reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

no wiec załapaliśmy wirusa od Oliwki,ja i K:baffled:masakra:-(zjadam dzisiaj tylko parówke:baffled:
O,ja!No to pięknie:baffled:Też masz tendencje do uzewnętrzania się:sorry2:?

Aha, pytam, tak jakbym miała do Was jechać kiedyś, żebym wiedziała co i jak:-)

Ania usnęła, chyba zaczynają jej zęby iść, bo smoczek tym plastikiem bierze do buzi i pociera dziąsełka. Posmarowaliśmy Bobodentem i padła
Nie ma problemu,jak już przyjdzie co do czego to się znajdziemy,spokojna Twoja matczyna głowa:-D

Hello
A ja glupia sie balam, ze bede miala tyyyyyyle do nadrobienia, ze ho ho....:-D:-D:-D:-D
A tu dzisiaj tak spokojniutko, glownie Tichonek na posterunku, bo to jej postow tu dzisiaj najwiecej...:-)
A ja wrocilam z tak dlugiego spaceru, ze nogi mi juz nie tylko w d...e weszly ale moze i gdzies glebiej:szok: Szlam jednym ciagiem przez ponad 2,5 godz. i juz myslalam, ze ta cholerna droga sie nigdy nie skonczy. Taka sobie trase wybralysmy z kolezanka:baffled: Ale za to ile kalorii spalilam:cool2:
No to ja teraz uciekam, bo goscie sie nam szykuja a Wam zycze milej soboty.
No widzisz!Tak to jest jak się weekend bez mężowskiego spędza:-(Zawsze w weekendy gdzieś wybywaliśmy,a dziś przekuchciłam cały dzień:sorry2:Zrobiłam roladki na jutrzejszy obiad i ciacho.No i na dziś,ale tak skromnie bo to tylko dla mnie i Radka:blink:Jeszcze odkurzyłam na szybko i trzy prania trzasnęłam(teraz tylko patrzę coby mi suszarka pod ciężarem nie trzasnęła:baffled:).Musiałam się czymś zająć bo bym chyba zasnęła:dry:
Mój P jutro na obiad już będzie więc trza było jakąś pokazówkę zrobić,tak więc roladki+kluski:-pi ciacho,rzecz jasna,żeby mąż czuł,że warto do domu,do żonki wracać:-DAle się stęskniłam:sorry2:Raptem jeden dzień go nie ma:baffled:

reklama
hej ja tylko na chwilę..
wpadam pochwalić się umiejętnościami mojej 2 miesięczej niuni :)
nadal nie mam neta więc nie siedzę wogóle prawiena bb
[video=youtube;U8ZbN7KKfDU]http://www.youtube.com/watch?v=U8ZbN7KKfDU[/video]

tichonku tylko wymioty:baffled:mała tez:-(i zero jedzenia:no:

KaMcia mój tez tak juz dawno robi tylko jest bardziej sztywny:-)brawo dla Victorii:tak::-)

hej ja tylko na chwilę..
wpadam pochwalić się umiejętnościami mojej 2 miesięczej niuni :)
nadal nie mam neta więc nie siedzę wogóle prawiena bb
YouTube- MOV00760.MPG
:szok:No to ładnie,młoda szaleje jak nie wiem:-DLeżeć nie chce,tylko bach do siadania:-DPewnie coś bardzo ciekawego w tv leciało:-D:-D
Martuś,pozostaje tylko życzyć rychłego powrotu do zdrówka:sorry2:Dla Karmelka wielkie brawka,że taki silny już:happy2:
Dziś tu tak spokojnie,to co to dopiero jutro będzie?:szok:Tyle foremek wybędzie na wieczór panieński misi:happy2:

no wiec załapaliśmy wirus od Oliwki,ja i K:baffled:masakra:-(zjadam dzisiaj tylko parówke:baffled:
Biedactwo :-( życzę szybkiego powrotu do zdrówka:tak:

Ja dzisiaj miała bardzo miły dzień spędzony w super towarzystwie mamusiek :-D:-D:-D dziękuję dziewczynki :tak:

Teraz dziecię me na krok mnie nie odstępuje i dosłownie włazi mi na głowę i po mnie depcze przez co młoda się buntujea ja piszę w ciemno bo W musi siedzieć miedzy mną a kompem na tej super dla niego półce czyli moim brzuchu:sorry2: dobrze że mała zsunęła się trochę niżej :dry:

