Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Ewelcia,dla Ciebie kochana najlepsze życzenia urodzinowe
Ty młoda d**a jesteś
Szczęścia,zdrowia,spełnienia wszystkich marzeń.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czesc Dziewczyny,
ja tak troche z innej beczki. W kwietniu mam urodzic synka w Rotundzie w Dublinie i zastanawiam sie, czy jest szansa, zeby mi jeszcze przed porodem jakies usg zrobili? bo mialam to jedno planowe (w 20tyg) ale boje sie ze moze cos byc nie tak. Poza tym, chcialabym przynajmniej mniej wiecej wiedziec ile dziecina wazy i mierzy, zeby wiedziec czego sie moge spodziewac. A tu tylko polozna z miarka krawiecka, ale to jakos do mnie nie przemawia... Mialyscie moze jakies dodatkowe usg? jesli tak, to jest jakis "sposob" zeby zrobili? nie chce przesadzac i naciagac, ze dziecka nie czuje, czy ze mnie cos boli czy cos, bo jak narazie jest w miare ok.
dzieki za info,
pozdr
Aga