reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

wow :szok: MamoAdy śniezyca normalnie!!
No moze na tym zdjeciu nie widac tak tego ale naprawde lezala taka warstwa sniegu, ze zakryla podjazd. Ale oczywiscie maz pomniejszyl mi nie te zdjecia, o ktore prosilam:baffled:

a o której będziesz po Andzulinę żebym wiedziała mniej więcej o której mogę się Was kochane spodziewać u mnie;-):tak:
Mysle, ze moze kolo 19.20:confused: Nie wiem, jak daleko jest od Andziuliny i Marty do Ciebie:confused: Wyjade w kazdym razie duuuuuzo wczesniej, bo cos czuje, ze droga do Andziuliny moze mi duzo zajac;-):-)

reklama
Witam!
Dziewczynki zycze Wam udanej dzampryzy u Misi na panienskim.....:tak:
Lubiczanko alez Twoj Szkrabik silny i sprytny:tak:
Szymon mial nie cale 4 miesiace jak przekrecil sie z brzuszka na plecki;-)
MamoAdy,Renni nie tylko u Was padal dzis snieg...u nas tez.
Tak po 8 bylo jak zaczal i w krotkim czasie sie bialo zrobilo...:tak:

Moj m jak pojechal po 11 z kolega do Dublina jakis samochod ogladac dla niego to do tej pory go nie ma:baffled:
A jeszcze rano sie z nim pozarlam....:-(

Wszystkim chorowitka zycze rychlego powrotu do zdrowka:-)

aaa lateksy gotowe?????:-D:-D:-D
Bo 20 tuz,tuz;-)

u nas padalo az przez cale 3minuty!!!!! rano okolo 10,a potem przez okienko widze,ze pan w klapkach i w krotkich spodenkach sobie chodzi.
cala irlandia,juz mnie nic nie dziwi...

przedstawiam Wam my baby!

Załączniki

• PLAYI.jpg
    PLAYI.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 39
  • 1.jpg
    1.jpg
    60,5 KB · Wyświetleń: 38
Ostatnia edycja:
Witam sie i ja...
Cos ostatnio zagladam tu co 2 dni ale... ale obiecuje poprawe:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Kamcia jak ogladalam ten filmik to ogladalam go 3 razy bo nie wierzylam:szok::-);-) Naprawde zdolna twoja córa.:tak: Moj Kacperek prubuje sie podnoscic ale jeszcze nie az tak.... No ale jak kazda mama bede chwalila swoje dziecie, ktore tez juz coraz wiecej umie:tak:;-):-):-D
Co wieczoru panienskiego.... Misia nie moge niestety przyjsc bo Kacperek znow zaczal wymiotowac... Andziulina moze potwierdzic bo byla swiadkiem jak moj Kacper walnął:szok::szok::szok: No ale zycze udanej zabawy no i koniecznie powrzucajcie zdjecia z imprezy na BB... Chce poogladac lateksowe babeczki:-D:-D:-D
No a ja wczoraj mialam lekka wojne z moim O. Jestesmy obecnie na stopie wojennej... I obiadu dzisiaj nie ma!!. Kanapki niech wpier****!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No i z tego powodu wczoraj-pierwszy raz od roku- napilam sie alkoholu... znaczy 2 drinki martrini...! Pozniej mialam wyrzuty sumienia ze co ze mnie za matka:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Ale musialam odreagowac. Do tej pory jeszcze piersi nie dalam tylko pokarm odciagalam co by mi sie Kacperek nie upil:baffled::confused: Ale juz wieczorem dostanie cyca...:tak: Oczywiscie drink nie pomogl sie pogodzic, ale jakos tak sie lepiej poczulam:sorry2:
Dobra... spadam bo moje dziecie sie budzi...
Jeszcze raz udanej imprezy... wybawcie sie za tych co nie moga:tak::-:)-)

Witam sie i ja

U nas tez padal snieg okolo 10 ej ale go oczywiscie przespalam:-p

Dzis zaszalalam bo pospalam do 1szej:szok: sama jestem w szoku. Ale najgorsze ze mam straszny bol glowy i juz po tabsach jestem i nic ale nic dziwnego jak w domu jeden wielki harmider - szkoda slow. Zaraz zabieram sie za szykowanie na wieczor bo w koncu okazja niepowtarzalna - nie dosc ze panienski Misi, do tego zlot mamusiek z BB i to bez dzieciaczkow, mezow i poprostu luz blues:-):-):-)

Takze do wieczora mamuski

Aaniaa szkoda ze ciebie jednak nie bedzie ale dzidzia najwazniejsza. Duzo zdrowia dla Kacperka

Mysle, ze moze kolo 19.20:confused: Nie wiem, jak daleko jest od Andziuliny i Marty do Ciebie:confused: Wyjade w kazdym razie duuuuuzo wczesniej, bo cos czuje, ze droga do Andziuliny moze mi duzo zajac;-):-)
mamo Ady - niezły śnieg:szok: u nas słoneczko od rana dlatego zaliczyłam spacer z małym i zahaczyłam o aanię ;-) a co do odleglości ode mnie do dziewczyn, to do martuśki mam 5min samochodem, ale do pauletty przy "dobrych wiatrach" (czyt.bark korków) z 15-20:sorry2: będę czekac na tel, coby dać ci wskazówki
i potwierdzam słowa aani - byłam świadkiem "chluśnięcia" Kacperka:-( naprawdę wyglądało to strasznie. nie widziałam jeszcze, żeby dziecko mogło ulać z taką siłą:no: malutka pchełka taka - strasznie mi go szkoda było, widać, że wymęczony. ale dzisiaj było tylko raz, więc aaniaa - będzie lepiej:tak:
a moje dziecię tak się rozbujało w swoim bujaczku, że zaczął odrywać się od podłogi:szok: chyba czas pożegnać fotelik:-( ale za to mamy nową brykę, w której mały szaleje. i nawet nauczył się chodzić (na razie do tyłu;-))
spadam przygotować jakiś obiad dla A, a potem zamykam się w łazience ;-) do 19 mało czasu...:-D

Załączniki

• foto 255...jpg
    foto 255...jpg
    88,8 KB · Wyświetleń: 53
  • foto 270...jpg
    foto 270...jpg
    89,3 KB · Wyświetleń: 55
Witam dziewczynki;-)
Jak tak na momencik.Moje dziecie spi to musze korzystac i zaczac juz powolutku sie szykowac na wieczor,bo jestem sama w domku-zmiana(czytaj moja siostra)przyjdzie dopiero ok 7.Mam nadzieje,ze sobie poradzi,choc nie powiem troche sie denerwuje.
Pozdrowionka i do zobaczonka:-D

reklama
Nie uwierzycie jaka jestem zajebista :-D:-D:-D:-D:-D byłam głodna i zrobiłam sobie płatki i chleb z czekoladą objadłam się jak świnia i tak siedzę i w pewnym momencie wypalam do mojego m całkiem poważnie " kurcze objadłam się teraz mi bedzie brzuch wystawał czemu ja wcześniej nie pomyślałąm żeby nic nie jeść " :baffled: dopiero jak to powiedziałam zajarzyłam że wypukłość mojego żołądka ginie w ciążowej wypukłości :-D:-D:-D:-D:-D:-D ale mieliśmy ubaw :rofl2::rolleyes::laugh2::laugh2::laugh2:chyba muszę zacząć się szykować heh :sorry2:

Do góry