reklama
aga1401
Grudniowa Mama'06
Olpa gratulujemy dzidziolkaa i zyczymy wszystkiego naj naj:-)
biola
szczęsliwa mama
dzis kacper przeszedl samego siebie budzil sie w nocy a ze 30 razy masakrrra.w sobote lece do polski i babcie beda mialy pelne rece roboty szkoda ze ich tu nie ma:-(
anieczka mialas racje dalam mu wode pociumkal i usnal bo wczoraj mu dalam herbatki to niechciał ale dzis zjadl kolacje po 6 butla na sen i przed moim spaniem dost troche a pozniej juz nic mysle ze bedzie dobrze i tez za jakis czas mu urządze pokoik
buzaki
buzaki
mieszkania socjalne sa na różnych warunkach ja słyszalam że trzeba sie zapisać na liste i podobno czeka sie rok lub wiecej w kolejce i jesli dane ci mieszkanie ci nie odpowiada to juz wiecej razy sie starac nie mozesz ale nie wiem czy to jest w 100% prawda. najlepiej isc do citizen information we wt i czw jest tam polka i sie jej zapytac ona powie co gdzie i jak załatwiać.
pozdr
pozdr
aga1401
Grudniowa Mama'06
hej Rosania jak tam Marcelek.juz skonczyl roczek,jacie krece.
pozdrawaimy;-)
pozdrawaimy;-)
aga1401
Grudniowa Mama'06
u nas tez schody to ulubione zajecie.nie mamy barierki,ale pilnujemy zeby sam po nich nie wchodzil.robi to jak perszing wiec jest radocha.
mamy plotek kolo kominka,bo uwielbial ogien, a teraz nawet tam nie podchodzi na szczescie.
dzis konczy 10 miesiecy,
mowisz pieniazki i kieliszek,to ladny wybor;-)
mamy plotek kolo kominka,bo uwielbial ogien, a teraz nawet tam nie podchodzi na szczescie.
dzis konczy 10 miesiecy,
mowisz pieniazki i kieliszek,to ladny wybor;-)
didi
Fanka BB :)
dziewczyny musze sie wam pochwalic w zeszlym tygodniu moja brzydrza polowa zlozyla w koncu po roku proszen itd...papiery na Medical Card no i dzisiaj juz dostalismy odpowiedz ze mamy przynana no ale musialam rok prosic go aby zaniosl te papiery
biola
szczęsliwa mama
no ja tez sie [prosze juz ladne pare miesiecy i nic ale jak odpukac cos sie stanie to dopiero bedziie lecial jak bedzie musial ze swojej kieszeni pare stowek zaplacic
jutro lecimy do polski na 3 tyg bb nie moge sie juz doczekac tylko tam pogoda cos nie za bardzo aby niepadalo
wiec trzymajcie sie dziewczynki odezwe sie po powrocie buziaki pa
jutro lecimy do polski na 3 tyg bb nie moge sie juz doczekac tylko tam pogoda cos nie za bardzo aby niepadalo
wiec trzymajcie sie dziewczynki odezwe sie po powrocie buziaki pa
reklama
Iwka.o
Mama-Mili,Dominiki,Szymon
Hejka
He a co do proszenia sie meza aby cos zalatwil to ja mam to samo w domu.
he dzis mamy malutki mrozik a nasz sasiad bluzeczce bawi sie z psem he widac sa zachartowani.
A co do szczepien okazolo sie ze moje maluchy maja juz komplet zaszepione sa jeszcze tylko Szymonek ma jedno beda dzwonic ale jakie nie wiem maz zapomnial sie zapytac o ksiazeczki tez zapomnial ach szkoda gadac musze sama dopilnowac aby mi wpisali jakie szczepienia maja .
A co do mieszkan socjalnych doszlo gdzies do mnie ze trzba tu byc dluzej niz 2 lata nie wiem czy to prawada szperamlam na necie ale same ang strony sa a ja troche kiepsko z jezykiem a mezowi nie chce sie czytac.
Moze wiecie cos wiecej co i jakie warunki trzeba spelniac?
Pozdrawiamy
He a co do proszenia sie meza aby cos zalatwil to ja mam to samo w domu.
he dzis mamy malutki mrozik a nasz sasiad bluzeczce bawi sie z psem he widac sa zachartowani.
A co do szczepien okazolo sie ze moje maluchy maja juz komplet zaszepione sa jeszcze tylko Szymonek ma jedno beda dzwonic ale jakie nie wiem maz zapomnial sie zapytac o ksiazeczki tez zapomnial ach szkoda gadac musze sama dopilnowac aby mi wpisali jakie szczepienia maja .
A co do mieszkan socjalnych doszlo gdzies do mnie ze trzba tu byc dluzej niz 2 lata nie wiem czy to prawada szperamlam na necie ale same ang strony sa a ja troche kiepsko z jezykiem a mezowi nie chce sie czytac.
Moze wiecie cos wiecej co i jakie warunki trzeba spelniac?
Pozdrawiamy