reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hejka
Tichonek dzięki za linka :happy:
Gastone - bardzo ciekawy ten Twój pram.. też pierwsze widzę..a ten mechanizm po bokach wygląda tak jakby można było zamieniać gondole(?) w sensie raz jedna na górze raz druga? czy tylko mi się tak wydaje...?
Madbebe - uśmiałam się z Twojego piekarnika :laugh2: sorki..:sorry: My też mamy prawie wytarte oznaczenia przy pokrętłach..ale jeszcze kumam co gdzie po co na co.. Ciśnij landlorda bo kuchenka to niemal najważniejsza sprawa w kuchni..:wściekła/y: Co do innych sprzętów..też mamy tak zużyte, że aż wstyd powinno być landlordowi, że takie coś jest w wyposażeniu..ale ciągnie kasę - a jak..:angry: Z drugiej strony powoli kupujemy sobie sprzęt do domku (jak nam szczęście dopisze i dostaniemy socjalne)..

witam poniedzialkowo

u nas ok..po sobotniej imprezce super...oczywiscie impra udana i bylo zabawnie ..moj P szalal ..byla polewka z niego..no a wczoraj poprawinki mielismy..
Martuska przyszla z swoim E po samochod ale tak jakos dluzej zostali haha i bylo milo pozniej doszli jeszcze jedniz najomi wiec poprawiny rowniez udane..

no a teraz moj P z Martuski E pojechali do Limericku po moje autko...
no i bede miala micrusa..

micra 97, 5doors, 1ltr, nct, tax, 800e for sale in Limerick: €800 - DoneDeal.ie

a ja pale w kominku.. strzela mi drewno bo mialam na ogrodku jakies deski w kacie i polamalam i pale nimi no i co chwilke trzaski

Witam!
U nas dzien zaczął się nienajlepiej
Siedziałam z Emma w salonie i chciałam jej nos fridą odessac, a Eryk w kuchni z ciastoliny fredki lepil i nagle słysze huk, ale nie jakis przeraźliwie głosny, pomyslałam, że zjechał ze swojego małego krzesełka, przybiegł do mnie i dopiero wtedy sie rozbeczał, przytulam go patrze, a on cały brudny, myślałam ze sie sokiem malinowym oblał a to krew :szok: spadł z krzesła i rozciął głowę :-( Emka zaczęła płakać, ja cała brudna on zobaczyl tą krew i rozryczał sie jeszcze bardziej, zadzwoniłam po M przyjechał i opanowalismy razem sytuacje

Teraz siedzi na kanapie z obandażowana głową :-(
ciuchy sie piora mam nadzieje ze zejdzie
Najważniejsze że to tylko lekkie rozcięcie, zachowuje sie normalnie wiec chyba wszystko ok, ale mielismy przeżycia

Witam!
Siedziałam z Emma w salonie i chciałam jej nos fridą odessac, a Eryk w kuchni z ciastoliny fredki lepil i nagle słysze huk, ale nie jakis przeraźliwie głosny, pomyslałam, że zjechał ze swojego małego krzesełka, przybiegł do mnie i dopiero wtedy sie rozbeczał, przytulam go patrze, a on cały brudny, myślałam ze sie sokiem malinowym oblał a to krew :szok: spadł z krzesła i rozciął głowę :-( Emka zaczęła płakać, ja cała brudna on zobaczyl tą krew i rozryczał sie jeszcze bardziej, zadzwoniłam po M przyjechał i opanowalismy razem sytuacje

Najważniejsze że to tylko lekkie rozcięcie, zachowuje sie normalnie wiec chyba wszystko ok, ale mielismy przeżycia
:szok: o kurcze to faktycznie nie ciekawie Ci się dzień zaczął :-(utul Eryczka ode mnie , na pewno to tylko nie groźne rozcięcie :tak: głowa jest bardzo silnie ukrwiona i temu z najmniejszego rozcięcia sika jak z fontanny :sorry:fajnie że Twój pracuje tak blisko i może w każdej chwili przyjechać :tak:

Witam :sorry:

O kurcze Moniadan,dobrze,że nic poważnego się nie stało.
Do wesela się zagoi :sorry: Biedny Eryk.

Didi to jednak Micra :tak::tak:
No to szerokich dróg życzę :-)

Ja już jechałam he he na stacje i z powrotem kupic sobie znaczek L :-D
M mówi,że całkiem nieźle mi idzie tylko nie patrzę gdzie cofam :confused2::sorry:

Lubiczanko doczytałam o chatce.Dziwna sprawa :eek:
I znowu olej wyszedł? Masakra.

Dobra,lece się wziąśc za chatę bo syf wielki.

Madbebe-lepiej ponad dwa tygodnie temu( w czwartek bedą 3 tygodnie):wściekła/y:.Pewnie,że sobie daruję gościa.Poczekam na inną okazję:tak:
Monidan-buziaki dla synka...aż sobie syknęłam z bólu na myśl o tym widoku:sorry:
Renni-witam w klubie sajgonowców:tak::-)

Witam!
Wczoraj probowalam cos poczytac ale jakos nie dalam rady...przeczytalam tylko posty na innym watku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D:-D troche sie wkurzylam i jakos wena mi odeszla...

Moj Szym sie buntuje i nie chce jesc....trwa to juz 4 dzien
Ostatni jego bunt trwal 3 dni mam nadzieje ze ten tez szybcuitko minie...

Mlody spi,mam nadzieje ze zaraz nie wstanie a ja zdarze cos poczytac;-)

Witam!

Masakra:no:

didi szerokiej drogi:-)

reklama
Didi powtorze sie - szerokiej drogi....oby autko Ci dobrze sluzylo
Lubiczanko jak juz bedzie po wszystkim to zdaj relacje czy plan sie powiodl;-):-).
Ach wy to sie macie z tym olejem:wściekła/y:
Nie wiecie w koncu kto Wam kradnie?
Moze zrobcie jakies zabezpieczenie.....moj m robil jakiemus Irolowi bo jemu tez kradli.
A moze chcesz zeby moj m Ci zrobil? wtedy bysmy Cie nawiedzili i dostarczyli;-)
Pauletta duzo zdrwoka zycze dla Ciebie i Wiktorka:tak:.
Moniadan-biedny Eryk:-(ale dzien zaczal i to tak z poniedzialku....jak normalnie sie zachowuje to napewno wszystko jest ok:tak:.
Anineczko jak juz pierwsza jazde masz za soba to zapraszamy do Castledermot

Aaa przypomnialo mi sie ze byla tutaj tzn wpadla chyba tylko raz jakas mamuska z Carlow a juz jej nie ma:-(
A myslalam ze bede miec kolezanke;-):-)

Do góry