madbebe - ja wiem, gdzie jest ten oddział pediatrii w szpitalu, bo byłam tam kilka razy, ale kurcze nie wiem, jak to wytłumaczyć... jak masz szpital i główne wejście przed sobą, to musisz iść tak, jak będzie cię prowadzić droga, czyli takim zygzakiem najpierw w prawo (miniesz emergency) i potem odbija po łuku w lewo. i droga będzie potem szła prosto, a ty będziesz miała szpital po lewej stronie. skręć w pierwszy skręt w lewo i zobaczysz taki a'la parking, gdzie samochody stoją jak chcą... droga będzie szła lekko pod górkę, więc idź prosto, będziesz miała główny budynek szpitala po lewej stronie (tyły szpitala) a po prawej małe parterowe lub jedno piętrowe budynki szpitalne. pod koniec po prawej stronie będzie żółty budynek z napisem "children unit". to tam
a poza tym z głównej drogi będzie znak na ten unit... mam nadzieję, że jakoś wytłumaczyłam...
reklama
kemaya
mama wrześniowa 2009
madbebe najprościej będzie, jeśli wejdziesz przez okrągłe obrotowe drzwi i tam po lewej stronie jest recepcja i sie spytasz. Wiem tylko tyle, że jest na parterze i według znaków łatwo tam trafić.
A co z malutką? Po co aż tam Was wzywają?
Jak się mieszka w nowym domku?
Pozdrawiam.
A co z malutką? Po co aż tam Was wzywają?
Jak się mieszka w nowym domku?
Pozdrawiam.
czesc Dziewczyny. Mam takie pyt - czy ktoras z Was leczyla moze zeby w Dub? mnie najprawdopodobniej czeka niestety leczenia kanalowe, wiec spoko kasy musze na to przeznaczyc i chcialabym w takim razie zrobic to u kogos godnego zaufania, zeby nie musiec poprawiac za kilka miesiecy. Macie moze kogos takiego godnego polecenia?
lubiczanka
Fanka BB :)
Tichonek-moje klimaty...a propo fryców [video=youtube;Hx_XPN_tDys]http://www.youtube.com/watch?v=Hx_XPN_tDys&feature=channel[/video]
A przy tym zawsze ryczę [video=youtube;Js43Cqg9wnY]http://www.youtube.com/watch?v=Js43Cqg9wnY&feature=related[/video]
A przy tym zawsze ryczę [video=youtube;Js43Cqg9wnY]http://www.youtube.com/watch?v=Js43Cqg9wnY&feature=related[/video]
Ostatnia edycja:
pauletta82
Sexy Big Mamma
taniej cię wyjdzie polecieć do PL na 3 dni i zrobić zębaczesc Dziewczyny. Mam takie pyt - czy ktoras z Was leczyla moze zeby w Dub? mnie najprawdopodobniej czeka niestety leczenia kanalowe, wiec spoko kasy musze na to przeznaczyc i chcialabym w takim razie zrobic to u kogos godnego zaufania, zeby nie musiec poprawiac za kilka miesiecy. Macie moze kogos takiego godnego polecenia?

wiem ze taniej, ale jestem juz w 31 tyg ciazy i nie za bardzo moge lecictaniej cię wyjdzie polecieć do PL na 3 dni i zrobić zęba![]()

pauletta82
Sexy Big Mamma
to może spytaj się lekarza jeżeli nie będzie żadnych przeciwwskazań będziesz mogła leciećwiem ze taniej, ale jestem juz w 31 tyg ciazy i nie za bardzo moge lecic![]()
lady_Zgaga
Fanka BB :)
Hej Dziewczeta:-)
Ja dzis lekko spozniona, bo najpierw odsypialam wieczor i noc do 11. a pozniej wybylismy z domku.
Melduje, ze dotarlam do domciu, jako ostatnia chyba, bo chwile przed 2.
Szkoda tylko, ze wyspac sie nie moglam, bo zrywalam sie do Ady srednio co godz. To juz taka 3 noc z rzedu- chyba trojeczki sie znowu odzywaja
Jakos mnie dzisiaj glowa boli i ogolnie czuje sie jak na kacu
Jakas rozkojarzona jestem i ciezko mi pisac, wiec moze jakos pozniej sie odezwe.
Ja dzis lekko spozniona, bo najpierw odsypialam wieczor i noc do 11. a pozniej wybylismy z domku.
Melduje, ze dotarlam do domciu, jako ostatnia chyba, bo chwile przed 2.
Szkoda tylko, ze wyspac sie nie moglam, bo zrywalam sie do Ady srednio co godz. To juz taka 3 noc z rzedu- chyba trojeczki sie znowu odzywaja

Jakos mnie dzisiaj glowa boli i ogolnie czuje sie jak na kacu

reklama
ewelcia - ja bardzo chciałabym, żeby to moje dziecię leżało sobie w pozycji półsiedzącej w swoim foteliku :-( ale od tygodnia jest to niemożliwekrzyczy, złości się i nawet na rękach nie chce siedzieć. a jak tylko go postawisz na nóżki, to od razu banan na twarzy
i skacze jak piłka
aania i frog mogą potwierdzić, bo widziały moje dziecko w akcji... staram się wymyślać różne zabawy na kocu, ale czasem musisz coś zrobić i co wtedy? a do bryki wkładam go tak na 5-10 min, bo właśnie boję się o ten kręgosłup:-( ehhhh... to taka mała skoczna pchełka... a jak staram się uczyć go siadać? to on od razu sztywne nogi i wyprostowany jak struna
już nie wiem, co robić...
Ooo no to faktycznie....moj sam tez nie chcial lezec ale jak siedzialam przy nim na kocu to bylo ok.
Na szczescie nie garnal sie tak szybko do stania
Może nie sam taniec ale to do czego ten taniec doprowadza sprzyja lepszemu zasypianiuchoć posiadacz owej rurki oczywiście i tak zasnął szybciej bo mi się jeszcze chęć gadania włączyła
ale mnie spacyfikował i musiałam iść spać
![]()

Jak masz duzo smieci to chyba do biura im sie nie zmieszczaale jestem zła,juz 2 tygodnie nie zabrali śmieci ale płacić trzeba
dzwonie do nich,babka mówi ze sie wrócą i co???nie wracają
jutro zawioze im te śmieci do biura
![]()

My juz po spacerku....zmarzly mi nogi bo bylam w cienkich spodniach