pauletta82
Sexy Big Mamma
Ale tu cicho
heh pewnie wszystkie śpią to i ja się zawinę do łóżeczka a jutro będe mogła pospać dłuuuuuuuużej bo niedziela i mój kochany mężuś jest w domku 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A nie,dziękuję,jeden łasuch mi wystarczy(...)Tichonek-Kochana żoneczko....Do takiej jak Ty Pani każdy mąż(nie tylko Twój własny)z chęcią by pognał(...)
Ba-ale ostatnimi czasy bez rewelacyjnych niespodzianek u mnie w kuchni:-(Może dziś cosik upichcę fajnego-zaraz poszukamPóki szanownego nie ma,wpadam poklikać.Jak P wróci trzeba jemu uwagę poświecić,a nie laptopowi
Witam niedzielnie:-)
Trochę lepiej dziś spałam,ale nie jest to samo co z szanownym
Idę zaraz kluski turlać:-)
A nie,dziękuję,jeden łasuch mi wystarczy...I odezwała się Ta co to nic nie gotuje,nie piecze
![]()