reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

A JA JUZ POWOLI PAKUJE MEZUSIA.SWOJE RZECZY ZAPAKUJE JAK JEGO WYPRAWIE W PODROZ.CZYLI W NIEDZIELE.
znow bylam na super christmas party.zarlo picie i muzyka ze ho ho.a wiec trening przed sylwkiem zaliczony.
co u was kobitki.Didi duzo zdrowka zycze malemu.;-)

reklama
AAAAAAAAAH! Niech ktos odstrzeli te cho***** routery, sieci, wirusy komputerowe >_< Siec nie dziala, internet dziala tylko jak komp laczy sie do sieci >_< od rana NTL szwankowalo
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Hej, a kto spędza Święta w Irlandii? Macie już choinki, opłatki i zamówionego karpia?
My mamy choinke metrową w doniczce - ślicznie pachnie już. Karp zamówiony na piątek. Jeszcze opłatek... i cala reszta:D Robimy z Julką ozdoby choinkowe i inne takie:D Też robicie? Robiłyście tu mase solną? Nie wiem jaką mąkę uzyć.

My też bożonarodzeniujemy w Irlandii ;-). Niedawno wróciliśmy z wycieczki do Polski, Oliwąg obdarowany prezentami przez babcio-dziadków, nie jest w stanie zdecydować która zabawka fajniejsza, którą się bawić najpierw a która ma poczekać. Choinka będzie co prawda sztuczna ale kapucha z grzybami będzie pachnieć prawdziwie mam nadzieję ;-)... jak uda mi się gdzieś tu namierzyć kiszoną kapustę...

kapucha kiszona u nas pod dostatkiem w każdym sklepie:)
a grzybki - ja mam jeszcze kilkanaście paczek, więc jak komuś z okolić trzeba to chętnie użyczę:D Nie, że tym jakoś zarobkowo handluje, ale wzięłam od Cioci, która zbiera grzybki i ma atest sanepidu (numer na każdej paczce). Dla niej to kasa na życie, dla Was okazja kupna po cenie z Polski:D. Pierwsza partia rozeszła się pierwszego dnia - o tym, ze mam drugą jeszcze nie miałam okazji powiedzieć znajomym.

Hej kochane.
Ja jestem juz ponad tydzien w Polsce...zostalo mi jeszcze 5 tygodni.Krecka dostane chyba!
DOrobilam sie zapalenia uszu a moj biedny Anatolek ma wszystkie migdaly do usuniecia.Jest jeszcze za mlody na to,ale za kilka miesiecy musi miec zabieg.Niewiecie czy laryngolog w Medicusie w Dublinie robi takie zabiegi?
no i zbiera mu sie jakis plyn w uszach.
Matti trzyma sie dzielnie,wszyscy wkolo chorowali a tylko on sie uchowal.

Ja w tym roku spedzam swieta bez meza :(((
Ja w Polsce a on w Newcastle pod Dublinem w naszej nowej chatynce.
A propo znajdzie sie jakas mama z Newcastle lub Lucan?
Tam teraz bedzie nasz domek.

No nic dziewczynki uciekam do dzieciakow (skorzystalam jak spia i ucieklam do sasiadki na neta).
Niby jest tu fajnie,bo jestem u rodzicow ale moje serce ciagnie mnie do domu...do Irlandii.
To dzieki niej i jej lekarzom Antek ma teraz problem z migdalami i uszami,ale jakos sie w niej dobrze czuje,jak w domu.

WESOLYCH SWIAT KOCHANE

My tez swietujemy w Irlandii. Choinka juz od tygodnia stoi przystrojona i pachnie. Maz kupil zestaw do malowania bombek wraz z plastikowymi bombkami, wiec juz kilka jest namalowanych. Lampki sie pala. Oplatek leci z Polski wraz z zyczeniami od rodzicow. Menu na swieta dopiero sie ustala, ale bedzie dobrze.:tak::tak::tak::tak:

Anineczka lacze sie w bolu. My tez w tym roku osobno. Nawet nie czuje tych swiat. Wszystko sie pokomplikowalo bo Natanek wyladowal w szpitalu. Jestesmy juz w domu no ale musimy sie kontrolowac.

WESOLYCH SWIAT KOCHANE

reklama
dziewczyny bardzo prosze was o pomoc moja koleżanka mieszka teraz w irlandii i niedawno urodziła niestety mala niedojada i musi ja dokarmiac jakie mleko sztuczne najlepsze mozna kupic w irlandi?

Do góry