reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

A może tu chodzi o to że dziewczynka ma bardziej opływowy kształt bo nic jej się nei majta między nogami :-D:-D:-D:-D:-D

A ja jutro będę piekła serniczek miałam dzisiaj ale stwierdziłam że zostawienie z wieczora mojego męża sam na sam z blacha może sie skończyć niepomyślnie dla prędkości znikania serniczka z owej blachy :sorry::-D

Oglądacie skoki?? nasz póki co tfu tfu daje radę :tak::tak::tak:

reklama
Witam ja ostatnio tak jakos z doskoku :-p w nocy probowalam napisac i nawet kilka cyt zaznaczylam ale jakis tarafem ..hmmm... zasnelam:zawstydzona/y: co do mnie raczej to niepodobne

Lubiczanko przykro mi ze domek przemknal przed noskiem ale swoja droga to nieuczciwi teraz sie landlordzi robia:crazy:

Larcia ja rowniez chetna na spotkanko ale jakos mi sie busy tydz zapowiada bo wiele spraw ruszylo mi z kopyta:rofl2:w koncu. Wiec jesli tylko dam rade na tyg i ty bedziesz miala czas to chetnie wpadne nawet bez W jesli mu kaszel nie przejdzie

Pauletta to pamietaj tylko zdaz z porodem do 4 marca albo potem czekaj do 15 marca:-p:-D

U mnie posprzatane, poprane i szarlotka upieczona. Teraz mam zaplanowany pediukir bo lubie moczyc nozki w moim masazaerem, potem drink, filmik i lulu sama niestety bo maz jak zwykle:eek:w pracy:-(

Pauletta to pamietaj tylko zdaz z porodem do 4 marca albo potem czekaj do 15 marca:-p:-D

MarcieF wygadałam poród na 15 listopada to teraz Pauletta urodzi 9 marca :-p hehehehe
a co do poródu to ja Sofijke rodziłam dlugo a Filipka szybciutko .... 1 poród z epiduralem , drugi bezzz ;-)

Lubiczanko buuuu co za gosciu jak tak mozna:angry:

Ewelcia Fi tez ida zęby snini sie na potege, gyzie wszytko nawet moje nogi:eek: Widac juz na dole takie kreseczki ale jeszcze sie skubane nie przebily a wyjda mu chyba 4 :szok: bo widac 4 białe kreseczki... Fi lubi bardzo kapcie:rofl2:

A Asia dzis mi zrobiła smaka na Misiowa szarlotke z płatkami owsianymi :laugh2: tylko ja ja troche zmodyfikowalam i dodałam do ciasta pol szklanki wiurków kokosowych :zawstydzona/y: mniam mniam

Witam wieczorową porą!

U nas również ząbki idą...Już od trzech dni moje biedactwo sie męczy,nie ma apetytu,źle sypia... Ach...szkoda mi go strasznie:-(

Wczoraj wieczorem poszłm się troche odstresować na przeceny....znowu!!!
U nas w Vero moda już od kilku dni wszystko jest po 2,3 albo 5 euro:szok::szok::szok:
Ludzie z pełnymi wózkami ubrań wyjeżdzają...No i ja oczywiście też troche poszlałam,dzisiaj rano zrobiłam jeszcze poprawkę:-D:-DMój S sie juz smieje ze mnie ,że się wciągnełam:eek:

Przed chwilką zjedliśmy pyszną pizze.Oststnio Andziula o ile dobrze pamiętam podawała przepis na ciasto i musze przyznać,ze smaczne:tak:Polecam!
Mąż mój kochany kupił mi Martini Asti szampan i się delektuję.Nie przepadam za szmpanami ,ale ten uwielbiam i gorąco polecam:tak: Tylko muszę uważać,bo po takiej przerwie to po lampce już mi się micha cieszy:-D:-D

Lubiczanko przykro mi ,że skur...Was tak załatwił,ale mając takiego czlowieka za landlorda na pewno mielibyście z nim jakieś problemy:tak:Nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo;-)
Pauletta będzie dobrze;-)A co do porodów to ja uważam,ze nie ma reguły.U mnie chlopak a bóle miałam zaledwie 3 godziny i po czterech parciach Dominiś był juz z nami:tak:
Tichonku jeden kawaleczek ciasteczka do kawki raz na tydzien od niedzieli na pewno ci nie zaszkodzi:tak:Tym bardziej serniczek ;-)

Nic,uciekam poprzytulac się do mojego męża... hehe
Dobrej nocki życzę;-)

Hejka
Miałam iść spać ale chciałam doczytać jak tam Lubiczanki domek..a tu teki zonk :eek: i dokładie coś w tym stylu mi przyszło do głowy:

Laski..A gdzie znajdę przepis na tą szarlotkę z płatkami:-) poproszę o linka..bo tu: https://www.babyboom.pl/forum/mamy-z-irlandii-f142/przepisy-kulinarne-spis-tresci-34315/ nie znalazłam...:no:
A tu,o: https://www.babyboom.pl/forum/mamy-...sy-na-ciasto-salatki-itp-o-34085/index15.html
Ja też ja robiłam,smakowała mi bardzo:tak:
Ja tylko wpadłam dobranoc powiedzieć bo mieliśmy gości,niedawno wyszli.Młodego wykapaliśmy już śpi,ja się wyplumpkałam i idę ajci,dobrej nocy:tak:

Witam
Postanowiliśmy z J,że jak coś znajdziemy do 18-go marca to się wyprowadzamy,a jak nie to przestaję tak namiętnie szukać(bedę szukać mniej namiętnie;-):-D)
Pauletta-a może się powstrzymaj z tym serniczkiem na tydzień?I jaskoki?Jak nasz?
Frog-ależ milusi wieczór wczoraj miałaś,pewnie potem spało Ci się jak niemowlęciu:-)
Dyta-a co to za sklep?Muszę poszukać w necie czy u nas w okolicy tez taki jest i zaciągnę rodzinę:-D
Sofik-a ja tam ani z chłopcami ani z Dadzia sie nie męczyłam-a z Danielkiem to juz w ogóle "predkość światła".Jak dzieciaczki?
Anineczko-czyżbyś swój czas poświęcała teraz na jazdę bryką,że nie zagladasz?
I tak sobie pomyslalam-tak czy siak,gdziekolwiek bym mieszkała sprawa majówki jest aktualna:tak:.Z resztą zapraszam o każdej porze:sorry:
Miłego dnia uciekam

Nadrobiłam od piątku uff :-)

Wczoraj imprezka bardzo udana, dzieciaki zostawiliśmy z nianią i sami na imprezke, ale luzik tak bez dzieci :happy:

Larcia, ja też cię chętnei odwiedzę, :tak: a powiedz ty już przeczytałaś Sagę, mogłabys pożyczyć :rolleyes: ??

Kurcze czemu zawsze Emka kupsko strzzeli jak pisze posta :wściekła/y::-D muszę isc przebrac śmierdziuszka cdn

reklama
oz kurde po englishu to nie bedzie relax tylko nauka :-p to poszukam po polishu

Moj M jeszcze odsypia, pewnie od Didi tez

Pauletta to pochwal sie co robiłas pysznego na obiad ze mozesz cześciej? ;-)

Ja posprzatałam w piątek i sobote i dzis mamy luzik, hehe, bo zawsze w niedziele sprzątanie :sorry:
Miłej niedzieli mamuski

Do góry