reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Irlandii!!

A JA JUZ POWOLI PAKUJE MEZUSIA.SWOJE RZECZY ZAPAKUJE JAK JEGO WYPRAWIE W PODROZ.CZYLI W NIEDZIELE.
znow bylam na super christmas party.zarlo picie i muzyka ze ho ho.a wiec trening przed sylwkiem zaliczony.
co u was kobitki.Didi duzo zdrowka zycze malemu.;-)

reklama
AAAAAAAAAH! Niech ktos odstrzeli te cho***** routery, sieci, wirusy komputerowe >_< Siec nie dziala, internet dziala tylko jak komp laczy sie do sieci >_< od rana NTL szwankowalo
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Hej, a kto spędza Święta w Irlandii? Macie już choinki, opłatki i zamówionego karpia?
My mamy choinke metrową w doniczce - ślicznie pachnie już. Karp zamówiony na piątek. Jeszcze opłatek... i cala reszta:D Robimy z Julką ozdoby choinkowe i inne takie:D Też robicie? Robiłyście tu mase solną? Nie wiem jaką mąkę uzyć.

My też bożonarodzeniujemy w Irlandii ;-). Niedawno wróciliśmy z wycieczki do Polski, Oliwąg obdarowany prezentami przez babcio-dziadków, nie jest w stanie zdecydować która zabawka fajniejsza, którą się bawić najpierw a która ma poczekać. Choinka będzie co prawda sztuczna ale kapucha z grzybami będzie pachnieć prawdziwie mam nadzieję ;-)... jak uda mi się gdzieś tu namierzyć kiszoną kapustę...

kapucha kiszona u nas pod dostatkiem w każdym sklepie:)
a grzybki - ja mam jeszcze kilkanaście paczek, więc jak komuś z okolić trzeba to chętnie użyczę:D Nie, że tym jakoś zarobkowo handluje, ale wzięłam od Cioci, która zbiera grzybki i ma atest sanepidu (numer na każdej paczce). Dla niej to kasa na życie, dla Was okazja kupna po cenie z Polski:D. Pierwsza partia rozeszła się pierwszego dnia - o tym, ze mam drugą jeszcze nie miałam okazji powiedzieć znajomym.

Hej kochane.
Ja jestem juz ponad tydzien w Polsce...zostalo mi jeszcze 5 tygodni.Krecka dostane chyba!
DOrobilam sie zapalenia uszu a moj biedny Anatolek ma wszystkie migdaly do usuniecia.Jest jeszcze za mlody na to,ale za kilka miesiecy musi miec zabieg.Niewiecie czy laryngolog w Medicusie w Dublinie robi takie zabiegi?
no i zbiera mu sie jakis plyn w uszach.
Matti trzyma sie dzielnie,wszyscy wkolo chorowali a tylko on sie uchowal.

Ja w tym roku spedzam swieta bez meza :(((
Ja w Polsce a on w Newcastle pod Dublinem w naszej nowej chatynce.
A propo znajdzie sie jakas mama z Newcastle lub Lucan?
Tam teraz bedzie nasz domek.

No nic dziewczynki uciekam do dzieciakow (skorzystalam jak spia i ucieklam do sasiadki na neta).
Niby jest tu fajnie,bo jestem u rodzicow ale moje serce ciagnie mnie do domu...do Irlandii.
To dzieki niej i jej lekarzom Antek ma teraz problem z migdalami i uszami,ale jakos sie w niej dobrze czuje,jak w domu.

WESOLYCH SWIAT KOCHANE

My tez swietujemy w Irlandii. Choinka juz od tygodnia stoi przystrojona i pachnie. Maz kupil zestaw do malowania bombek wraz z plastikowymi bombkami, wiec juz kilka jest namalowanych. Lampki sie pala. Oplatek leci z Polski wraz z zyczeniami od rodzicow. Menu na swieta dopiero sie ustala, ale bedzie dobrze.:tak::tak::tak::tak:

Anineczka lacze sie w bolu. My tez w tym roku osobno. Nawet nie czuje tych swiat. Wszystko sie pokomplikowalo bo Natanek wyladowal w szpitalu. Jestesmy juz w domu no ale musimy sie kontrolowac.

WESOLYCH SWIAT KOCHANE

reklama
dziewczyny bardzo prosze was o pomoc moja koleżanka mieszka teraz w irlandii i niedawno urodziła niestety mala niedojada i musi ja dokarmiac jakie mleko sztuczne najlepsze mozna kupic w irlandi?

Do góry