reklama
Wpadlam poczytac ale nie ma co
..
Andzulina fajna Igor ma bryke...
Mysle ze za wczesnie zeby go tam wkladac za slaby kregoslup....moj Szym ma chodzik a chodzil w nim moze z 10razy.
Pierwszy raz go wlozylam jak mial jakies 9m.
Wolalam jak przy pchaczu uczyl sie chodzic,bo naczytalam sie ze chodzik zle wplywa na biodra a i ze dzieci pozniej na palcach chodza.

Andzulina fajna Igor ma bryke...
Mysle ze za wczesnie zeby go tam wkladac za slaby kregoslup....moj Szym ma chodzik a chodzil w nim moze z 10razy.
Pierwszy raz go wlozylam jak mial jakies 9m.
Wolalam jak przy pchaczu uczyl sie chodzic,bo naczytalam sie ze chodzik zle wplywa na biodra a i ze dzieci pozniej na palcach chodza.
Rzeczywiscie tu pusto!!!
Teraz pewnie laski w lateksach ;-)sie swietnie bawia a my siedzimy jak te pipy ;-)w domach:-(
No ja potrzebuje konsultacji z fachowcami (czyli z wami
:-))!!!!!
Otoz wpadlam na genialny pomysl... Powiedcie mi czy te chlustania mojego Kacperka moga byc zwiazane z piciem przez mnie actimeli????? Bo tak przyszlo mi dzisiaj do glowy ze jakos wlasnie 3-4 tyg temu zaczelam kupywac actimele i codziennie pilam1-2 dla zdrowotnosci... ale tydzien temu mi sie skonczyly i kupilam 3 dni temu.... No i wlasnie tak byly te zwracania Kacpra. 3 tyg temu sie zaczely... teraz tydzien przerwy i od 2 dni znow sa. Jak myslicie czy to mozliwe ze to przez actimele? Przestane je pic i zobacze czy to to..... tak waszym zdaniem mozliwe to jest?
Teraz pewnie laski w lateksach ;-)sie swietnie bawia a my siedzimy jak te pipy ;-)w domach:-(
No ja potrzebuje konsultacji z fachowcami (czyli z wami

Otoz wpadlam na genialny pomysl... Powiedcie mi czy te chlustania mojego Kacperka moga byc zwiazane z piciem przez mnie actimeli????? Bo tak przyszlo mi dzisiaj do glowy ze jakos wlasnie 3-4 tyg temu zaczelam kupywac actimele i codziennie pilam1-2 dla zdrowotnosci... ale tydzien temu mi sie skonczyly i kupilam 3 dni temu.... No i wlasnie tak byly te zwracania Kacpra. 3 tyg temu sie zaczely... teraz tydzien przerwy i od 2 dni znow sa. Jak myslicie czy to mozliwe ze to przez actimele? Przestane je pic i zobacze czy to to..... tak waszym zdaniem mozliwe to jest?
aaniaa ja sie nie znam,ale odstaw na jakis czas actimele i zobaczysz czy bedzie jakas poprawa....
Ogladalam zdjecia chwile wczesniej na nk....laseczka z Ciebie i jaka mlodziutka...slicznego macie synka...
A dziekuje bardzo za komplement:-) ale laseczka to ja moze bylam.. ale przed ciaza

Ostatnia edycja:
Tabasia
Podwojna marcowka :)
Hej Dziewczynki!
Misia mam nadzieje, ze Twoj panienski sie udal ;-) Napiszcie pozniej jak bylo.
No ja niestety nie dotarlam, juz mi jest coraz ciezej, w nocy spac nie moge z powodu bolu bioder i kregoslupa
na dodatek bylam wczoraj u gina i na 90% bede miec cesarke 

wiec humor milam pod psem i psulabym tylko atmosfere ;-)
Za tydzien potwierdza w szpitalu czy beda mnie ciac. Kurcze, tak chcialam rodzic normalnie!!! Boje sie cesarki i najgorsze jest to, ze bedziemy musieli troche odczekac, zeby starac sie o drugiego bobaska :-(
Misia mam nadzieje, ze Twoj panienski sie udal ;-) Napiszcie pozniej jak bylo.
No ja niestety nie dotarlam, juz mi jest coraz ciezej, w nocy spac nie moge z powodu bolu bioder i kregoslupa

