reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

iza_jot Ty swój suwaczek(śliczny bardzo) nie powinnaś za każdym razem do posta wklejać,tylko wejść w ustawienia,edytuj sygnaturę i tam wstawić.Będzie się sam pojawiał za każdym razem gdy posta wystosujesz:tak:
Teraz Ci to mogę poradzić,ale na początku sama robiłam tak jak Ty:-D
Dyta,zdaje się,lubiczanka pisała o jakimś syropku dla takich maluszków:confused:Biedny Dominiś,ukochaj go od cioci Tichonka:-D
Lubiczanko,poratujesz jeszcze raz nazwą?:sorry2:

reklama
iza_jot Ty swój suwaczek(śliczny bardzo) nie powinnaś za każdym razem do posta wklejać,tylko wejść w ustawienia,edytuj sygnaturę i tam wstawić.Będzie się sam pojawiał za każdym razem gdy posta wystosujesz:tak:
Teraz Ci to mogę poradzić,ale na początku sama robiłam tak jak Ty:-D
Dyta,zdaje się,lubiczanka pisała o jakimś syropku dla takich maluszków:confused:Biedny Dominiś,ukochaj go od cioci Tichonka:-D
Lubiczanko,poratujesz jeszcze raz nazwą?:sorry2:

Dzięki Tichonku! Lubiczanka pisała o Calpol i dawałam mu to oczywiście,ale to jest paracetamol i na dłuzszą mete nie da rady:-(Nic,zobaczę co mi w Medicusie powiedzą...

Mam nadzieję,że dobrze trafiłam:sorry2:Na BB znaczy,bo taka jestem zrąbana,że na oczy nie widzę:wściekła/y:Nie mogłam spać w nocy,może jakieś 3 godzinki drzemnęłam,w ciągu których z 15 razy się budziłam:baffled:
Pauletta:witaj w klubie
Dzień dobry tak w ogóle:sorry2:Oj,coś czuję,że dla mnie nie będzie:baffled:Oczy mnie pieką,jakby pół Sahary ktoś w nie nasypał:wściekła/y:
lubiczanko:mam rozumieć,ze Twoje dzieciaki uczestniczyły w dewastacji łóżka u Marty?:sorry2:No to pięknie:szok:Zamiast auto,trzeba było nowe łóżko kupić:-D:-D:-D
Idę z Radkiem na Disney Channel "Tarzana" pooglądać:tak:Śliczna bajka,mam nadzieję,że nie zasnę w trakcie;-)
Trafiłaś,trafiłaś:-DMoje bączki właśnie siedzą przed tv i oglądaja tego tarzana juniora:tak::-)

witam drogie mamusie!
wiesienka123-super,super!co powiesz na spacer w parku w czwartek?
A moze ktos jeszcze do nas dolaczy?
Tichonek-jestem z Ratoath Co.Meath

Wszystkim zycze milego dnia!Pozdrawiam!

Jak mi się gęba drze:shocked2::sorry2: Masakra jakaś:baffled:Ale ja wiedziałam,że tak będzie:wściekła/y:Jeszcze dziś mnie taka noc czeka:wściekła/y:Mój P na weekend do Polszy poleciał,a ja nie umiem spać jak go nie ma:no:W ogóle nie cierpię sama być w domu w nocy:wściekła/y:Jak dziecko,wiem:zawstydzona/y:Ale co poradzę?:sorry2:Na szczęście jutro już wraca:tak:
renni,wiem,wiem gdzie to jest:tak:Na Sunday Market czasem tam jeździmy z moimi chłopakami:tak:A do Swords czasem jeździsz?

A ja dzis pospalam.Poszla wczoraj do lozka kolo 20 jak mezu kapal dziecie.Ia odplynelam,obudzilm sie w nocy,meza ni ma,dziecie nima obydwa spia w drugim pokoju.Mamunie zostawili w spokoju.No i tak dzis do 10.30.Woow ale fajnie.

Dziękuję :tak:
A smecty się nie podaje bo zatrzymuje wirus w organizmie wraz z biegunką :sorry2:
Dziś to potwierdziła nasza pani doktor i kategorycznie zakazała używać takich specyfików :dry:
Co lekarz to opinia.Ja dzownilam wtedy po konsultacje i lekarz powiedzial ze moge uzyc smecty.Twoj dziec ma kilka dni biegunke,moj mial 12 dni,taki maluszek 5 miesieczny ,chcialam mu jakos ulzyc.Poza tym zaszkodzic mu nie zaszkodzilam,a oragnizm sie wyczyscil do cna chyba przez tyle dni.Poza tym smecta niejest lekarstwem zatrzymujacym wirusa tylko majaca na celu w tym przypadky troszke utwardzenie kupki i zlagodzenie bolu rzoladka.Poza tym skoro moj lekarz powiedzial zeby dac,dalam z czystym sumieniemWiekszosc polskich lekarzyw pl daje smecte.Zreszta wydaje mi sie ze starszemu dziecku jest latwiej uregulowac to dieta i tym podobne.Moj marchwianke wyzygiwal,bananakow nie lubil a sucharkow to sobie za duzonie pojadl bez zebow.Tu jedyne co dostal to elektrolity,bo smecty przeciez nie maja.