Witam!
Chyba jako ostatnia:cool2:....
Zaraz spobuje cosik nadrobic...
Zla jestem bo dwa nety w domu a od pol godziny z zadnym nie moglam sie poloczyc:wściekła/y:

EDIT:\
Witam nowa foremke-to akurat wczoraj czytalam ;0
Co do tesciowych to sie nie wypowiadam.....moge ja sprzedac jakby ktos chcial hehe....
Dyta zdrowka dla malenstwa zycze.
Ja bylam w Medicusie u pediatry dr.Sochackiej jak dla mnie ok....
Ty tez do niej idziesz?
Marta no to czeka wsz zakup nowego lozka,no albo jak Lubiczanki dzieci w tym uczestniczyly to przytargal loze od niej hehe
Tichonek,Pauletta ja tez dzis ledwie zyje....chociaz spalam do 8 od 24:30 z diwma pobutkami o 1:30 i 6 ale wczoraj ze znajomymy wypilam dwa drinki....

Spadam,bo zaraz kolezanka przyjedzie z mala Nicola:)

Tak ,też byłam u dr.Sochackiej i muszę powiedzieć,ze jestem w miarę
zadowolona.:tak:
Dominiki niestety ma antybiotyki:-(Biedactwo moje strasznie się męczy:no:
Kaszel mu tak dokucza,ze się cały czas wybudza:-(
Mam nadzieję,ze dobrze będzie je przyjmowal i szybciutko dojdzie do zdrowia:-(

Oj,a ja strasznie jestem wyczerpana....zmykam za chwilkę przytulić się do mojego aniołeczka:tak:

Widzę dziewczyny,ze o spotkanku w Swords rozmawiacie:-)Ja się z miłą chęcią piszę:tak:

Tichonku ale z Ciebie prawdziwa gospodyni:tak:Posprzątane,ugotowane i jeszcze ciasto upieczone:szok::szok: Spryciarz z Ciebie:tak:Ja ostatnio na nic nie mam siły,ale tłumaczę to mało przespanymi nockami:sorry2:przynajmniej mam wymówkę:-D:-D

Misia i reszta dziewczyn życzę Wam udanej imprezy jutro:tak:Wybawcie się za nas wszystkie:-D:-D Oj,przydałoby się i mi takie wyjście....:sorry2:

reklama
hej laski!
Ja juz mam rodzicow przy sobie,wiec spoko. Jutro bez zmian ze spotkaniem?

Larcia super ze juz masz rodzicow teraz bedziesz miala wesolo w domku. Spotkanie jak najbardziej aktualne i bez zmian ja czekam u Agusiek zebys specjalnie po mnie nie podjezdzala.

Reni witaj wsrod nas:-)

Witam sie i ja

Czasu brak SZOK wyszlam na miasto 30 min maz dzwoni z pralki sie leje (przed wyjsciem wstawilam pranie jak zawsze) tesciowa stwierdza ze mlody cos wcisnal. Przyjezdzam do domu sprawdzam pralke i CO???? Pralka dziala i woda sie wcale nie leje:wściekła/y: A teraz zle sie czuje i mam wyrzuty ze zostawilam ja sama w domu i pozwolilam wyjsc z mlodym na spacer :no:

Moja tesciowa dopoki Wiktor sie nie urodzil byla tesciowa naprawde do rany przyloz nie ta z kawalow. Ale jak tylko dziecko sie urodzilo i w niej tez sie cos narodzilo co doprowadza mnie do szewskiej pasji...

Dyta kochana kup nurofen dla dzieci, multivitamine Abidec do 1 roczku i jak masz mozliwosc to flegamine ona jest dla dzici od 6 mies. Wlasnie tym wyleczylam mojego synka z kaszlu ktory ciagnal sie za nim od poczatku grudnia. Ten nurofen nie tylko jest na goraczke ale przeciwbolowy i przeciwzapalny wiec nie musisz czekac az dostanie goraczki tylko by spokojniej znosilo dziecko chorobe. Mam nadzieje ze choc troszke pomoglam. Zdrowka dla synka

Ostatnia edycja:
Do góry