reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Wiecie co?!Normalnie się rozbudziłam na całego:-D:-D
Mój szanowny przywiózł wczoraj z Polski płytę,którą jego brat dla nas nagrał.Mój P tylko powiedział:jakieś stare kawałki;-)No więc wrzuciłam sobie tę płytę do DVD i....jak się rozsłuchałam to szok:tak:Okazało się,że tam Bad Boys Blue,Baltimora,Erasure i inne takie hity z lat 80-90:tak:Ja pierniczę,czy ja już taka stara jestem,że się takimi starociami podjarałam?:baffled:Ale muszę Wam zapodać jeden przebój,ciekawe czy któraś go jeszcze kojarzy:confused:Proszę zwrócić szczególną uwagę na makijaż i fryz wokalisty oraz ruchy jakie owi panowie wykonują:-D:-D:-D:-DAle moim zdaniem piosenka i tak jest świetna:
[video=youtube;yHLbMCRFngA]http://www.youtube.com/watch?v=yHLbMCRFngA[/video]
No,po prostu kocham to,tylko nie mówcie,że takie młode jesteście,ze tego nie znacie:dry::-D

Ostatnia edycja:
reklama
Tichonku nie pamiętam :zawstydzona/y:
Ale ja tam to gówniara jestem :-D
A fryz to modny bardzo jak na tamte czasy :tak::tak:
Ale fajnie się kurze ściera przy muzyce z lat 80 tych :-D:-D

Nam niedziela wcale miło nie mięła tak więc nie ma co opowiadac :-D:-p
Ale fajnie Asieńko,że Wam minęła miło :-D;-):tak:

Dobra idę załączę sobie muzę z lat 80 tych i może zmuszę się do sprzątania :baffled::-D

Witam!
Widze ze panienski Misi udany!
Lubiczanko jalatalam w srode do kibelka ale zapodalam sobie stoperan bo znajomi mieli przyjechac a glupio by bylo non stop siedziec na klopie i mi przeszlo.
Widze ze nie tylko ja tak mialam ale Pauletta te:sorry2: cholera wie co to bylo:confused:

Madbebe witaj z powrotem:-)faktycznie dawo Cie nie bylo!

Tabasia a czemu masz miec cesarke?
Dzidzia sie nie obrocila jak trzeba?
Ja tez mialam cc ale dluuuuuge nie moglam dojsc do siebie,ale to napewno przez to ze najpierw kilka godzin rodzilam sn(probowalam).
Moja kolezanka miala cc w grudniu w czwartek w sobote wyszla do domu i zapitalala jak maly samochodzik\;-)

Ja juz dol wysprzatalam,krupniczek ugotwalam,maly lula a ja lece poprasowac troszke,bo mam zaleglosci:sorry2:

Witam! :-)
Ja pospałam do 7:30 więc nawet wyspana, tylko w nocy o 4 nie wiem jak dlugo Emma plakała bo jak wstałam to juz sie darła w nieboglosy i była po drugiej stronie łóżeczka, ale po mleczku zasnęłą odrazu

Imprezka udana w fajnym towarzyswie zawsze miło leci czas :tak:
Tabasia, a kto zdecydował o cc i dlaczego?? wiesz oni tu nie robią z byle powodu, wiec moze jednak dla waszego zdrowia tak bedzie bezpieczniej

Moj M juz dziś wraca :happy2::happy2::happy2: jakis obiadek by sie przydalo ugotowac, ale przy dwójce urwisów cięzko, zresztą on mówil ze jest baaardzo przejedzony bo Włosi jedza strasznie duuuzo

Pauletta to w ten piątek juz jedziesz do Lubiczanki?? bo musze cos kupic dla Sofik

witam się i ja :-)
potwierdzam słowa dziewczyn - imprezka Misi była super:tak:oprócz tego, że gardło mam zdarte, to cała reszta ok;-) nawet nogi nie bolą od obcasów;-) szkoda, że musiałam się ewakuować po 24...:-( bo pewnie omineły mnie tańce... Pauletta - obiecałaś taniec na rurce:-D był:confused: chociaż wcześniej Frog rwała się na parkiet, ale nie znalazła chętnych i pierwsza wyskoczyła Moniadan:-D odważne dziewczynki:tak:
Wpadlam poczytac ale nie ma co:sorry2::cool2:..
Andzulina fajna Igor ma bryke...
Mysle ze za wczesnie zeby go tam wkladac za slaby kregoslup....moj Szym ma chodzik a chodzil w nim moze z 10razy.
Pierwszy raz go wlozylam jak mial jakies 9m.
Wolalam jak przy pchaczu uczyl sie chodzic,bo naczytalam sie ze chodzik zle wplywa na biodra a i ze dzieci pozniej na palcach chodza.
ewelcia - ja bardzo chciałabym, żeby to moje dziecię leżało sobie w pozycji półsiedzącej w swoim foteliku :-( ale od tygodnia jest to niemożliwe:no: krzyczy, złości się i nawet na rękach nie chce siedzieć. a jak tylko go postawisz na nóżki, to od razu banan na twarzy:sorry2: i skacze jak piłka:baffled: aania i frog mogą potwierdzić, bo widziały moje dziecko w akcji... staram się wymyślać różne zabawy na kocu, ale czasem musisz coś zrobić i co wtedy? a do bryki wkładam go tak na 5-10 min, bo właśnie boję się o ten kręgosłup:-( ehhhh... to taka mała skoczna pchełka... a jak staram się uczyć go siadać? to on od razu sztywne nogi i wyprostowany jak struna:no: już nie wiem, co robić...

Tichonek-akurat tego hiciora niepamiętam,ale w ogóle lata80-sa the best...Jestem osobiście wielką fanką DM i te klimaty nie sa mi obce:):-D

Andzulina, a myslałam ze nikt nie zdradzi, ze to ja wyskoczyłam pierwsza , no ale 4 sex on the beach robia swoje :-D:-D:-D poza tym ja uwielbiam muzyke a lata 80te najbardziej!!!! Tichonek ;-)

Witam!

Pauletta to w ten piątek juz jedziesz do Lubiczanki?? bo musze cos kupic dla Sofik
No takie jest zamierzenie że to w ten piątek :tak::tak::tak:
Pauletta - obiecałaś taniec na rurce:-D był:confused: :no: już
Nic mi na ten temat nie wiadomo :-D:-D:-D:-D a po za tym rurki zabrakło :-D ale jak wrociłam do domku to znalazłam fajną rurę na której zatańczyłam ot tak żeby sie lepiej spało :-D:-D:-D

Tabasia-ubiegłaś mnie i już nie jestem pierwsza:sorry2:
A tak jakos dzisiaj wyjatkowo sie pojawilam :-D
Nie daj sie tym wirusom Lubiczanko!!!

tabasia ja miałam 2 cesarki i żyje:sorry2:a w 2 ciąże zaszłam jak mój synek miał 11 miesięcy:-pi córke urodziłam normalnie:tak:teraz miałam tutaj cesarke i na 3 dobe byłam w domku bo sie lepiej czułam niż te babki co normalnie rodziły:-)
To jakies pocieszenie Martus, choc i tak jest mi zle z powodu cc. Ale nic nie poradze. Nie chce jeszcze siac paniki, bede wiedziec za tydzien. Ale lozysko nie poszlo do gory i jest tylko 1cm od ujscia.. wiec... :nerd:
Ciekawe jak moj organizm bedzie sie regenerowal. No i jestem w szoku, ze z corcia rodzilas sn, to moze i u mnie nie bedzie tak zle ;-)

Dziewczynki widze, ze imprezka udana :-) Super!

reklama
Do góry