciu ze az nie wyobrazam sobie go na kims innym:laugh2:;-)

Przepraszam jesli innych waznych kwesti nie poruszylam ale tyle udalo mi sie dojrzec na szybciutko:sorry:. Obiecuje ze od czwartku bede z wami na biezaco i nie bede was zaniedbywac:zawstydzona/y:
A teraz uciekam ciezka noc przede mna, bo mlody na wieczor dostal goraczki mial ponad 38 stopni i boje sie zeby co go nie polamalo. Biedny maluszek. Dostal nurofen i na razie slicznie spi ale caly goracy. A jeszcze lepetyne musze wysuszyc bo dopiero spod prysznica wyskoczylam:eek:
Kolorowych snow dziewczynki:-)

witam w sobotni ranek

jestem w szoku przespalam caluska noc obudzilam sie przed 6 zrobilam 2 bultle mlodej i dalej spac..kochana corcia tak ladnie pospala a mama zdziwiona strasznie ale i zadowolona
pogoda zapowiada nam sie super dzisiaj ...
dodaję-możemy zacząć licytację;)
mmmrrrrraauuu...co to za kocica...;-) futro lezy jak nalezy ..haha nawet mi sie zrymowalo

laski to kiedy spotkanko w duuzym gronie???? obudzic sie z zimowego snu bo jeakies Galwayanki ospale sa
moze czwartek ?? u mnie..godz??? dostosuje sie

Dzień dobry
Wchodzę na forum i co widzę- futro:-D:-D:-D;-). Oj kobitki szalone, umiecie człowiekowi humorek poprawić.

Nocka ogólnie w porządku, na noc Ani musiałam dać Calpolu, bo miała lekko podwyższoną temperaturę. Mam nadzieję, że to ząbki jednak, bo współlokatorzy przeziębieni trochę i oby na małą nie przeszło. Chociaż i ja pociągająca się zrobiłam.

Czy w Smythsie można kupić te żyrafki gryzaczki???
To ulubione zwierzątko Ani, ale mamy taką z maty i chciałabym kupić taką, żeby Anulka mogła ją ślinić i gryźć do woli

Hejka dziewuszki :-) my dzisiaj jakoś tak wcześnie mały wstał nawet przed tatą:eek: ale leżał sobie spokojnie między nami i jeszcze dał chwilę pochrapać:tak: z tym że jak m wstał nie pozwolił mu sie nim zajmować zapalił mi światło w sypialni odkrył kołdrę i wyciągnął z wyrka:eek::sorry: a myślałam że będę miaął jeszcze pół godziny leżakowania ale niestety się przeliczyłam:confused2:
No i zaraz biorę się za serniczek wczoraj przygotowałam ciasto żeby sie zmroziło:tak: dzisiaj tylko masa i piekarnik i jeszcze naleśników nasmażyć:tak: tylko coś mnie w lewym biodrze i kolanie strzyka :sorry: ale trzeba być twardkim a nie miętkim :-p:-D lecę to do później kochane ;-):-)

reklama
Do góry