reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Didi,aby Ci autko długo i dobrze służyło:tak:
Anineczko,miłego rozjeżdżania.Się rozjeżdżania,znaczy,nie-broń Boże innych użytkowników dróg:eek::-D
Moniadan miałam bardzo podobną "przygodę" z Radkiem:sorry:Z tym,że u mnie skończyło się na klejeniu głowy w szpitalu:sorry:Mój P też na szczęście blisko pracuje,był w 5 minut po tym jak zadzwoniłam i wykrzyczałam przez łzy,że jego syn ma dziurę w głowie:sorry:

reklama
Madbebe - uśmiałam się z Twojego piekarnika :laugh2: sorki..:sorry: My też mamy prawie wytarte oznaczenia przy pokrętłach..ale jeszcze kumam co gdzie po co na co.. Ciśnij landlorda bo kuchenka to niemal najważniejsza sprawa w kuchni..:wściekła/y: Co do innych sprzętów..też mamy tak zużyte, że aż wstyd powinno być landlordowi, że takie coś jest w wyposażeniu..ale ciągnie kasę - a jak..:angry: Z drugiej strony powoli kupujemy sobie sprzęt do domku (jak nam szczęście dopisze i dostaniemy socjalne)..
Joann nic nie szkodzi-smiech to zdrowie ;-); z tego to tylko sie smiac bo placz i tak na nic sie nie zda;-)Jak to kupujecie sprzety?Do wynajeteg domku czy do swego:eek::sorry:?
didi - gratuluje autka,niech Ci dobrze sluzy!
anineczko-ale sie usmialam:-DTo moze lepiej patrz,gdzie cofasz,bo wiesz,czasem jednak cos tam z tylu moze byc:-DZ drugiej strony takie dlugie te auto ze tobie to i tak nic nie grozi ;-)
lubiczanko - to prawie na stowe (chyba ze piec masz na maksymalna temp ustawiony) ktos Ci podprowadza:wściekła/y:Moze rzeczywiscie pomyslcie nad jakims zabezpieczeniem zanim inna chatka sie trafi..

Witam!
Wczoraj probowalam cos poczytac ale jakos nie dalam rady...przeczytalam tylko posty na innym watku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D:-D troche sie wkurzylam i jakos wena mi odeszla...
ja tam od razu weny dostalam jak je przeczytalam:-D
moniadan-dobrze ze to sie tak skonczylo:eek:Usciskaj Eryczka od ciotek z BB;-)
My tez sie juz nakrecamy na nowe autko,bo nie ma sensu w 11latka za duzo siana ładować;poza tym lipa ze NCT co roku trzeba bedzie robic:eek: Najpierw trza kredyt splacic,ale co tam-marzenia uskrzydlaja:-D

Anineczko-praktykuj,praktykuj-może w ramach praktyk obierzecie kierunek -Cashel:-)
Ewelcia-oczywiście,że raport zdam:-DJuż kolega J dzwonił-taaa-domek jest do wynajęcia,ale z tygodniowym poślizgiem-czyli od 8go marca(jak dla nas z półrocznym poślizgiem).ale juz mi nie zależy-nie chciałabym takiego bandyty za landlorda-juz niech mu lepiej jadą do d..y nakopać;-):-D.co do zabezpieczeń-chcemy wmontować światło reagujące na ruch-a i J zainstaluje kamerkę z widokiem na baniak(będzie dowód-pójdziemy do gościa dawaj kasę albo na gARDĘ walimy):-pA swoją drogą ile taka przyjemność kosztuje(zabezpieczenie Twojego męża):confused2:
Asieńko-do boju.Walczcie !!!Co się porobiło z tymi ludzmi?Za krztę uczciwości:wściekła/y:
Didi-zostań królową szos:tak:
Madbebe-właśnie o to chodzi,że piec jest ustawiony na działanie następująco-od6.30do 8,
10.30-.11.15,15.30-16,18.30-20 i jakoś w okolicach 24tej.I marznę...nawet nie załączam kiedy mi zimno...dlatego tak mi zależy na domku...

