Dzien doberek....
Widze kazda zadowolona z imprezy:-)
Ja niedawno wstalam
Moj Kacper to kochane dziecko do spania... spi dopuki ja nie wstane. Najwczesniej z nim wstalam to o 9 a najpozniej to o 12
Ale z niego spioch tak jak ze mnie!:-)
Pauletta Jak Kacper tak zwracal to pisalam z ewelcia i ona mi podpowiedziala ze to moze byc refluks bo jej synus tez mial. No i tak sobie zalozylam ze jak do zeszlej soboty by nie przeszlo to pojade do szpitala no ale przeszlo wiec po co mialam jechac. Ale skoro sie nawrocilo to jezeli do jutra nie przejdzie to pojade jutro. Jezeli w szpitalu nic nie zrobia to mam ich w D**** i jade do Pl. Nie moge patrzec jak sie dziecko meczy.
Co do actimeli.... Wczoraj rano wypilam i Kacper zwrocil kolo 4 po poludniu a pozniej juz nie pilam i do tej pory nie zwracal
.... Szczerze mam nadzieje ze to okaza sie actimele. Normalnie bym byla szczesliwa jak nie wiem co... no ale jezeli to okaze sie nie to to bedziemy dzialac!!!
A i potwierdzam ze Igorek Anineczki to taki skoczek
Jak sie go postawi na ziemi to mu smile z buzi nie schodzi
-D) ale tylko na rece albo do bujaczka i juz zly
wściekła/y
:-).
No a ja nie dlugo ubieram siebie i Kacpra i ide cos na obiad zlapac.... jakiegos kuraka bede szukac po doughiska
Komus z ogrodka marchewke zakosze
i obiad jak talala

Widze kazda zadowolona z imprezy:-)

Ja niedawno wstalam

Pauletta Jak Kacper tak zwracal to pisalam z ewelcia i ona mi podpowiedziala ze to moze byc refluks bo jej synus tez mial. No i tak sobie zalozylam ze jak do zeszlej soboty by nie przeszlo to pojade do szpitala no ale przeszlo wiec po co mialam jechac. Ale skoro sie nawrocilo to jezeli do jutra nie przejdzie to pojade jutro. Jezeli w szpitalu nic nie zrobia to mam ich w D**** i jade do Pl. Nie moge patrzec jak sie dziecko meczy.
Co do actimeli.... Wczoraj rano wypilam i Kacper zwrocil kolo 4 po poludniu a pozniej juz nie pilam i do tej pory nie zwracal

A i potwierdzam ze Igorek Anineczki to taki skoczek

No a ja nie dlugo ubieram siebie i Kacpra i ide cos na obiad zlapac.... jakiegos kuraka bede szukac po doughiska