reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

chorym dzieciaczkom zycze zdrowka!Pogoda teraz dziwna, raz slonce raz przymrozek, nic dziwnego, ze dzieciaczki choruja!

Masakra z tymi "absurdami". Nie wiem nawet, co napisac. Sa mamy i "mamy". Niektore maja troche nie pokolei w glowie, ale... :-D :-D :-D :-D Tylko szkoda takich dzieciaczkow.

A my sie dzis nudzimy, pranie,prasowanie,obiad czyli nic nadzwyczajnego. Na spacer dzis nie wychodzimy, bo mi sie nie chce przebierac :-D Chyba wlacze Amandzie jakas bajke na kompie, a sobie pretty woman na dvd, jakos mam ochote :-)

reklama
Witam sie i ja.

Hej Dziewczynki
Biore sie za robote, bo sterta prania czeka. Wczoraj zawalczylam ze sterta prasowania a tu sie kolejna, 2-razy taka jak wczorajsza, szykuje:baffled:
Milego dnia mile Panie:-)

Oj ale ty masz energii,zazdroszcze ci.Ja zawsze taka obrotn kobieta,obiadki,prasowanie ,pranie sprzatanie tej wielkiej chaty a teraz.Pranie co prawda wypiore ale potem nie mam sily go zlozyc,poza tym nie wspomne o gorze prasowania.Maz juz koszulniemaa ja ciagle nie moge sie zebrac.Koszmar jakis.Wstaje o 11,zanim sie wygrzebie jest 12-12.30 chwila relaxu jeszcze przed kompem,jest 13..jakis obid,sprzatam szybko i juz dopadaja mnie takie mdlosci ze klap na kanape i amen.:wściekła/y:
Chce wrocic juz do normalnosci bo jestem zmeczona:zawstydzona/y:

No a terz uciekam w koncu ogarnac chlupe,bo obiad mam z wczoraj.

pranie nastawione, pokój ogarnięty, teraz tylko przygotować szamanko dla małego i obiad dla większego;-)
wczoraj zauważyliśmy z moim A coś dziwnego... wsadziłam Igora do jego fotelika-bujaczka i włączyłam mu bajki. po 10 minutach słyszę marudzenie - wchodzę do pokoju, a moje dziecię siedzi w kwiatkach pod oknem i nie widzi tv, stąd ten krzyk...:szok: myślę sobie... dlaczego A przestawił go pod kwiatki:confused: pytam się, a on, że go nie ruszał i nawet go nie było w pokoju. więc znów przesunęliśmy go daleko od tv... po 10 minutach wchodzimy do pokoju, a Igor siedzi w foteliku pod tv:confused::confused::confused: i co się okazało??? moje dziecię tak się potrafi rozbujać w tym bujaczku (za pomącą ręki i nogi), że podskakuje delikatnie i przesuwa się do przodu...:szok: zdolna bestia;-)
a Wy dziewczynki kurujcie się!!! nie ma co chorować. no i dzieciaczki też niech zdrowieją:tak:

reklama
A my już po przedszkolu,miałam farta bo kumpel mnie podwiózł do przedszkola i z powrotem pod sam dom odstawił:tak:Obiad mam zrobiony,zaraz idę kibelki pomyć i może na kawkę do koleżanki wyskoczę (całe dwa mieszkania dalej:-D)Poza tym muszę obejrzeć powtórkę "M jak miłość"bo wczoraj ręczna leciała o tej porze i to mój P królował z pilotem,prze tv:sorry2:
Anineczko,ładne:zaraz wrócę,a to już prawie godzinę temu:-D

Do góry