reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
witam:-)

rozpisałyście sie wczoraj jak poszłam spać:sorry2:

KaMcia to po rodzicach;-):tak:u mnie akurat po tatusiu:-)kudłaty też po tatusiu:dry:
frog współczuje teściowej:dry::sorry2:
moniadan Szymon jak narazie wirusa nie załapał:tak:tylko nosek cały zapchany:-(

noc tragiczna,tak mnie brzuch bolał ze spac nie mogłam:no:

Witam
Kamcia,Marta-a mój nie potrafi w ogóle :-p(brawa dla Waszych maluszków)chociaż jak go za rąsie trzymam umie siedzieć...nic to.Poczekam jeszcze troszkę i za jakieś 3 miesiące pokażę Wam filmik jak Danielek na dwóch nóziach zasówa;-):-D
Tichonek-Kochana żoneczko....Do takiej jak Ty Pani każdy mąż(nie tylko Twój własny)z chęcią by pognał:-D
Dziewczyny galwayowaskie-UDANEGO PANIEŃSKIEGO!!!POSZALEJCIE:-D:-D:-D
Pauletta-i jak z tą wyprawą do Cashel?
Uciekam na śniadanko.Miłego dnia

dzień dobry:-) cisza tutaj jakaś....:szok: pewnie wszystkie galway'owskie dziewczyny szykują się na wieczorne party:-D i w końcu jaki strój obowiązuje?:confused:
mamo Ady - czy ja ci wysłałam mój nr tel i adres???

Witam:-)

Galwayowskich mamusiek pewnie nie zobaczymy dzisiaj na bb:-D:-D:-D. Bawcie się dobrze kobietki.

U nas nocka taka sobie, bo Ania płakała dużo i się budziła, ewidentnie chyba przez te dziąsełka i chyba brzuszek ją boli:-(.

KaMcia a ja mówiłam, że Ania jest silna:-p Przy Vicki wymięka. Gratulacje:-). Moje śpiochy jeszcze śpią. Mamy nadzieję na jakiś spacerek dzisiaj i szwagra odwiedzić wypada:-p. No to mykam

Póki szanownego nie ma,wpadam poklikać.Jak P wróci trzeba jemu uwagę poświecić,a nie laptopowi:tak:
Witam niedzielnie:-)
Trochę lepiej dziś spałam,ale nie jest to samo co z szanownym:no:
Idę zaraz kluski turlać:-)
(...)Tichonek-Kochana żoneczko....Do takiej jak Ty Pani każdy mąż(nie tylko Twój własny)z chęcią by pognał:-D(...)
A nie,dziękuję,jeden łasuch mi wystarczy:-D...I odezwała się Ta co to nic nie gotuje,nie piecze:-D

Póki szanownego nie ma,wpadam poklikać.Jak P wróci trzeba jemu uwagę poświecić,a nie laptopowi:tak:
Witam niedzielnie:-)
Trochę lepiej dziś spałam,ale nie jest to samo co z szanownym:no:
Idę zaraz kluski turlać:-)

A nie,dziękuję,jeden łasuch mi wystarczy:-D...I odezwała się Ta co to nic nie gotuje,nie piecze:-D
Ba-ale ostatnimi czasy bez rewelacyjnych niespodzianek u mnie w kuchni:-(Może dziś cosik upichcę fajnego-zaraz poszukam:-D
AsenkoR-ja też jestem dumna z Danielka,że leżąc na brzusiu unosi główkę bardzo wysoko-i jak długo trzyma...i jeszcze jeden z jego wyczynów-umie się przewrócić z brzusia na plecki:sorry2:

Ania też się już przewróci, jak jej się chce:cool2: i tak dumna jestem z niej, że taka mądra się robi. Gada jak najęta:-). Do siadania to ja Wam pisałam, że ona już dawno się rwie i główkę sztywno trzyma. Poza tym każdego dnia mnie pozytywnie zaskakuje. Kocham to moje Słoneczko:-D:-D:-D

Hello
A u nas PADA SNIEG:szok::-D Normalnie szok!!! Takie wielkie platki leca a moj kot usilnie stara sie je wszystkie zlapac... przez szybe. Ada tez happy stoi kolo okna i caly czas mi pokazuje i mowi, ze pada snieg (PAA SIG). Ale fajnie- uwielbiam snieg:-)
Wlasnie chcialam Wam fote pstryknac, bo te platki sniegu sa powaznie ogromniaste ale na zdjeciach niestety tego nie widac:baffled:

Andziulina, wyslalas mi adres i tel. takze nie stresuj sie tylko czekaj dzisiaj na mnie... A wlasciwie, to na tel. ode mnie, bo raczej sie bez tego nie obejdzie;-):-)

A teraz ide Was troche nadrobic, bo od mojego wczorajszego posta tu nie zagladalam

Milej niedzieli... Ojjjj, zapomnialam... Bedzie mila co dla niektorych:-p:cool2:

reklama
Mamo Ady i Fasolki - jak to snieggg???? Serio??? To jak to moze byc, ze u mnie slonce swieci pieknie!:szok:

Ciao Dziewczynki!

Lubie takie dni kiedy wiem, ze wieczorem czeka mnie cos milego. Ten stan radosnego oczekiwania...:-D Dawno oooooo juz tego nie czulam!!:-D Ale najpierw musze urodzic liste zakupow slubno-chrzcinowych....:baffled:

Do góry