reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Irlandii!!

didi wstepnie kamcia mowila 10 ale jakby byla zla pogoda to zapraszam na cherbatke
0862384540 :-D dzwon jak bedziesz to po Ciebie wyjde :)
A jak ladna pogoda bedzie to kolo 10 na placu zabaw:)

reklama
:wściekła/y:pogoda dzisiaj zapowiada sie paskudnie:wściekła/y: u mnie na salthill wieje jak chole...... ehh...mlody jakis arudny i co chwile ryczy ,,,dzewczyny ja jednak nie dam rady wrobic sie na 10 ...i czy w ogole to spotkanko dojdzie dzisiaj do skutku ..chyba ze przelozymy do jutra moze pogoda sie uspokoji

didi to nie bedziesz dzis na mervue? pogoda rzeczywiscie paskudna.... jakbys mimo wszystko byla na mervue to call me bo coprawda kolo 12 pewnie bede musiala wyjsc do banku ale tak poza tym to jestem w domu...

ja z malym chodze na spacer i w deszcz i gdy wieje.szkoda mi go jak siedzi w domu.on uwielbia byc na dworze.
szkoda ze nie mieszkam kolo was.fakt ze pracuje ale w weekendy mam czas na spacery.
zycze wam lepszej pogody.
u nas wieje,pada i swieci slonce.tecza za tecza.normalka;-)

Czesc dziewczyny i co udalo sie Wam spotkac?

Ja juz nie moge sie doczekac jak przyjade i tez sie z Wami spotkam. Bede musiala jakos Natanowi ten czas zapelnic by nie czul zbyt duzej roznicy po powrocie z Polski. Tutaj jest rozrywany, szczegolnie przez dziadkow :-)

Ja tez chodze czesto po deszczu na spacery, no ale czasem naprawde sie nie da... no i slyszalam ze Galway to jedno z najbardziej wietrznych miast w Irlandii:-)

SALOME tak,jestem fryzjerka!! jak bedziesz juz w Galway to zapraszam.Kamcia odnosnie mojego telefonu to mam problem z dzwiekami,poprostu nie dzialaja .pozdrawiam:-)

reklama
hmmm...Basiulka...wiesz ja tak sie zastanawiam na nowa fryzurka..:-) tylko musze przemyslec jeszcze to i jakby co to tez moge sie zglosic...;-) hmm..a jaki masz cennik;-)

Do góry