reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

wiem ze taniej, ale jestem juz w 31 tyg ciazy i nie za bardzo moge lecic:zawstydzona/y:
Ja lecialam w 31 tc a wracalam 33 m.in. tez robilam zeby w Pl. I jezeli ciaza bez komplikacji to mozesz leciec tylko ze musisz miec papier od lekarza a na nim napisane na kiedy masz termin, w ktorym jestes tc i lekarz musi wyrazic zgode na lot, napisac ze nie ma przerciwskazan. Ogolnie mialam te zaswiadczenie ale nikt nie kazal mi go okazywac. W ciazy bez kompkikacji mozesz latac do 36tc:tak:

reklama
Witam sie i ja:-)
Potwierdzam,ze wieczor panienski Misi jak najbardziej udany:tak:Moze czesciej bedziemy organizowac takie wyjscia,niekoniecznie tylko z konkretnych okazji:-)
Moje dzieci z okazji mojego wczorajszego wyjscia pierwszy raz bylo bez mamusi.Nie powiem,ze bardzo sie denerwowalam.Chyba wyczail,ze mama sie denerwuje-bo dlugo nie chcial spac i jesc no i nie obylo sie bez placzu.Ale w koncu padl.Gdy tylko weszlam do domu to sie obudzil z takim usmiechem i checia do zabawy...ale juz po chwili usnal w moich ramionach...
Mamo ady zalatwilas pozytywnie sprawe z autkiem?

Hallo dziewczynki!

Widzę,ze panieński misi sie udał:-D:-DFaaajne fotki:tak:
Troche jeszcze mi sie myli która jest która:-(tak więc aby to zmienić powysyłałam dzisiaj kilka zaproszeń na nk:blink:

Mój Dominiś już o niebo lepiej po tych antybiotykach:tak:Nadal słabiutki jest i nie ma apetytu,ale to pewnie kwestia dni:sorry2:Ważne,ze się już tak nie męczy:tak:

Poza tym korzystając z okazji,ze mój S miał dzisiaj wolne wyskoczyłam do Tichonka na herbatkę i pyyyszną szarlotkę:tak::tak:
Szkoda tylko,ze ta ... ósemka mi tak dokucza,bo oj....skusiłabym się jeszcze na jedną porcje:-D:-D

Hej hej
No no widzę że dyta i tichonek się relaksują a o mnie zapomnieliii a ja a ja :-):-) żartuje czekam do środy i jak wyniki będą dobre to dziewczęta się widzimy stęskniłam się za Wami.
misia superrrr zdjęcia na n-k piękna z Ciebie kobietka zresztą każda z dziewczyn na tym zdjęciu grupowym nie ma niczego sobie fajnie że wyjście się udało jak ja Wam zazdroszczę
A odbiegając od tematu to mój J ma teraz 4 dni wolnego i korzystając z tego dziś idziemy do kina ;-);-)mamunia kochana przypilnuje Agatki więc poszalejmy przez te pare dni do środy wyłącznie:-:)-(Mówię Wam jakiego mam stracha ale dobrze się czuję. Agatka tylko patrzeć jak niedlugo nas zaskoczy i zacznie chodzić; już sama potrafi zrobić koci grzbiet mój szkrabik malutki a jaki my mamy przy tym ubaw tyłek w górze:-D:-D:-D. No to tyle pisania na dziś muszę się przygotować do wyjścia z mężem kórcze ciesze się jak dziecko jakbyśmy szli na jakąś randke łojjjjj będzie gorąco;-);-)ok zmykam i życzę już miłej nocki.

Melduję się wieczorową porą
Dziś zaliczyłam dentystę i tylko z zamkniętymi oczami modliłam się żeby z jednej lub drugiej strony nic ze mnie nie wyleciało;-):-)obserwuję ciągle Dzieci i puki co(odpukać)nie ma zadnych objawów zarażenia się od mamy:sorry2:
a tak w ogóle poza stanem zdrowia tydzień zaczął się naprawdę rewelacyjnie:tak:
Uciekam,bo Danielkowi nie podoba się mama przed komputerem.Miłego wieczorku drogie Panie

dzieki dziewczyny za instrukcje..W sumie jedynie sie domyslam po co mnie wzywaja.Cudo skierowala nas na przeswietlenie bioderek zapobiegawczo,wlasciwie po zbadaniu stwierdzila ze wszystko OK.Wczesniej nurse zalecila je zbadac bo jej jedna faldka z tylu nie pasowala i stad to wszystko. (chyba bo niby po co innego) Zagmatwalam:sorry2:ale mam nadzieje ze zrozumialas cos z tego;-)
Tylko po co w ogole ta wizyta skoro niby wszystko OK;-)
Troche nadrobilam ale jeszcze sporo przede mna..:szok:
A mieszka sie dobrze,dziekuje:tak::happy2:Jak zawsze kilka "ale" sie znajdzie ;-)

reklama
Do góry