reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
dzis kacper przeszedl samego siebie budzil sie w nocy a ze 30 razy masakrrra.w sobote lece do polski i babcie beda mialy pelne rece roboty szkoda ze ich tu nie ma:-(

anieczka mialas racje dalam mu wode pociumkal i usnal bo wczoraj mu dalam herbatki to niechciał ale dzis zjadl kolacje po 6 butla na sen i przed moim spaniem dost troche a pozniej juz nic mysle ze bedzie dobrze i tez za jakis czas mu urządze pokoik:)
buzaki

mieszkania socjalne sa na różnych warunkach ja słyszalam że trzeba sie zapisać na liste i podobno czeka sie rok lub wiecej w kolejce i jesli dane ci mieszkanie ci nie odpowiada to juz wiecej razy sie starac nie mozesz ale nie wiem czy to jest w 100% prawda. najlepiej isc do citizen information we wt i czw jest tam polka i sie jej zapytac ona powie co gdzie i jak załatwiać.

pozdr

u nas tez schody to ulubione zajecie.nie mamy barierki,ale pilnujemy zeby sam po nich nie wchodzil.robi to jak perszing wiec jest radocha.
mamy plotek kolo kominka,bo uwielbial ogien, a teraz nawet tam nie podchodzi na szczescie.
dzis konczy 10 miesiecy,
mowisz pieniazki i kieliszek,to ladny wybor;-)

dziewczyny musze sie wam pochwalic:tak: w zeszlym tygodniu moja brzydrza polowa zlozyla w koncu po roku proszen itd...papiery na Medical Card no i dzisiaj juz dostalismy odpowiedz ze mamy przynana :-D no ale musialam rok prosic go aby zaniosl te papiery :)

no ja tez sie [prosze juz ladne pare miesiecy i nic ale jak odpukac cos sie stanie to dopiero bedziie lecial jak bedzie musial ze swojej kieszeni pare stowek zaplacic
jutro lecimy do polski na 3 tyg bb nie moge sie juz doczekac tylko tam pogoda cos nie za bardzo aby niepadalo
wiec trzymajcie sie dziewczynki odezwe sie po powrocie buziaki pa

reklama
Hejka
He a co do proszenia sie meza aby cos zalatwil to ja mam to samo w domu.
he dzis mamy malutki mrozik a nasz sasiad bluzeczce bawi sie z psem he widac sa zachartowani.
A co do szczepien okazolo sie ze moje maluchy maja juz komplet zaszepione sa jeszcze tylko Szymonek ma jedno beda dzwonic ale jakie nie wiem maz zapomnial sie zapytac o ksiazeczki tez zapomnial ach szkoda gadac musze sama dopilnowac aby mi wpisali jakie szczepienia maja .
A co do mieszkan socjalnych doszlo gdzies do mnie ze trzba tu byc dluzej niz 2 lata nie wiem czy to prawada szperamlam na necie ale same ang strony sa a ja troche kiepsko z jezykiem a mezowi nie chce sie czytac.
Moze wiecie cos wiecej co i jakie warunki trzeba spelniac?
Pozdrawiamy

Do góry