Ostatnia edycja:
Witajcie wow już prawie południe kórcze ale ten czas mi ucieka.
Reni Ciebie też cieplutko witam na forum może kiedyś się spotkamy bo mam znajomych koło phenix parku, co prawda mało teraz się ruszamy ale jak będzie cieplutko.
Czytam Was jak jedna się wyspała druga z nowu chodzi jak ząbi i może Was tym rozłoszcze ale ja mam teraz jak w raju. W ciągu dnia małą uśpię na 2 drzemki ale w nocy i rano moja mama jest aktywna a ja sobie śpie ile chce:-):-):-). Fajnie mieć tak kogoś bliskiego przy sobie co pomoże i tak do 23 bede miec he he.
Dyta to niedobrze ze tak się sprawy potoczyły z Dominikiem szkoda go sama wiem jak to jest jak dziecko się żali z noska leci i powiem Ci że ten medicus też jest do d.....y przepraszam za wyrazenie pieniądze tez wezma i nic nie pomoga. Jak agatka moja miala skaze to lekarz ani okiem na nia nie zerknal powiedzial ze dziecko przegrzewam albo proszek zly uzywam. Z kolei pielegniarka jak zobaczyla te plamki u agatki zwrocila mi uwage ze dlaczego ja dziecka nie nawilzam oliwka czy kremami do czego ja sie dopuscilam glupia nie uswiadomiona pinda a pieniadze po kieszeni poszly i nic bylo gorzej jeszcze. Dobrze ze mamy ta karte medyczna bo teraz lekarz gp za na mowa tichonka pani dr. jest super dzieki niej moja mala jest zdrowa i naprawde zmieniam zdanie o lekarzach tutaj. Tak się można pomylić.
Tichonku ja też nie mogę spać jak moj J idzie na 4 do pracy pobudka o 3 i od tej godz już po moim spaniu. Choć w szpitalu o dziwo spałam ale to chyba już z wycieczenia
Powiem Wam że boję sie srody, chce by badania wyszly mi dobrze chodze przeleknieta co rusz mierze sobie temp. Wyniki molekularne myśle ze juz sa i jakby cos tam zlego wyszlo to by pewnie zadzw. do J. No nic nie bede myslec o tym ide obiad ugotowac bo zaraz maz wraca a i ja jakas dzis nie najedzona jestem.:happy2::happy2:

Witam!
Chyba jako ostatnia:cool2:....
Zaraz spobuje cosik nadrobic...
Zla jestem bo dwa nety w domu a od pol godziny z zadnym nie moglam sie poloczyc:wściekła/y:

EDIT:\
Witam nowa foremke-to akurat wczoraj czytalam ;0
Co do tesciowych to sie nie wypowiadam.....moge ja sprzedac jakby ktos chcial hehe....
Dyta zdrowka dla malenstwa zycze.
Ja bylam w Medicusie u pediatry dr.Sochackiej jak dla mnie ok....
Ty tez do niej idziesz?
Marta no to czeka wsz zakup nowego lozka,no albo jak Lubiczanki dzieci w tym uczestniczyly to przytargal loze od niej hehe
Tichonek,Pauletta ja tez dzis ledwie zyje....chociaz spalam do 8 od 24:30 z diwma pobutkami o 1:30 i 6 ale wczoraj ze znajomymy wypilam dwa drinki....

Spadam,bo zaraz kolezanka przyjedzie z mala Nicola:)

Ostatnia edycja:
Tichonek-tak czasem jestem w swords a dokladnie w Pavilions Shopping Centre .
KarolinaNicola-witam!widze ze jestes z swords tak jak Tichonek,jak nie jest Ci po drodze do Phoenix to moze sie w swords jakos kiedys spotkamy,tak jak pisalam wyzej czasem odwiedzam Pavilions.
Pisalas cos wczesniej na temat medicusa-dokladnie mysle to samo!
Staram sie tam juz nie chodzic.

reklama
dziewczyny spokojnie łóżko da sie jeszcze posklejac:tak:a wogóle kazałam staremu go całkiem złożyc bo to Szymona i narazie niepotrzebne:sorry2:

ja tez dzisiaj jakaś połamana:baffled:źle sie czuje,niemoge jeść:baffled::baffled:z chęcią bym pospała:-(

Do góry