reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

wydaje mi sie że musisz tu być 2 lata a min 1.5 roku no i czeka sie ok 2 lat na przyznanie koło mnie wybudowali ladne domy socjalne i rozm z facetem i mi mowil ze połowe daje rzad a polowe ty płacisz za chate o podobno moga ci nawet umożyc część spłaty ale najlepiej sie zorientowac w citizen information.

a faceci to norma ja mam przyklad za niego wysylac cv i ogloszenia oni zawsze maja czas:))) ale coz taka natura

a o co chodzi z ty tym pienizakiem i kieliszkiem to jakis zwyczaj?

moj maly tez uwilebia schody i nawet zasuwke sam umie otworzyc no i kuchenka i pralka krecenie uwielbia przy tym majstrowac:)

basiulka a gdzzie ty teraz mieszkasz? odezwij sie do mnie bo ja sie nie moglam dodzwonic do ciebie.

pozdrowionka

reklama
kamcia!!!!!! witam,mieszkam nadal na Doughiska Road,tylko kilka domow dalej.Moj telefon ostatnio glupieje po tym jak mial mala kapiel w sedesie.lepiej pisz sms..a!!pozdrawiam i zapraszam na kawke!!

kamcia co do kieliszka i pieniedzy to jest to taka wrozba na przyszle zycie. Kladzie sie butki, rozaniec, pieniadze i kieliszek i daje dziecku do wyboru.(niektorzy klada jeszcze inne rzeczy) Jesli wybierze butki - szybkie wyjscie z domu, rozaniec - kariera koscielna, pieniadze - bedzie bogaty, kieliszek - pijanstwo :p Tak przynajmniej ja mialam. Wybralam butki i sie sprawdzilo :p

witam
mam propozycje moze któraś z mamusiek chcialaby sie wybrac na spacer na plac zabaw w Galway jak bedzie ładny (nie doeszczowy dzien)?

pozdr

hejka:-)
ja jestem na tak :tak:jesli chodzi o plac zabaw.:-)i mam kolezanke bez necika i ona tez pewnie na tak ale tylko powied kamciu ktory plac zabaw ja nawet moje dojechan na ten palac na Mervue :-) i nawet dla kumpeli lepiej bo ona mieszka na Merlin Park i ma corcie ktora w marcu konczy 2 latka :-)

no to super mi tez pasuje plac mervue fajnie dzieci sie pobawia:)ja mysle że wtorek lub środa bylo by fajnie no zalezy od pogody jesli niebedzie padało to wtorek co myslisz?

reklama
Hej hej to ja sie tez pisze na ten plac na mervue :D bo mam dwie minuty od domu :p a potem zapraszam do mnie na cherbatke :p
Tylko patrzac na pogode ostatnio to niewiadomo kiedy bedzie ladna pogoda...

Do góry