reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam! W końcu cosik skrobne. Ostatnio pogoda całkiem znośna i prawie całe dnie spędzamy poza domem. Więc dopiero późnym wieczorkiem nadrabiam zaległości z całego dnia, a jak skończe czytanie około1-2 w nocy to już nie mam siły na pisanie.
Emilka nawet lepiej śpi jak ją wymęczymy spacerkami, wycieczkami:-) Wczoraj spała od 21.30 (pobudka na mleko o 2 na 10 min) do 9 rano:tak: Ostatnio u mego dziecka noc bez godzinki a nawet do 3 gdz zabaw to rzadkość. Dziś rano wstałam w końcu wyspana, mam nadzieje że dziś będzie podobnie:tak:
Podziwiam wszystkie mamuśki które maja 2 i więcej dzieciaczków. Miałam przyjemność wczoraj opiekować się przez kilka godzin kolegą Emilki o 1 dzień młodszym od niej. Mimo że dziecię grzeczne w miarę to przy dwójce nawet oczy dookoła głowy nie zawsze pomogą:confused:
Dobrej nocki i miłych snów

reklama
witam:-)

renni witam również:-)

moniak a ja myslałam ze ty juz wstałas a ty sie jeszcze nie położyłaś:eek::-Dja wczoraj miałam 6 dzieciaczków i dom cały no poza połamanym łóżkiem:baffled:

miłego weekendu:cool2:

witam sie z wami z ranka i uciekam od razu :-)renni-witaj......u mnie noc nie najlepsza prawie nic nie spałam a musze byc dzis sprawna bo do robotki ide kurcze...pozdrawiam was wszystkie i zycze miłego wekenduuuu;-)z ta pogoda to juz człowiek nie nadazy patrze teraz a samochody jak zwykle szronnnn na nich:zawstydzona/y:

Witam:-)
Witam też nową foremkę Renni:-)

Wczoraj jeszcze do Was zajrzałam, ale nie miałam siły pisać, bo Ania dała nam nieźle wczoraj wieczorem w kość. Zamiast jak co dzień po kąpieli usnąć to postanowiła płakać. Tatuś próbował wszystkiego, żeby niunia chciała chociaż chwilkę na rączkach grzeczna być. Dopiero ja musiałam przyjść i ją przytulić, ale położyć się nie dałą w ogóle. Prawdopodobnie bolała ją brzuszek, bo pomogła woda koperkowa i noszenie na Tygryska:-). Ale noc już była ładna. Obudziła się po 3 i potem przed siódmą. Teraz też usnęła.

Witam
Renni-kłaniam się nisko:tak::-)
Tichonek-rozpracowałaś mnie:-(To byłam ja-wysłałam swoją podobiznę wrzeszczącą na cały regulator(a nóż którejś z Was się przyśnię;-):-))
Pauletta-TAK!!!Przyjeżdżajcie!!!Tylko o cynk poprosz\ę o której:tak::-D
Marta-bardzo mi przykro z powodu łóżka:sorry2::-(
Anineczko-trzymajcie się dzielnie:tak:Szybkiego powrtu do zdrówka życzę
A tak w ogóle to się muszę pochwalić,że wreszcie mamy autko-takie jakie chcieliśmy,niestety dziadzio,ale jadąc prawie100km stwierdzam,żewdzięczne i z pewnością posłuży:tak::-D

Witam się i ja :-) jakaś kompletnie nie wyspana dzisiaj jestem i znam przyczynę a jest bardzo prosta - INTERNET !!!!! tak się zasiedziałam wczoraj że o drugiej poszłam spać :baffled::sorry2: a teraz oczy na zapałki ale muszę się przyzwyczajać jak mała się urodzi to nie będzie tak kolorowo :-D
Moje dziecię właśnie zdecydowało że na śniadanie będzie jadło rodzynki :sorry2::-D nie daje sobie zabrać ehhh ;-)

Mam nadzieję,że dobrze trafiłam:sorry2:Na BB znaczy,bo taka jestem zrąbana,że na oczy nie widzę:wściekła/y:Nie mogłam spać w nocy,może jakieś 3 godzinki drzemnęłam,w ciągu których z 15 razy się budziłam:baffled:
Pauletta:witaj w klubie
Dzień dobry tak w ogóle:sorry2:Oj,coś czuję,że dla mnie nie będzie:baffled:Oczy mnie pieką,jakby pół Sahary ktoś w nie nasypał:wściekła/y:
lubiczanko:mam rozumieć,ze Twoje dzieciaki uczestniczyły w dewastacji łóżka u Marty?:sorry2:No to pięknie:szok:Zamiast auto,trzeba było nowe łóżko kupić:-D:-D:-D
Idę z Radkiem na Disney Channel "Tarzana" pooglądać:tak:Śliczna bajka,mam nadzieję,że nie zasnę w trakcie;-)

Ostatnia edycja:
Witam,witam również nowe mamuśki!

Dyta Emma jakies 2 m-ce temu tez miała katar i kaszel i lekarz nam przepisał syrop, takze nie wiem dlaczego Tobie powiedzieli ze nie ma :confused:

Ja też się b.zdziwiłam,ze mi nic nie dała:confused:
Mówiła,ze jest chyba jakiś syropek coś na s....,sprawdzała w książce ale niestety nie znalazła:szok::szok: Szkoda gadać....
Moja GP była na macierzyńskim,teraz okazało się ,ze już tam nie pracuje także poszłam do innej.
Pierwszy i wychodzi na to ,ze ostatni raz:wściekła/y:

Dzisiaj jade do Medicusa,bo małego rozłożyło wczoraj na noc całkiem:-( Kaszle,tak mu leci,ze nie może sobie biedny poradzić z przełykiem,z nosa teraz tez mu leci.....żali się cały czas strasznie..... płacze,a ja razem z nim:-:)-(

Witam!
MartaF paczkę dostałam, jeszcze raz wieeeeeeeeeeeelkie dzięki :-)

Moja Niunia już chyba przeszła ten skok rozwojowy i mam już znowu aniołka w domu :-) Pięknie przespane nocki wróciły i nie ma płaczu przy usypianiu, w zasadzie nie ma usypiania :-) Usypia po kąpieli o 20.30- 21.00, o 5 rano pobódka na cysia, i dalej sobie śpimy do ok. 9 :-D Dla mnie bomba.

asienka_r u nas na początku 4 miesiąca też były cyrki z Amelką, wydaje mi się że to właśnie te skoki rozwojowe, niedługo przejdzie, głowa do góry :-)
Zmykam karmić malą bo jeszcze nie jadła jak wstała.

reklama
Do góry