reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

My tez sie juz nakrecamy na nowe autko,bo nie ma sensu w 11latka za duzo siana ładować;poza tym lipa ze NCT co roku trzeba bedzie robic:eek: Najpierw trza kredyt splacic,ale co tam-marzenia uskrzydlaja:-D
jak co roku?
Przeciez NCT jest co dwa lata?
My mielismy wczesniej 12 latka i NCT jak robilismy to na dwa lata bylo....

Ewelcia-oczywiście,że raport zdam:-DJuż kolega J dzwonił-taaa-domek jest do wynajęcia,ale z tygodniowym poślizgiem-czyli od 8go marca(jak dla nas z półrocznym poślizgiem).ale juz mi nie zależy-nie chciałabym takiego bandyty za landlorda-juz niech mu lepiej jadą do d..y nakopać;-):-D.co do zabezpieczeń-chcemy wmontować światło reagujące na ruch-a i J zainstaluje kamerkę z widokiem na baniak(będzie dowód-pójdziemy do gościa dawaj kasę albo na gARDĘ walimy):-pA swoją drogą ile taka przyjemność kosztuje(zabezpieczenie Twojego męża):confused2:
...
Lubiczanko za darmo Ci to moze zrobic.
On dospawowywuje cos tam do rurki tzn jakis bajer do ktorego pozniej dopinasz klodke i gotowe,nie ma szans zeby ktos Ci podprowadzil olej.
Tutaj na farmie jest kilka baniakow z olejem i kazdy ma takie zabezpieczenie bo unas dzipsow pelno
Jeżeli pytasz o szczepienie na świńską grypę-my zdecydowanie odmówiliśmy:tak:
Mi tez przyszlo wezwanie ale nawet tam nie dzwonilam,....

reklama
jak co roku?
Przeciez NCT jest co dwa lata?
My mielismy wczesniej 12 latka i NCT jak robilismy to na dwa lata bylo....

Lubiczanko za darmo Ci to moze zrobic.
On dospawowywuje cos tam do rurki tzn jakis bajer do ktorego pozniej dopinasz klodke i gotowe,nie ma szans zeby ktos Ci podprowadzil olej.
Tutaj na farmie jest kilka baniakow z olejem i kazdy ma takie zabezpieczenie bo unas dzipsow pelno

Mi tez przyszlo wezwanie ale nawet tam nie dzwonilam,....
Takie buty...Ja myślałam,że jakiś wyspecjalizowany sprzęt:szok::cool:...ale tą kłódkę na dole?bo na górze przy wkrętce mamy kłódkę:-p

Babeczki powiedzcie czy na NK jest taka opcja oglądając czyjs profil, zobacz zdjecia na których jest ta osoba, wiecie te pinezki, bo wydawało mi sie ze bylo cos takiego a teraz nie umiem znalesc :confused2:

Babeczki powiedzcie czy na NK jest taka opcja oglądając czyjs profil, zobacz zdjecia na których jest ta osoba, wiecie te pinezki, bo wydawało mi sie ze bylo cos takiego a teraz nie umiem znalesc :confused2:
:tak:Jest,po lewej stronie,pod znajomymi,ale być może dana osoba ustawiła sobie,że nie można oglądać kto ją "doczepił" za pomocą pinezki.

Witam
Ale piekna wiosna, my juz po spacerku, obiadek zrobiony, domek odkurzony jeszcze prasowanko zostalo, chyba sie organizuje powoli:-) Dziewczynki czy ja powinnam zarejestrowac malego w Pl? Jak tak to gdzie i co mi jest potrzebna? I jeszcze mam takie pytanko odnosnie szczepien, szczepicie czy nie? Spedza mi to sen z powiek:sorry:

My zgłosiliśmy, bo my w Polsce zameldowani i chcieliśmy, żeby Ania miała polski akt urodzenia:-)

Jola nie musisz umiejscawiac dziecka, jest zarejstrowne w Irl, a ty masz zameldowanie w Pl?
My umiejscowialismy Emme, bo wszyscy jesteśmy w Pl zameldowani i Eryk przeciez sie tam urodził, aby to zrobic potrzebowalismy przetłumaczony akt urodzenia idzie sie z nim do urzędu miasta/gminy odpowiedniego dla miejsca zameldowania

Co do szczepionek, ja nie szczepie dzieci w ogole

dokładnie tak:tak:

Tak Lubiczanko na dole....macie pewnie tam kranik..?

alez to jest wyspecjalizowany hehehehhehe :0
a nie-no pewnie,że jest.Tylko ja myslałam,że on się zajmuje tym zawodowo:-)
Taaaa-niestety kranik na dole jest-ale nasi złodziejaszkowie są jeszcze sprytniejsi,bo sciągają tuż przy baniaku taką śrubę:eek:J wypatrzył,że jest poluzowana...
Byliśmy oglądać domek-hmmmm.Do zamieszkania za jakiś miesiąc:baffled:,bo w trakcie remontu,ale powiem Wam-wow.Robi już teraz wrażenie.Najbardziej kuchnia-mogę pokusić sie o stwierdzenie,że piękna:tak:Jeżeli do tego czasu nie znajdziemy niczego lepszego to być może zainteresujemy się za 4 tygodnie:happy:

reklama
Do góry