reklama
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Anineczko wszystkiego najlepszego,
spełnienia najskrytszych marzeń,
uśmiechu na co dzień
i zadowolenia ze swoich trzech mężczyzn;-)
Sto lat!!
pauletta82
Sexy Big Mamma
Lubiczanka przy moich gabarytach to nawet nie mam co do tego futra startować a szkoda oj szkoda bo kuszące daj znac jak wyjedziecie to będe wiedziała mniej więcej o której dotrzecie a Ty adresu to nie chcesz??
Właśnie wróciłam z zakupów i staram się zmotywować aby zrobić sernik ale dzisiaj busy dzień masakra
Właśnie wróciłam z zakupów i staram się zmotywować aby zrobić sernik ale dzisiaj busy dzień masakra
Hej mamunie ja tylko na chwilunie;-)
Wlasnie wstalam po drzemce, bo jakos kiepsko z moim samopoczuciem ostatnio, ale zaraz zmykam spac
Zmykam lulu, spokojnej nocki mamuski;-)
ps misia gryzak moj ofkors...i juz jest pretekst cobys mnie odwiedzila w przyszlym tyg;-)
Wlasnie wstalam po drzemce, bo jakos kiepsko z moim samopoczuciem ostatnio, ale zaraz zmykam spac
Kochane Emili i Anineczko zycze Wam z okazji urodzinek wszystkiego co najpiekniejsze w zyciu, zdrowka, radosci, pomyslnosci i spelnienia najskrytszych marzen:-) Buziaki i usciski
Zmykam lulu, spokojnej nocki mamuski;-)
ps misia gryzak moj ofkors...i juz jest pretekst cobys mnie odwiedzila w przyszlym tyg;-)
anineczka
królowa mrówek :P
Dziękuję pięknie za życzonka.
A teraz pozwólcie,że oddam się mojemu drinkowi z tejże okazji :-)
Aaaa dziś pani w Tesco poprosiła mnie o ID
Jak usłyszała,że mam 28 lat to zaczęła się brechtać
Miłego wieczorka
Miłego wieczorka
Hejka
Marta - jak chcesz to ja Ci pożyczę stelaż bo w końcu mamy te same wózki..a ja jakby co to mam drugi wózek - dzięki Sofik zresztą.. :-) za co jeszcze raz dziękuję
Teraz i tak częściej używam tego drugiego bo więcej podróżujemy a on jest taki zgrabny do naszego malusiego bagażnika
Wszystkiego naj naj naj!!!
Marta - jak chcesz to ja Ci pożyczę stelaż bo w końcu mamy te same wózki..a ja jakby co to mam drugi wózek - dzięki Sofik zresztą.. :-) za co jeszcze raz dziękuję
Teraz i tak częściej używam tego drugiego bo więcej podróżujemy a on jest taki zgrabny do naszego malusiego bagażnika
Dzięki. Dojechaliśmy Nawet pamiętałam drogę - tyle, że jakieś przebudowy w Waterford były i przy wyjeździe inną drogą pojechaliśmy. GPS oszalał i na nowych drogach widział pola i lasy ;-) A co do wyjazdów - przypomniały Ci się może jakieś ciekawe miejsca? Może okolice Wexfordu są warte wycieczki?(...)Joannn-z Waterfort kierujecie się na TRAMORE(..)
Heh(...)
wlasnie wracalam sobie ze sklepu bo bylam po mleko dla mlodej i lekki koreczek zrobil sie w moje ciasej uliczce..przez smieciare o i musialam ja przepuszczac bo byla z naprzeciwka..a zania sznurzysko innych aut..a te debile zamna trabili ze mam jechac a niby jak po dachac...wiec ja luz blus...poczekalam sobie pospiewalam i pojechalam a Ci za mna musieli piane toczyc..hahaha
Bo Ty młodziutko wyglądasz Gratki za pierwsze kroki za kółkiem! Teraz pójdzie już z górki A z okazji urodzinek:(...)Aaaa dziś pani w Tesco poprosiła mnie o ID
Miłego wieczorka
Wszystkiego naj naj naj!!!
emili78
mama czerwcowa 2009
A ja laseczki boję się nocy mała strasznie marudziła dziś jak M wrócił to chciałam mu pokazać te dwójki małej u góry a tam i jedynki widać więc wychodzi na to że dama ma 6zębów idzie jak bomba ale płacze też nie zle aż mi jej żal dałam jej czopka na noc :-( jutro się wybieramy do Galway na zakupy ale się zastanawiam czy sobie nie odpuścić
reklama
Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
No i to był najlepszy prezent na Twoje urodziny!Smacznego drineczkaDziękuję pięknie za życzonka.
Miłego wieczorka