Hejka mamuski :-)
Super bylo wczoraj, ale wiadomo co dobre to szybko sie konczy:-( Misia powodzenia w czwartek oby wszystko poszlo sprawnie i gladko;-)

pewnie Cie dzisiaj w krzyzu łupie 

a chcialam ja odrazu
ale cholery nie chcieli mnie ciac

Ewelcia glowa do gory;-)
karolinanicola trzymamy kciuki za dobre srodowe wiadomosci
udanego
wieczorku
kurcze no i zapomnialam co jeszcze chcialam...to lece
milego wieczorku:-)
Super bylo wczoraj, ale wiadomo co dobre to szybko sie konczy:-( Misia powodzenia w czwartek oby wszystko poszlo sprawnie i gladko;-)
Pauletta Ty jestes niesamowitaNic mi na ten temat nie wiadomoa po za tym rurki zabrakło
ale jak wrociłam do domku to znalazłam fajną rurę na której zatańczyłam ot tak żeby sie lepiej spało
![]()

Tabasia nie martw sie napewno zrobia to co bedzie najlepsze dla dzidzi i Ciebie...Ja tez mialam cc po 18 h meczarniTak jak pisalam wyzej, lozysko jest tylko 1cm od ujscia, jak bylam w szpitalu to juz cos tam przebakiwali o tym. Za tydzien mam ostatnie usg i wizyte i wtedy podejma decyzje. Powiem szczerze, ze zaskoczylo mnie to, bo nie bralam innej opcji jak tylko sn pod uwage!!! A teraz chyba bardziej sie boje niz wczesniej
Sa plusy i minusy, wiadomo. Zreszta zdrowie Maluszka najwazniejsze!!
Trudno, co ma byc to bedzie. W sumie wole wiedziec co mnie czeka i jak faktycznie beda mnie kroic, to tak sobie mysle, ze lepiej, niz mialabym sie meczyc kilanascie godzin, a i tak zakonczyc wszystko cc.
No i termin bede miec ustalony, a moze szybko wroce do siebie... Zobaczymy.
Jestem dobrej mysli ;-)
A Maly juz odwrocony od dawnaale co z tego...

Ewelcia glowa do gory;-)
karolinanicola trzymamy kciuki za dobre srodowe wiadomosci

wieczorku
kurcze no i zapomnialam co jeszcze chcialam...to lece
milego wieczorku:-)