reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam sie i ja,
Moje dzieco dzis od rana nie śpi, ale pewnie niedługo padnie;-),
Misia - super ze panienski sie udal teraz tylko ślub i jesteś mężatką:-D:-D:-D. POWODZENIA
Pauletta- następnym razem powiedz ze zaczynasz rodzic i niech Cie na sygnale wioza do szpitala a nie tutaj kontrol
Uciekam dzis przyjezdzaja dziewczyny z BB do mnie na spotkanie a ja w lesie:szok:
Milego dnia:-)

reklama
ello!Dzien dobry wszystkim!
mi wlochy tez wylaza,a myslalam ze mnie to ominie po ciazy:wściekła/y:Podobno capivit na wlosy i paznokcie albo skrzyp,ale to w Polsce.Bede musiala czegos poszukac tutaj bo tez mnie to juz meczy-wszedzie gdzie nie spojrze moje kudly na podlodze:no:
Misia - owocnych przygotowan,toz to juz zaraz:szok:Zapomnialam ze czas nie stanal w miejscu jak ja neta nie mialam:-DI panienski mnie ominal...ehhh:-(
Dziewczyny ile sie czeka na decyzje o FIS?Zarejestrowali mnie jakos pod koniec grudnia i cisza..
karolinanicola-jeszcze nie doczytalam do konca ale widze ze jestes,wiec chyba ze zdrowkiem lepiej-mam nadzieje-i ciesze sie jednoczesnie bo tez sie martwilam o Ciebie dziewczyno
Pauletta- a to ci pech!W sumie dobrze ze te 800euro masz,bo jakby nie bylo i zlapali:szok::no:Ja tam w nieoplacone auto bym nie wsiadla.Z lamiania przepisow wole nieznaczne przekroczenie predkosci;-)
a Tobie lubiczanko co dolega?No nic,moze dzisiaj skoncze z czytaniem,oby! Zdrowka anyway!
Wikta mi sie tak slini ze szok i pcha wszystko do buzi i sie wscieka:no:Kupilam jej juz ten zel na dziasla.Co polecacie?Lepszy zel czy granulki i jak sie je stosuje?Pamietam ze byla o tym mowa kiedys:zawstydzona/y:A wiszczy:szok::szok:Nauczyla sie pewnego dnia,spodobalo sie i tak jej zostalo:tak::-)Juz sie dzwiga do siadania-no to sie zacznie,a raczej skonczy BB;-):-)
milego dnia!

witam nieprzytomna:baffled:
mały zasnął o 17 i nie dało sie go rozbudzić więc o 3 był juz wyspany,K z zapałkami na oczach poszedł do roboty i Damiana:eek::sorry:

lubiczanka witaminki trzeba zakupic:tak:najlepiej dla matek karmiących bo mały wyciąga wszystko z ciebie;-)

Pauletta u nas laski jechały bez opłat a ze jedna była w ciąży to odprowadzili auto pod dom i niekazali jeździc:sorry:ale ze ci sie udało od czerwca:szok:ja sie boje jeden dzien bez taxu jeździ bo zaraz 60e:confused2:a mogłas powiedziec zeby cie nie denerwowali bo ty po terminie:-D

Madbebe ja czekałam na decyzję o FIS dwa miesiące od zarejestrowania:-). A co do dziąsełek to ja mam z Polski Bobodent, a tutaj chyba jest Bonjela i jakiś jeszcze, ale nie pamiętam nazwy.

Pauletta jak nas kolega wiózł na porodówkę to też nas zatrzymali a on auto nieopłacone Powiedział, że zapomniał a teraz koleżankę na porodówkę wiezie. No i mu się udało

witam Dziewczynki:-)
Dziewczyny-doradzcie mi co jest dobre na wypadające włosy...Od kilku dni(zwłaszcza rano)ściągam z siebie włosy garściami:szok::-(
Lubiczanka - ja miałam to samo:-(zaczęło się jakiś miesią temu.... teściowa przywiozła mi coś ze skrzypem z PL i trochę lepiej... śmiałam się, że będę chodzić po domu w jakimś czepku, bo ciągle gdzieś moje włosy były. a ja mam długiei czarne...:baffled:
no a my teraz mamy problem z chrzcinami :-( nie ma nigdzie w knajpach wolnych miejsc na ten termin:no: jestem załamana. a jak znalazłam restaurację, to za 2-daniowy obiad wołają 50zł:wściekła/y: masakra. a wszystko przez teściową, bo chce zaprosić swoje siostry z mężami:baffled: po jaką cholerę, to nie wiem:-( ehhh...

Witam z rana :-) ale mi młody dał pospać dopiero co wstaliśmy no i oczywiście zamiast robić śniadanko to ja pierwsze co do BB zasiadłam :zawstydzona/y:;-)
Ciężko by mi było gardziarzowi powiedzieć że jadę na porodówkę dlatego wzięłam samochód bo tył miałam cały wyładowany zakupami i jechałam w przeciwną stronę jak szpital :sorry2: ale mam pewien plan ale nie chce zapeszać bo może się udać :tak: napisze dzisiaj po południu czy się udało :-):-):-) lece robić śniadanko:-D

Wpadłam się pochwalić,że właśnie samodzielnie zarezerwowałam wakacje w 4* hotelu w Bułgarii:-DAleż się cieszę:tak::-D:-DZa mnie,J i Danielka na 5dni-samolotem 2200zł...

reklama
No Lubiczanko super sprawa? A z dzieciakami co zrobisz?

Ja nie mam weny,serio.Jakoś tak.Wczoraj ktoś zmarł w mojej rodzinie i same rozumiecie...nie będę Was zanudzac...zresztą....:baffled:

Do góry