reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Z tego co wiem, to u Lrrci juz jest komplet ale ja mam jeszcze wolne miejsca:-) Jakby co, to mozesz sie do nas dosiasc:-D
Ale to byś musiała specjalnie przez całe miasto jechac kochana nie chcę Cię aż tak fatygować :sorry2: ;-) może Larcia się zgodzi wziąć mnie w ponad stan jak nie to pojade swoim nie ma problema :tak:

Co do teściowych hmmm ja jak na razie nie mogę złego słowa o mojej powiedzieć póki co liczy się z moim zdaniem ale zobaczymy jak przyjedzie w odwiedzinki w marcu po narodzinach małej jej prawowitej wnuczki jak to się będzie układać bo Wiktorek to taki dla niej przyszywany wnuk choć nie powiem traktuje równo i jego i swoją pierwszą wnuczkę jak jesteśmy w Pl i mam nadzieję że to się nie zmieni jak się urodzi Zuzia :tak:

reklama
anineczko, w sumie logoczne to, biegunka to naturalna reakcja organizmu, przeczyszcza sie bo coś mu zaszkodziło, to dlaczego mielisbysmy to blokowac, zreszta te wszystkei leki to tylko zarabianie kasy :sorry2:

kurcze od jutra nic nie jem, bo na panienskim pomyslicie ze Monia sie nie przyznała ze w ciazy jest :-D:-D:-D

anineczko, w sumie logoczne to, biegunka to naturalna reakcja organizmu, przeczyszcza sie bo coś mu zaszkodziło, to dlaczego mielisbysmy to blokowac, zreszta te wszystkei leki to tylko zarabianie kasy :sorry2:
Tak własnie.Przy biegunce powinno się organizm nawadniac i podawac elektrolity by zapobiec wypłukaniu sodu,wapnia itp..:tak:
Zresztą jak dałam Mattowi probiotyk do wypicia to zamiast kupki miał w pampersie wodę :szok:

Misia ja na bank wezmę tą lunetę i autko_O lunecie Antek marzy już jakiś czas....tylko nie wiem czy on chce gwiazdy na niebie oglądac czy te z domku naprzeciwko....

Ostatnia edycja:
Młody kąpieli zażywa,pranie się pierze(o tej porze:baffled:,ale to robocze szmatki mojego szanownego,razem z kurtką i nie mogą czekać bo mu potem nie wyschną:sorry2:),a ja wiadomo gdzie:zawstydzona/y::-D
...tichonku jak tam po pilnowaniu Dylana Ty to masz energii tyle poprosze troszeczke:-):-) nie dziwie sie ze tesciowa Cie wychwala sama bylam swiadkiem jak tu pranko, mieszkanko blysk ciasteczka upieczone, bigos na palniku Twoj P powinien codziennie z bukietem w rekach stawac przed Toba.
A co do tesciowej to do nie dawna sadzilam że mam najlepsza pod sloncem, że naprawde wielkie szczescie mnie spotkalo ale jak trafilam do szpitala to wiele rzeczy się pozmienialo i tak naprawde takie sytuacje potrafia nam otworzyc oczy spojrzec na to wszystko innym punktem z czego sie ciesze bo żyłabym z klapkami na oczach:szok::szok::szok:
No nic zmykam mama wzywa :-):-):-)
hahaha.gif
hahaha.gif
hahaha.gif
Proszę Cię:-D:-DJa i dużo energii:baffled:Skapcaniałam ostatnio straszennie
blee.gif
Kiedyś to ja miałam energię,a teraz to ech...szkoda gadać
No proszę jak to się można co do ludzi pomylić(a co do teściowej szczególnie:-D)

A co już zaczela sie wtracac jak mam dziecko wychowywac. Że ma plamki na nogach straszne a to przecież ta skaza białkowa tak jakbym ja zaniedbała dziecko moja Agatka ma dość często takie plamki poprostu są trzeba je smarować i z czasem z nikną; że dlaczego nie daje malej wapna zabawiala sie w lekarza. potem jaki to mój mąż dobry tata dziecko lgnie do niego no ja oczywiscie zla mama tylko dziecko mnie tyle nie widzialo i mialo oparcie w ojcu jedynie. A jaka ta kuchnia moja mala nic nie mozna w niej zmiescic, lozeczko powinno stac gdzie indziej normalnie byloby co pisac sa tez rzeczy o ktore tez musze zachowac dla siebie ale uwierzcie mi bylo to nie do zniesienia. Moze wydac sie to glupie ale gdy ja walczylam o zycie ona martwila sie ze jej synek jest chory ze na pluca mu choroba poszla a lekarz powiedzial ze to wirus i mu przejdzie normalnie masakra wymyslala z ciotunia ktora tez tutaj byla cuda niewidy.
Teraz wreszcie odpoczywam ufff:-):-):-)
Łosz,matko:szok:Tzn.teściowo!!!To się faktycznie można wykończyć:baffled::-D

...Karolina - wiesz - dobra tesciowa to jest tak samo czesty widok jak mroz w czerwcu :D
A mozesz powiedziec co zdiagnozowali lekarze u Ciebie?
Z tego co mi wiadomo to nadal nic
583.gif
,czekają jeszcze nadal na wyniki badań molekularnych.
anineczko,Ty uważaj,żeby Twój M młodemu lunety nie podbierał,skoro,jak mówisz masz takie gwiazdy w domu na przeciw:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Witam sie i ja..:-)
Czytalam i czytalam ze az zapomnialam co mialam napisac...:-D
Pamietam o tym artykule.... masakra:szok: ale komentarze dobre:tak:
Wit D3 podaje ale 4 krople dziennie (tylko ze nie raz zapominam:sorry2::baffled:)
Pauletta- To jak juz jestes urzadzona to moze bedziesz miala czas mnie odwiedzic???? Juz Cie tak dawno nie widzialam:tak: W tym tygodniu moze bedziesz miala czas???

ale niedowno przyzylam szok:szok: Mysle sobie, ze zobacze dzisiaj ile ja tam mam pokarmu w tych cycach moich bo ten moj Kacper wiecznie nie najedzony.. (dzisiaj w nocy musialam mu butle dac a i tak po 2 godz gotowy i zwarty do jedzenia) No wiec zrobilam co trzeba i z obu sciagnelam ledwo 40ml:szok:I to jeszcze ostatnio karmienie bylo o godzinie 9 rano a tu o 7 wieczorem tylko 40ml....na ale mysle dam malego jeszcze do piersi moze cos wyciagnie z niej... no i wyciagnal ale troszeczke... Kurde chyba z tych nerwow jak Kacper chorowal to naprawde pokarm stracilam...:-(

Ide polozyc spac Kacperka i pozniej do was zajrze:tak:

Dziękuję :tak:
A smecty się nie podaje bo zatrzymuje wirus w organizmie wraz z biegunką :sorry2:
Dziś to potwierdziła nasza pani doktor i kategorycznie zakazała używać takich specyfików :dry:
Wiesz - zdziwilam sie bo jak bylam ze Staskiem w szpitalu, to z nami lezala dziewusia 2 mc, i zarowno jej jak i Stasiowi wowczas 14 mc dawali Smecte bo zle reagowali na antybiotyki. A kilka mc pozniej to juz tu w Irl mial straszna biegunke i lekarka tez zalowala ze nie mamy Smecty.

reklama
Do góry