reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
lubiczanka dziękuje,nie skorzystam:no:ugotowałabym sie w nim tutaj:eek:

K naprawił mi kółko:eek:6 wkrętów na wylot:confused2:ale sie trzyma świetnie,tylko gorzej z wyglądem:szok:ale jakoś dam rade te 2 tygodnie:sorry:

bd_cow_28_card-p137178465842942749tdne_210.jpg

Anineczko wszystkiego najlepszego,
spełnienia najskrytszych marzeń,
uśmiechu na co dzień
i zadowolenia ze swoich trzech mężczyzn;-)
Sto lat!!

Lubiczanka przy moich gabarytach to nawet nie mam co do tego futra startować a szkoda oj szkoda bo kuszące :-D:-D:-D:-D daj znac jak wyjedziecie to będe wiedziała mniej więcej o której dotrzecie :tak:a Ty adresu to nie chcesz??:eek::sorry:
Właśnie wróciłam z zakupów i staram się zmotywować aby zrobić sernik :tak: ale dzisiaj busy dzień masakra:sorry:

Hej mamunie ja tylko na chwilunie;-)
Wlasnie wstalam po drzemce, bo jakos kiepsko z moim samopoczuciem ostatnio, ale zaraz zmykam spac

Kochane Emili i Anineczko zycze Wam z okazji urodzinek wszystkiego co najpiekniejsze w zyciu, zdrowka, radosci, pomyslnosci i spelnienia najskrytszych marzen:-) Buziaki i usciski :tak:

Zmykam lulu, spokojnej nocki mamuski;-)

ps misia gryzak moj ofkors...i juz jest pretekst cobys mnie odwiedzila w przyszlym tyg;-)​

Dziękuję pięknie za życzonka.
A teraz pozwólcie,że oddam się mojemu drinkowi z tejże okazji :tak::tak::-)

Aaaa dziś pani w Tesco poprosiła mnie o ID :eek:
Jak usłyszała,że mam 28 lat to zaczęła się brechtać :confused2::confused2:

Miłego wieczorka :laugh2:

Hejka
Marta - jak chcesz to ja Ci pożyczę stelaż bo w końcu mamy te same wózki..:tak:a ja jakby co to mam drugi wózek - dzięki Sofik zresztą.. :-) za co jeszcze raz dziękuję :happy:
Teraz i tak częściej używam tego drugiego bo więcej podróżujemy a on jest taki zgrabny do naszego malusiego bagażnika :laugh2:
(...)Joannn-z Waterfort kierujecie się na TRAMORE:tak:(..)
Dzięki. Dojechaliśmy :tak: Nawet pamiętałam drogę - tyle, że jakieś przebudowy w Waterford były i przy wyjeździe inną drogą pojechaliśmy. GPS oszalał i na nowych drogach widział pola i lasy ;-) A co do wyjazdów - przypomniały Ci się może jakieś ciekawe miejsca? Może okolice Wexfordu są warte wycieczki?
(...)
wlasnie wracalam sobie ze sklepu bo bylam po mleko dla mlodej i lekki koreczek zrobil sie w moje ciasej uliczce..przez smieciare o i musialam ja przepuszczac bo byla z naprzeciwka..a zania sznurzysko innych aut..a te debile zamna trabili ze mam jechac a niby jak po dachac...wiec ja luz blus...poczekalam sobie pospiewalam i pojechalam a Ci za mna musieli piane toczyc..hahaha
Heh :-D
(...)Aaaa dziś pani w Tesco poprosiła mnie o ID :eek:
Jak usłyszała,że mam 28 lat to zaczęła się brechtać :confused2::confused2:

Miłego wieczorka :laugh2:
Bo Ty młodziutko wyglądasz :tak:Gratki za pierwsze kroki za kółkiem! Teraz pójdzie już z górki :tak: A z okazji urodzinek:
Wszystkiego naj naj naj!!!

A ja laseczki boję się nocy mała strasznie marudziła dziś jak M wrócił to chciałam mu pokazać te dwójki małej u góry a tam i jedynki widać więc wychodzi na to że dama ma 6zębów idzie jak bomba ale płacze też nie zle :tak:aż mi jej żal dałam jej czopka na noc :-( jutro się wybieramy do Galway na zakupy ale się zastanawiam czy sobie nie odpuścić :wściekła/y:

reklama
Do góry