reklama
pauletta82
Sexy Big Mamma
uuu lubiczanka ale kicha :-( ale jak nie ten domek to inny znajdziecie coś równie super a ja właśnie miałam się pytać czy zdecydowaliście się przyjechac w ten weekend ale już się nie wychylam
didi
Fanka BB :)
witam w tenpiekny sloneczny sobotni ranek
haha
ja od rana na wysokich obrotach..
sprzatanko bo wieczorem goscie
bo moj P ma urodzinki ..razem z Monidan mężem..hehe.. chlopaki nie dosc ze ten sam rocznik to tego samego dnia urodzenia..
zgadzam sie w 100% ...
jak bole mi zaczely sie z Ewunia o 8:20 to o 10:16 juz byla laska..wiec 2 godziny i po bolu..ekspres...
wiec Pauletta ..mloda wyjdzie szybko i sprawnie
lece myc podlogi
haha
ja od rana na wysokich obrotach..
sprzatanko bo wieczorem goscie
bo moj P ma urodzinki ..razem z Monidan mężem..hehe.. chlopaki nie dosc ze ten sam rocznik to tego samego dnia urodzenia..
hehe lubiczanka słaby z ciebie szpiegwyjeżdzałam do sklepu ale o 9i wczoraj o 22;-)
pauletta dziewczynki rodzi sie łatwiej i krócej
Marta obyś miała rację ;-)
zgadzam sie w 100% ...
jak bole mi zaczely sie z Ewunia o 8:20 to o 10:16 juz byla laska..wiec 2 godziny i po bolu..ekspres...
wiec Pauletta ..mloda wyjdzie szybko i sprawnie
lece myc podlogi
lady_Zgaga
Hellouuu
Z Ada wcale to tak krotko nie trwalo a i bole byly takie, ze W sumie, to juz nie pamietam, bo to sie szybko zapomina, ale na porodowce zarzekalam sie, ze Ada bedzie jedynaczka
Ide wlosy suszyc
Noooo:-) Ja lubieDzięki za doping, ale nie mówcie, że aż tak lubicie czytać moje wywody
Ja chyba bede chetna;-)Moze ktos jeszcze bedzie chetny. Zrobie ciacho jakies czy cos :-)
O Jezuuuuu!!! To ile ja sie teraz bede meczyla, jesli faktycznie okaze sie, ze bedzie chlopiecpauletta dziewczynki rodzi sie łatwiej i krócej
Z Ada wcale to tak krotko nie trwalo a i bole byly takie, ze W sumie, to juz nie pamietam, bo to sie szybko zapomina, ale na porodowce zarzekalam sie, ze Ada bedzie jedynaczka
To *** i *** **** **** i jeszcze zeby im *** *** Noooo!!!Wyrażę teraz moje emocje-pozwólcieQrwa mać!!!!!!!!!!!!!!Wyobrazcie sobie,że te bydło,z którym byłam na dziś umówiona w moim domku wynajęło komuś mój domek-mój śliśniuchny i wymarzony...(płaczę).Pojechaliśmy z całą rodzinką na 10ta-tak jak się umówiliśmy z kaską,a tam-ech-nikogo nie ma.Więc dzwonię a sucz mi coś chrzani,że nie mogą wynająć domkuże co Qwa????Dałam tel J ,bo mi się słabo zrobiło-a ona mu pieprzy,że może za 6miesięcy,bo zima wyrządziła takie szkody-wa-bo uwierzę...Wczoraj jak oglądałam było super i cacy i pewnie w nocy sie dopatrzyli usterekIdę w p.zdu...Wyć,płakać,lamentowac i co tam jeszcze kto lubiNormalnie kląć mi się chce i bić każdego,kto się zbliży.koniec wywodu-idę.
Ide wlosy suszyc
A u mnie serniczek twu twu pieny rosnie w piekariku.W sumie ja nie pieke sernika,moj mezu zawsze piecze.Ale po ostatnich ypiekach stwierdzil ze mam przez cala ciaze piec bo wszystko 100 krotnie smakowite wychodzi hih
Lubiczanka ja wiem o czym mowisz bo mi tez ktos piekny dom kiedys sprzatnal spod nosa,w podobny sposob.Ludzie wynajmujacy czesto sa nie uczciwi..