Ostatnia edycja:
Dzięki za uściski, Erys siedzi na kanapie, ma apetyt i humor, mówi ze czuje sie jakby miał czapkę ubraną biedaczek mój, nie dosc ze przeziebieniei to jeszcze głowa, a Emma zasnęła poszłam teraz ją przykryc a ona na siedząco spała :szok::-D

Tichonek a to jak Radek sie rozciąl ze az trzeba bylo szyc?? tzn odrazy tak groźnie wyglądalo ze nan pogotowie jechaliscie? bo ja w sumie nie wiem czy to nei wymaga szycia, nie znam się :zawstydzona/y:

Lubiczanko a nie ma najmniejszych szans ze landlord mówi prawde..? :sorry: jak podnieśli cene to moze było duzo chetnych i stwierdzil ze za tanio dał

teraz doczytałam, ze zmienił czas od kiedy mozna wynac, czyli ściemnia

Ostatnia edycja:
Tichonek a to jak Radek sie rozciąl ze az trzeba bylo szyc?? tzn odrazy tak groźnie wyglądalo ze nan pogotowie jechaliscie? bo ja w sumie nie wiem czy to nei wymaga szycia, nie znam się :zawstydzona/y:
Kiedyś wklejałam tu zdjęcia,jak była mowa o wypadkach dzieciaczków,kilka tygodni temu:tak:On przygrzmocił w kant ławy,spadał z góry,z kanapy,więc się na nią wręcz nadział:eek:A dziurę miał na środku czoła i nie tyle głęboką co szeroką i po prostu nie chciałam,żeby miał wieeeelką szramę,dlatego kleili mu to:tak:Poza tym było naprawdę dużo krwi,jak w rzeźni:baffled:Od razu na oko było widać,że się samo ładnie nie zrośnie bo skóra wokół się na boki mocno rozeszła.Brrr...jeszcze teraz jak o tym pomyślę to mi słabo:oo2:

Witam
Ale piekna wiosna, my juz po spacerku, obiadek zrobiony, domek odkurzony jeszcze prasowanko zostalo, chyba sie organizuje powoli:-) Dziewczynki czy ja powinnam zarejestrowac malego w Pl? Jak tak to gdzie i co mi jest potrzebna? I jeszcze mam takie pytanko odnosnie szczepien, szczepicie czy nie? Spedza mi to sen z powiek:sorry:

Dziewczynki czy ja powinnam zarejestrowac malego w Pl? Jak tak to gdzie i co mi jest potrzebna? I jeszcze mam takie pytanko odnosnie szczepien, szczepicie czy nie? Spedza mi to sen z powiek:sorry:
mozesz a nie musisz tego teraz robic i to nazywa sie UMIEJSCOWIENIE... nie zarejestrowanie..
jak ja bylam Ewke wlasnei zarejestrowac to przemila pani zwrucila mi uwage baardzo delikatnie ze to nie rejestracja dzieka tylko Umiejscowienie..

Witam
Ale piekna wiosna, my juz po spacerku, obiadek zrobiony, domek odkurzony jeszcze prasowanko zostalo, chyba sie organizuje powoli:-) Dziewczynki czy ja powinnam zarejestrowac malego w Pl? Jak tak to gdzie i co mi jest potrzebna? I jeszcze mam takie pytanko odnosnie szczepien, szczepicie czy nie? Spedza mi to sen z powiek:sorry:
Jeżeli pytasz o szczepienie na świńską grypę-my zdecydowanie odmówiliśmy:tak:

reklama
Jola nie musisz umiejscawiac dziecka, jest zarejstrowne w Irl, a ty masz zameldowanie w Pl?
My umiejscowialismy Emme, bo wszyscy jesteśmy w Pl zameldowani i Eryk przeciez sie tam urodził, aby to zrobic potrzebowalismy przetłumaczony akt urodzenia idzie sie z nim do urzędu miasta/gminy odpowiedniego dla miejsca zameldowania

Co do szczepionek, ja nie szczepie dzieci w ogole

Ostatnia edycja:
Do góry