reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Dzien doberek....
Widze kazda zadowolona z imprezy:-):tak:
Ja niedawno wstalam:tak: Moj Kacper to kochane dziecko do spania... spi dopuki ja nie wstane. Najwczesniej z nim wstalam to o 9 a najpozniej to o 12:tak::szok: Ale z niego spioch tak jak ze mnie!:-)
Pauletta Jak Kacper tak zwracal to pisalam z ewelcia i ona mi podpowiedziala ze to moze byc refluks bo jej synus tez mial. No i tak sobie zalozylam ze jak do zeszlej soboty by nie przeszlo to pojade do szpitala no ale przeszlo wiec po co mialam jechac. Ale skoro sie nawrocilo to jezeli do jutra nie przejdzie to pojade jutro. Jezeli w szpitalu nic nie zrobia to mam ich w D**** i jade do Pl. Nie moge patrzec jak sie dziecko meczy.
Co do actimeli.... Wczoraj rano wypilam i Kacper zwrocil kolo 4 po poludniu a pozniej juz nie pilam i do tej pory nie zwracal:tak:.... Szczerze mam nadzieje ze to okaza sie actimele. Normalnie bym byla szczesliwa jak nie wiem co... no ale jezeli to okaze sie nie to to bedziemy dzialac!!!

A i potwierdzam ze Igorek Anineczki to taki skoczek:tak: Jak sie go postawi na ziemi to mu smile z buzi nie schodzi:)-D) ale tylko na rece albo do bujaczka i juz zly :)wściekła/y:):-).

No a ja nie dlugo ubieram siebie i Kacpra i ide cos na obiad zlapac.... jakiegos kuraka bede szukac po doughiska:-D Komus z ogrodka marchewke zakosze:-D i obiad jak talala:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
aaniaa - ja się wybieram do dunnsa, ale mały jeszcze śpi :sorry2: więc muszę czekać, aż wstanie, dam mu kaszkę i wychodzę. może gdzieś się stykniemy?

Tak jak pisalam wyzej, lozysko jest tylko 1cm od ujscia, jak bylam w szpitalu to juz cos tam przebakiwali o tym. Za tydzien mam ostatnie usg i wizyte i wtedy podejma decyzje. Powiem szczerze, ze zaskoczylo mnie to, bo nie bralam innej opcji jak tylko sn pod uwage!!! A teraz chyba bardziej sie boje niz wczesniej :szok::-D
Sa plusy i minusy, wiadomo. Zreszta zdrowie Maluszka najwazniejsze!!
Trudno, co ma byc to bedzie. W sumie wole wiedziec co mnie czeka i jak faktycznie beda mnie kroic, to tak sobie mysle, ze lepiej, niz mialabym sie meczyc kilanascie godzin, a i tak zakonczyc wszystko cc.
No i termin bede miec ustalony, a moze szybko wroce do siebie... Zobaczymy.
Jestem dobrej mysli ;-)
A Maly juz odwrocony od dawna :-D ale co z tego...

Pauletta - taniec na "rurce" na lepsze spanie... hmmmm...:-D:-D:-D:-D:-D
Może nie sam taniec ale to do czego ten taniec doprowadza sprzyja lepszemu zasypianiu :-D:-D:-D choć posiadacz owej rurki oczywiście i tak zasnął szybciej bo mi się jeszcze chęć gadania włączyła :-D:-D:-Dale mnie spacyfikował i musiałam iść spać :sorry2::sorry2:

aaniaa zdrówka dla Kacperka życze oby się szybciutko wszystko wyjaśniło

aaniaa - ja się wybieram do dunnsa, ale mały jeszcze śpi :sorry2: więc muszę czekać, aż wstanie, dam mu kaszkę i wychodzę. może gdzieś się stykniemy?

No moj wlasnie sie obudzil wiec ja juz szykuje mliko i bede gotowa. Jak bedziesz juz ubierala siebie i malego to daj znac ja tez zaczne i umawiamy sie gdzie???:tak:;-):-)Moze tam gdzie przedwczoraj czekalam na laweczce???

kurcze aaniaa - zmiana planów:zawstydzona/y: mój A zadzwonił, że przyjedzie w ciągu godzinki na lunch i czy mogę poczekać, bo bedzie z jakimś irolem:-( więc cholerka muszę czekać...:dry: przepraszam:sorry2: nie czekajcie na nas...

ja tylko na momencik
Emma zasneła imusze chate ogarnac
Aniaa chciałam ci napisac, ze moj Eryk chlustal mlekiem, pojawilo sie nagle i przeszlo dopiero jak miał 8 m-cy!!!!! ale przybierał ładnie na wadze, szybko wprowadziłam inne jedzenie, rozwijał sie dobrze tylko to ulewanie, czasami nawet na 2 metry
takze jezeli Kacper dobrze przybiera, to nie przejumuj sie tym za brdzo przejdzie mu za czasem, ja mojego nie leczyłam, bo nie chciałam go meczyc lekarzami, byl wesoly itp
gotowałam mu kaszkle na wodzie z jablkami ktora pił przez butle i bardzo dobrze ja tolerował, a po mleku zawsze bleee
na poczatku dawalismy syropy, mleka AR i inne pierdoły a pozniej przestalismy sie tym przejmowac i przeszlo, do tego jeszcze mial kolki do 5 tego m-ca takze naprawde nei było wesoło

hey laseczki

Dzieki za fajna imprezke, jak wrocilam do domu, to odrazu aspiryna i do wyrka, tak mnie lamalo w kosciach. Dzis czuje sie juz lepiej. A ja nie mam zadnych zdjec :-( Niech ktos mi wysle na email grupowa fotke,zebym tez miala na pamiatke :-)

dziewczyny ja z pytaniem-gdzie w UHG jest oddzial pediatrii bo dostalam papier ze mam sie na konsultacje z mala zglosic do jakiegos Ahmeda:happy2:Pisza ze gdzies na tylach szpitala ale wolalabym nie tracic czasu na szukanie...:sorry2:

reklama
Do góry