reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

lubiczanka to ja dzisiaj twój dom omijam z daleka:sorry:a na twoim miejscu to te przekleństwa bym tej babie nawsadzala:tak::confused2:

reklama
uuu lubiczanka ale kicha :-( ale jak nie ten domek to inny znajdziecie coś równie super :tak::tak::tak: a ja właśnie miałam się pytać czy zdecydowaliście się przyjechac w ten weekend ale już się nie wychylam :sorry::sorry:

witam w tenpiekny sloneczny sobotni ranek
haha

ja od rana na wysokich obrotach..
sprzatanko bo wieczorem goscie
bo moj P ma urodzinki ..razem z Monidan mężem..hehe.. chlopaki nie dosc ze ten sam rocznik to tego samego dnia urodzenia..
hehe lubiczanka słaby z ciebie szpieg:-Dwyjeżdzałam do sklepu ale o 9:tak:i wczoraj o 22;-)

pauletta dziewczynki rodzi sie łatwiej i krócej:tak:

Marta obyś miała rację ;-):tak:

zgadzam sie w 100% ...
jak bole mi zaczely sie z Ewunia o 8:20 to o 10:16 juz byla laska..wiec 2 godziny i po bolu..ekspres...

wiec Pauletta ..mloda wyjdzie szybko i sprawnie

lece myc podlogi

Hellouuu

Dzięki za doping, ale nie mówcie, że aż tak lubicie czytać moje wywody:rofl2:
Noooo:-) Ja lubie:tak:

Moze ktos jeszcze bedzie chetny. Zrobie ciacho jakies czy cos :-)
Ja chyba bede chetna;-)

pauletta dziewczynki rodzi sie łatwiej i krócej:tak:
O Jezuuuuu!!! To ile ja sie teraz bede meczyla, jesli faktycznie okaze sie, ze bedzie chlopiec:szok:
Z Ada wcale to tak krotko nie trwalo a i bole byly takie, ze:szok: W sumie, to juz nie pamietam, bo to sie szybko zapomina, ale na porodowce zarzekalam sie, ze Ada bedzie jedynaczka:eek:

Wyrażę teraz moje emocje-pozwólcie:wściekła/y::angry::wściekła/y::angry::wściekła/y::angry:Qrwa mać!!!!!!!!!!!!!!Wyobrazcie sobie,że te bydło,z którym byłam na dziś umówiona w moim domku wynajęło komuś mój domek-mój śliśniuchny i wymarzony...(płaczę).Pojechaliśmy z całą rodzinką na 10ta-tak jak się umówiliśmy z kaską,a tam-ech-nikogo nie ma.Więc dzwonię a sucz mi coś chrzani,że nie mogą wynająć domku:szok:że co Qwa????Dałam tel J ,bo mi się słabo zrobiło-a ona mu pieprzy,że może za 6miesięcy,bo zima wyrządziła takie szkody-wa-bo uwierzę...Wczoraj jak oglądałam było super i cacy i pewnie w nocy sie dopatrzyli usterek:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Idę w p.zdu...Wyć,płakać,lamentowac i co tam jeszcze kto lubi:crazy:Normalnie kląć mi się chce i bić każdego,kto się zbliży.koniec wywodu-idę.
To *** i *** **** **** i jeszcze zeby im *** ***:wściekła/y::angry: Noooo!!!

Ide wlosy suszyc

Witam laski
Piekny dzien odwiozłam Oliviera do szkoły zaraz bede sprzatac chate i potem urodzinki, i jutro tez urodzinki:) Wiec busy weekend:)
Buziaki Milego dnia

A u mnie serniczek twu twu pieny rosnie w piekariku.W sumie ja nie pieke sernika,moj mezu zawsze piecze.Ale po ostatnich ypiekach stwierdzil ze mam przez cala ciaze piec bo wszystko 100 krotnie smakowite wychodzi hih
Lubiczanka ja wiem o czym mowisz bo mi tez ktos piekny dom kiedys sprzatnal spod nosa,w podobny sposob.Ludzie wynajmujacy czesto sa nie uczciwi..
W sumie z tym domem co mam teraz tez mialam smiesznie,bo najpierw doslownie 5 minut wczesniej ktos nas ubiegl i wynajal..Strasznie mi bylo smutno z tego powodu..tez plakalam hih.A tu po miesiacu dzwoni facet z agencji i mowi ze dom jest do wynajecia bo malzenstwo ktore go wynajelo musi wrocic do swojego domu bo mysleli ze juz sprzedany a transakcja anulowana.I tym sposobem udalo nam sie.Mialam straaaszne szczescie.
Kochana nie przejmuj sie tak mocno bo zawsze jest tak ze tak musialo byc.Zaloze sie ze bedziesz miala jeszcze lepszy dom!

Weekend,hehe,cisza...:tak:
Dobry popołudniu.My już po zakupkach,obiedzie,Radek nawet fryzjera zaliczył:happy:
Mężyk auto sprząta,dziecko autami jeździ ,ale wirtualnymi a ja mam luzik:tak:
U nas też serniczek:happy:Mąż mówi,ze pyszniutki,ja go omijam szerokim łukiem,bo chcę parę kilo zrzucić:sorry:To dopiero ból,zrobić coś pysznego i nie móc spróbować:wściekła/y:
Lubiczanko,tak mi przykro:-(Żesz cholera,no!Ale skurkowaniec:angry:To po kiego grzyba daje ogłoszenie,że chce wynająć,a potem takie rzeczy wyprawia?!:angry:Nie mówiąc już,że nawet jak Was do wiatru wystawił to choć mógł zadzwonić rano i nałgać cokolwiek,żebyście na darmo nie jechali:wściekła/y:
Pauletta,trzymam kciuki,też nie wiem co to rodzenie dziewczynki,ale może to prawda,ze lżej ci pójdzie;-)Czekamy na nową maleńką foremkę:tak:

Wiecie,już mi lepiej:sorry:Mój J tak się starał,żeby mi nastrój poprawić,że mu się udało.Wam również dzięki za słowa otuchy.Ech-świat sie przecież nie kończy:tak:
A co do echa-lada moment i tego zabraknie jak widzę...Idę,żeby nie było,że jak tylko z wojaży wróciliśmy ja do kompa(a tak właśnie jest:-p:-))

reklama
Lubiczanka spokojnie widocznie tak miało byc i znajdziesz sobie o wiele lepszy domek w którym urzadzimy sobie grilla i impreze:):)

Do góry