reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

siemka...

jeny co za pogoda...az stach wyjsc z domu:baffled: a ja musze isc do sklepu ...:dry: wczoraj caly dzien zamulalam w domu z malym...moja 2 polowa w Pl do srody i jakos nudno :-(

reklama
No to super mamuśki jesteśmy wstępnie umówione we wtorek jak nie bedzie padać ok 10 rano ok a jak bedzie padać to na środę.
Pozdr

Kamcia!!!!! jesli chodzi o nasze spotkanie w poniedzialek 17tego,to je0ak najbardziej.! mi odpowiadaja godziny popoludniowe,napisz o ktorej Ci odpowiada.:tak:

a tel ci nie dziala czy co?:)bo nie wiem czy dzwonic na twoj tel?
wiesz dam ci jeszcze znac bo mamy party w pracy i twez bym chciala uczesanie.
do zob.

pozdr

Czesc dziewczyny :-)
Widze ze sie umawiacie na spotkanka. Ja jak wroce to tez sie pisze :tak:

Basiulka czy ty jestes fryzjerka? Wlasnie szukam fryzjerki - Polki w Galway.

kamcia, kurcze jutro na 12 jade do dentysty, nie wiem czy sie pojawie ale sprobuje chociaz na chwile ( O ile oczywiscie bedzie ladna pogoda)
basiulka, ja tez poszukuje fryzjerki takze jesli nia jestes to chetnie dam Ci zarobic :p Musze sie sciac bo maz nie moze juz zniesc moich wlosow i musze je sciac :p

no dzis pogoda do duuu wiec jutro mamuski sie spotkamy.Aż strach z domu wychodzic tak wieje.basiulka jest fryzjerka i to b.dobrą hiii:)

pozdr

reklama
laseczki ja i tak juto wybieram sie na poczte w tamte strony bo dzisiaj kasy nie odebralam wiec ide jutro ( niestety jeszcze tam musze odbierac) wiec tak czy siak bede kolo Mervue :-) jakby co to moj tel. 0876673481 ...tylko powiedzcie w jakich godzinkah najlepiej na tym placu abym zgrala sie z czasem jakby co :)

Do góry