reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Z ostatnich wiadomosci: Ada juz nie mowi PA (pada) tylko wyraznie PADA:-)
No tak, tylko, ze snieg juz nie pada:-)

Larcia- ja juz bede w srodku. Przyjade troche wczesniej zeby sie zorganizowac....wiecie przebrac w lateksy....itp...:-D

Larcia widocznie jedna cena od wszystkiego :-)

Misia lateksy/? my tez mamy ubrac?? :szok::-D

Moniadan no przecież ja mówiłam dzisiaj że wyskocze na imprezkę w lateksowym kombinezonie :-D:-D:-D:-D

Hmmmm, ja lateksowego wdzianka jeszcze sie nie dorobilam ale... ale... mam duuuuze czarne, takie grube worki na smieci, to sobie jakies wdzianko "uszyje":-D:-D:-D A co!!!

Dziewczyny galwayowaskie-UDANEGO PANIEŃSKIEGO!!!POSZALEJCIE:-D:-D:-D
DZIEKUJE:tak: Poszaleje, jak mi sie moj a'la lateksowy kombinezonik nie porwie:-D:-D:-D

Misia, powaznie! Sypalo konkretnie. No ale jak sie mieszka na wsi, w mikroklimacie... Poza tym, znowu pada.

Chcialam Wam wkleic zdjecia ale sa za duze. A my mamy nowy aparat i jeszcze sie nie nauczylam jego obslugi:sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
witam,witam
u nas swieci ale zimno, uciekam moje dzieci :-D wstały i to młodsze domaga sie towarzystwa, miłego dnia babeczki i oczywiście udanej zabawy na panieńskim Misi:-D:-D:-D:-D:-D

Hej mamunie.U nas wieci slonko poki co.Nie mamy jeszcze planow alepewnie gdzies sie wybierzemy,byle bliko toalet ktore sa nieodlacznymi moimi przyjaciolkami hih
Zycze wam udanego wieczoru,nie podrzyjcie za bardzo lateksow i uwazajcie zeby was pan ochroniasz za mankiet nie wyprowadzil za zle zachowanie hihih

hej dziewczynki!
u nas tez snieg padal!sliczna pogode mamy,sloneczko pieknie swieci,wybieramy sie do parku.
Pozdrawiamy i zyczymy uroczej niedzieli!!!:happy2:

A to na dowod, ze mama_ady glupot nie gada:-D

Załączniki

• DSC00678.jpg
    DSC00678.jpg
    46,1 KB · Wyświetleń: 49
  • DSC00679.jpg
    DSC00679.jpg
    41,4 KB · Wyświetleń: 43
wow :szok: MamoAdy śniezyca normalnie!!

a mnei głowa rozbolała i powoli mam dosyc ze musze wszystko sama robic
M się świetnei bawi na delegacji, cwiczy jazde na snowboardzie :-) nalezy mu sie, bo to czesciej ja gdziej wyjezdzam/imprezuje niz on takze niech sobie odpocznie

ale juz od wtorku przekazuje dzieciaki jemu

ide zrobic pomidorówke na szybko, oczywiscie z mojej extra machiny :-)

Witam..

Misiu i dziewczynki udanej zabawy.:tak::cool2:
Czekamy na fotorelację!! Nie zapomnijcie o aparatach :tak::tak:

Mamoady
szok :szok:
A u nas przepiękne słoneczko :tak:

Właśnie mieliśmy niespodziewanego gościa prawie pod drzwiami.Był nim łabędź :sorry2:
Prawdopodobnie przyszedł sobie z pobliskiego bajorka i nie mógł znaleźc drogi powrotnej.Tak długo obmyślaliśmy plan działania z moim M jakby tu go zaprowadzic do tego oczka,że nam zwiał spod drzwi :-D
Poszedł pewnie w głąb osiedla,ale ktoś mu na pewno pomoże :tak:

A teraz lecę domyc naczynia bo zmywarka nie domyła :wściekła/y:

reklama
Ale się rozpisałyście z rana:tak: Witam się serdecznie ja dopiero wstałam :-D:-D:-D jak fajnie mi...a teraz mężuś robi śniadanko :-) bo obudziłam się z głodu tak to pewnie dalej bym spała :-D:-D:-D

Witam
Dziewczyny galwayowaskie-UDANEGO PANIEŃSKIEGO!!!POSZALEJCIE:-D:-D:-D
Pauletta-i jak z tą wyprawą do Cashel?
Na bank wieczór będzie udany dzięki:-) a co do wyprawy to ja będę na 95% tylko samopoczucie moje jeżeli będzie złe może mi w tym przeszkodzić ale to sie nie często zdarza żebym jakoś źle sie czuła;-) a dziewczyny jeszcze się zastanawiają:sorry2:
A to na dowod, ze mama_ady glupot nie gada:-D
Jak fajnie:-D:-D:-D:-D a o której będziesz po Andzulinę żebym wiedziała mniej więcej o której mogę się Was kochane spodziewać u mnie;-):tak:

Do góry