Za tydzien potwierdza w szpitalu czy beda mnie ciac. Kurcze, tak chcialam rodzic normalnie!!! Boje sie cesarki i najgorsze jest to, ze bedziemy musieli troche odczekac, zeby starac sie o drugiego bobaska :-(
lubiczanka
Fanka BB :)
Witam
co jest
.Chyba nigdy pierwsza nie byłam-ba-o tej porze w dodatku
Masakra jakaś-chyba mnie jakiś wiruch dopadł,bo w nocy ciągle musiałam do wct-ta biegać a rano myślałam,że na dzień dobry pawia puszczę...
Rewelka normalnie
Dziewczęta z galway-i jak tam imprezka(zapewne odpowiedz nie padnie zbyt szybko,bo do domku raczej o 21-ej nie wróciłyście i trzeba odsypiać
)
Dziś(jak dam radę)muszę jechać do Thurles,bo w sobotę kasjerka skasowała mnie dwa razy za jedne zakupy(płaciłam kartą i za pierwszym razem powiedziała,że się nie udało)
Dupa wołowa...
Ewelciu-moje dwa starszaki chodziły w chodzikach i nie mają problemów ani z kręgosłupem ani z chodzeniem(ale fakt,że troszkę pózniej niż Andzulina wkładałam je do tych machin;-))
Tabasia-ubiegłaś mnie i już nie jestem pierwsza
Miłego dnia Wam wszystkim
co jest

Masakra jakaś-chyba mnie jakiś wiruch dopadł,bo w nocy ciągle musiałam do wct-ta biegać a rano myślałam,że na dzień dobry pawia puszczę...

Dziewczęta z galway-i jak tam imprezka(zapewne odpowiedz nie padnie zbyt szybko,bo do domku raczej o 21-ej nie wróciłyście i trzeba odsypiać

Dziś(jak dam radę)muszę jechać do Thurles,bo w sobotę kasjerka skasowała mnie dwa razy za jedne zakupy(płaciłam kartą i za pierwszym razem powiedziała,że się nie udało)

Ewelciu-moje dwa starszaki chodziły w chodzikach i nie mają problemów ani z kręgosłupem ani z chodzeniem(ale fakt,że troszkę pózniej niż Andzulina wkładałam je do tych machin;-))
Tabasia-ubiegłaś mnie i już nie jestem pierwsza

Miłego dnia Wam wszystkim
Witam sie po dluuugiej nieobecnosci (200 stron do nadrobienia
)Zupelnie nie wiem co u Was
i nie wiem kiedy sie dowiem bo czytam i czytam i konca nie widac
Internet mial byc jutro,ale po wczorajszym podlaczeniu okazalo sie ze juz jest
;-)A my bysmy tak siedzieli do wtorku i czekali nie wiadomo na co:-)Mieszka mi sie 100razy lepiej niz w tamtej chatce:-)
Rodzinka pojechala w sobote, a ja staram sie powrocic do codziennosci choc latwo nie jest
Pozdrawiam tymczasem i wracam do czytania:-)

Rodzinka pojechala w sobote, a ja staram sie powrocic do codziennosci choc latwo nie jest

Pozdrawiam tymczasem i wracam do czytania:-)
reklama
witam:-)
pospałam sobie troszke;-)stary próbował mnie obudzić ale tel.leżał na dole:-)
u mnie już tylko apetytu brak
ale 100razy lepiej niż wczoraj
bo wczoraj dostałam jeszcze @ i myślałam ze umre:-(
madbebe witaj kochana po długiej nieobecności
lubiczanka mam nadzieje ze to nie od nas
jeśli tak to przepraszamy
aaniaa możliwe ze za dużo nabiału jadłaś i to od tego
tabasia ja miałam 2 cesarki i żyje
a w 2 ciąże zaszłam jak mój synek miał 11 miesięcy
i córke urodziłam normalnie
teraz miałam tutaj cesarke i na 3 dobe byłam w domku bo sie lepiej czułam niż te babki co normalnie rodziły:-)
miłego dnia kobietki
co niektóre mają kaca zapewne
pospałam sobie troszke;-)stary próbował mnie obudzić ale tel.leżał na dole:-)
u mnie już tylko apetytu brak

madbebe witaj kochana po długiej nieobecności
lubiczanka mam nadzieje ze to nie od nas

aaniaa możliwe ze za dużo nabiału jadłaś i to od tego

tabasia ja miałam 2 cesarki i żyje

miłego dnia kobietki