Witam! W końcu cosik skrobne. Ostatnio pogoda całkiem znośna i prawie całe dnie spędzamy poza domem. Więc dopiero późnym wieczorkiem nadrabiam zaległości z całego dnia, a jak skończe czytanie około1-2 w nocy to już nie mam siły na pisanie.
Emilka nawet lepiej śpi jak ją wymęczymy spacerkami, wycieczkami:-) Wczoraj spała od 21.30 (pobudka na mleko o 2 na 10 min) do 9 rano
Ostatnio u mego dziecka noc bez godzinki a nawet do 3 gdz zabaw to rzadkość. Dziś rano wstałam w końcu wyspana, mam nadzieje że dziś będzie podobnie
Podziwiam wszystkie mamuśki które maja 2 i więcej dzieciaczków. Miałam przyjemność wczoraj opiekować się przez kilka godzin kolegą Emilki o 1 dzień młodszym od niej. Mimo że dziecię grzeczne w miarę to przy dwójce nawet oczy dookoła głowy nie zawsze pomogą
Dobrej nocki i miłych snów
Emilka nawet lepiej śpi jak ją wymęczymy spacerkami, wycieczkami:-) Wczoraj spała od 21.30 (pobudka na mleko o 2 na 10 min) do 9 rano

Podziwiam wszystkie mamuśki które maja 2 i więcej dzieciaczków. Miałam przyjemność wczoraj opiekować się przez kilka godzin kolegą Emilki o 1 dzień młodszym od niej. Mimo że dziecię grzeczne w miarę to przy dwójce nawet oczy dookoła głowy nie zawsze pomogą

Dobrej nocki i miłych snów