W sumie z tym domem co mam teraz tez mialam smiesznie,bo najpierw doslownie 5 minut wczesniej ktos nas ubiegl i wynajal..Strasznie mi bylo smutno z tego powodu..tez plakalam hih.A tu po miesiacu dzwoni facet z agencji i mowi ze dom jest do wynajecia bo malzenstwo ktore go wynajelo musi wrocic do swojego domu bo mysleli ze juz sprzedany a transakcja anulowana.I tym sposobem udalo nam sie.Mialam straaaszne szczescie.
Kochana nie przejmuj sie tak mocno bo zawsze jest tak ze tak musialo byc.Zaloze sie ze bedziesz miala jeszcze lepszy dom!
Lubiczanka ja wiem o czym mowisz bo mi tez ktos piekny dom kiedys sprzatnal spod nosa,w podobny sposob.Ludzie wynajmujacy czesto sa nie uczciwi..
W sumie z tym domem co mam teraz tez mialam smiesznie,bo najpierw doslownie 5 minut wczesniej ktos nas ubiegl i wynajal..Strasznie mi bylo smutno z tego powodu..tez plakalam hih.A tu po miesiacu dzwoni facet z agencji i mowi ze dom jest do wynajecia bo malzenstwo ktore go wynajelo musi wrocic do swojego domu bo mysleli ze juz sprzedany a transakcja anulowana.I tym sposobem udalo nam sie.Mialam straaaszne szczescie.
Kochana nie przejmuj sie tak mocno bo zawsze jest tak ze tak musialo byc.Zaloze sie ze bedziesz miala jeszcze lepszy dom!
lady_Zgaga
Bozesz ty moj!!!!
A co tu sie dzieje
Nawet echo sie stad wynioslo
A co tu sie dzieje
Nawet echo sie stad wynioslo
Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Weekend,hehe,cisza...
Dobry popołudniu.My już po zakupkach,obiedzie,Radek nawet fryzjera zaliczył
Mężyk auto sprząta,dziecko autami jeździ ,ale wirtualnymi a ja mam luzik
U nas też serniczekMąż mówi,ze pyszniutki,ja go omijam szerokim łukiem,bo chcę parę kilo zrzucićTo dopiero ból,zrobić coś pysznego i nie móc spróbować
Lubiczanko,tak mi przykro:-(Żesz cholera,no!Ale skurkowaniecTo po kiego grzyba daje ogłoszenie,że chce wynająć,a potem takie rzeczy wyprawia?!Nie mówiąc już,że nawet jak Was do wiatru wystawił to choć mógł zadzwonić rano i nałgać cokolwiek,żebyście na darmo nie jechali
Pauletta,trzymam kciuki,też nie wiem co to rodzenie dziewczynki,ale może to prawda,ze lżej ci pójdzie;-)Czekamy na nową maleńką foremkę
Dobry popołudniu.My już po zakupkach,obiedzie,Radek nawet fryzjera zaliczył
Mężyk auto sprząta,dziecko autami jeździ ,ale wirtualnymi a ja mam luzik
U nas też serniczekMąż mówi,ze pyszniutki,ja go omijam szerokim łukiem,bo chcę parę kilo zrzucićTo dopiero ból,zrobić coś pysznego i nie móc spróbować
Lubiczanko,tak mi przykro:-(Żesz cholera,no!Ale skurkowaniecTo po kiego grzyba daje ogłoszenie,że chce wynająć,a potem takie rzeczy wyprawia?!Nie mówiąc już,że nawet jak Was do wiatru wystawił to choć mógł zadzwonić rano i nałgać cokolwiek,żebyście na darmo nie jechali
Pauletta,trzymam kciuki,też nie wiem co to rodzenie dziewczynki,ale może to prawda,ze lżej ci pójdzie;-)Czekamy na nową maleńką foremkę
lubiczanka
Wiecie,już mi lepiejMój J tak się starał,żeby mi nastrój poprawić,że mu się udało.Wam również dzięki za słowa otuchy.Ech-świat sie przecież nie kończy
A co do echa-lada moment i tego zabraknie jak widzę...Idę,żeby nie było,że jak tylko z wojaży wróciliśmy ja do kompa(a tak właśnie jest:-))
A co do echa-lada moment i tego zabraknie jak widzę...Idę,żeby nie było,że jak tylko z wojaży wróciliśmy ja do kompa(a tak właśnie jest:-))
reklama