reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Wpadlam poczytac ale nie ma co:sorry2::cool2:..
Andzulina fajna Igor ma bryke...
Mysle ze za wczesnie zeby go tam wkladac za slaby kregoslup....moj Szym ma chodzik a chodzil w nim moze z 10razy.
Pierwszy raz go wlozylam jak mial jakies 9m.
Wolalam jak przy pchaczu uczyl sie chodzic,bo naczytalam sie ze chodzik zle wplywa na biodra a i ze dzieci pozniej na palcach chodza.

Rzeczywiscie tu pusto!!!
Teraz pewnie laski w lateksach ;-)sie swietnie bawia a my siedzimy jak te pipy ;-)w domach:-(
No ja potrzebuje konsultacji z fachowcami (czyli z wami:tak::-))!!!!!
Otoz wpadlam na genialny pomysl... Powiedcie mi czy te chlustania mojego Kacperka moga byc zwiazane z piciem przez mnie actimeli????? Bo tak przyszlo mi dzisiaj do glowy ze jakos wlasnie 3-4 tyg temu zaczelam kupywac actimele i codziennie pilam1-2 dla zdrowotnosci... ale tydzien temu mi sie skonczyly i kupilam 3 dni temu.... No i wlasnie tak byly te zwracania Kacpra. 3 tyg temu sie zaczely... teraz tydzien przerwy i od 2 dni znow sa. Jak myslicie czy to mozliwe ze to przez actimele? Przestane je pic i zobacze czy to to..... tak waszym zdaniem mozliwe to jest?

aaniaa ja sie nie znam,ale odstaw na jakis czas actimele i zobaczysz czy bedzie jakas poprawa....

Ogladalam zdjecia chwile wczesniej na nk....laseczka z Ciebie i jaka mlodziutka...slicznego macie synka...

aaniaa ja sie nie znam,ale odstaw na jakis czas actimele i zobaczysz czy bedzie jakas poprawa....

Ogladalam zdjecia chwile wczesniej na nk....laseczka z Ciebie i jaka mlodziutka...slicznego macie synka...

A dziekuje bardzo za komplement:-) ale laseczka to ja moze bylam.. ale przed ciaza:tak:No Kacperek to moj maly przystojniacha:-):tak::-D A no i mlodziutka to jestem.... 21 wiosenek sobie licze:tak: A jak moge ciebie znalezc n-k??? Znalazlam na temacie "mamuski na NK" ale wlacza mi sie ogolna strona n-k a nie twoj profil. A tez bym sobie ciebie oblukala:cool2::-):-)

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczynki!
Misia mam nadzieje, ze Twoj panienski sie udal ;-) Napiszcie pozniej jak bylo.
No ja niestety nie dotarlam, juz mi jest coraz ciezej, w nocy spac nie moge z powodu bolu bioder i kregoslupa :baffled: na dodatek bylam wczoraj u gina i na 90% bede miec cesarke :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wiec humor milam pod psem i psulabym tylko atmosfere ;-)
Za tydzien potwierdza w szpitalu czy beda mnie ciac. Kurcze, tak chcialam rodzic normalnie!!! Boje sie cesarki i najgorsze jest to, ze bedziemy musieli troche odczekac, zeby starac sie o drugiego bobaska :-(

Witam
co jest:szok:.Chyba nigdy pierwsza nie byłam-ba-o tej porze w dodatku
Masakra jakaś-chyba mnie jakiś wiruch dopadł,bo w nocy ciągle musiałam do wct-ta biegać a rano myślałam,że na dzień dobry pawia puszczę...:wściekła/y:Rewelka normalnie
Dziewczęta z galway-i jak tam imprezka(zapewne odpowiedz nie padnie zbyt szybko,bo do domku raczej o 21-ej nie wróciłyście i trzeba odsypiać:-D)
Dziś(jak dam radę)muszę jechać do Thurles,bo w sobotę kasjerka skasowała mnie dwa razy za jedne zakupy(płaciłam kartą i za pierwszym razem powiedziała,że się nie udało):wściekła/y:Dupa wołowa...
Ewelciu-moje dwa starszaki chodziły w chodzikach i nie mają problemów ani z kręgosłupem ani z chodzeniem(ale fakt,że troszkę pózniej niż Andzulina wkładałam je do tych machin;-))
Tabasia-ubiegłaś mnie i już nie jestem pierwsza:sorry2:
Miłego dnia Wam wszystkim

Witam sie po dluuugiej nieobecnosci (200 stron do nadrobienia:szok::szok:)Zupelnie nie wiem co u Was:no: i nie wiem kiedy sie dowiem bo czytam i czytam i konca nie widac:no:Internet mial byc jutro,ale po wczorajszym podlaczeniu okazalo sie ze juz jest:tak:;-)A my bysmy tak siedzieli do wtorku i czekali nie wiadomo na co:-)Mieszka mi sie 100razy lepiej niz w tamtej chatce:-)
Rodzinka pojechala w sobote, a ja staram sie powrocic do codziennosci choc latwo nie jest:no:
Pozdrawiam tymczasem i wracam do czytania:-)

reklama
witam:-)

pospałam sobie troszke;-)stary próbował mnie obudzić ale tel.leżał na dole:-)
u mnie już tylko apetytu brak:sorry2:ale 100razy lepiej niż wczoraj:tak:bo wczoraj dostałam jeszcze @ i myślałam ze umre:-(

madbebe witaj kochana po długiej nieobecności

lubiczanka mam nadzieje ze to nie od nas:sorry2:jeśli tak to przepraszamy:zawstydzona/y:

aaniaa możliwe ze za dużo nabiału jadłaś i to od tego:confused:

tabasia ja miałam 2 cesarki i żyje:sorry2:a w 2 ciąże zaszłam jak mój synek miał 11 miesięcy:-pi córke urodziłam normalnie:tak:teraz miałam tutaj cesarke i na 3 dobe byłam w domku bo sie lepiej czułam niż te babki co normalnie rodziły:-)

miłego dnia kobietki:tak:co niektóre mają kaca zapewne:-D

Do góry