reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Ech mam nadzieje.
nic nie bedzie...;-)

lubiczanka ja tez zawsze przed przyjazdem taty zamawiam
teraz znów zrobiłam małemu wyprawke bo ja uwielbian H&M:zawstydzona/y: a tata na roczek ma przyjechac :-D tak sie ciesze!!!

Dyta, Misia zdrowka dla maluszków kochanych!!

iza masz sliczna coreczke , zdrówka !!!

Misia i dziewczyny ale Wam fajnie z tym wieczorem....:-) miłej zabawy!!! czekamy na fotki wiec zabrac aparaty ...

karolinacola zdrowka

asienka u nas w pl sklepie jest babmbino, super ze z Kacperkiem juz lepiej....

Ostatnia edycja:
reklama
jestem jestem lubiczanka:tak:wielkie dzieki;-)byłam troszke zajęta bo Szymonek znowu cały dzień nie spal:-(

jak nie dostane tutaj to wezme w PL laptopa:-)a tam mi dadzą:tak:

misia takie plamki miał mój Damian jak miał 2 miesiące i wylądowaliśmy w szpitalu,tammi powiedzieli ze to uczulenie na lek bo dostał od przeziębienia,a może u Ala to jakieśuczulenie:confused:

aaniaa mały dalej ma kaszel i wątpie zeby szybko mu przeszedł,cały charczy

no to teraz poszukam autka:-)

Ostatnia edycja:
witam:-)

widze dziewczyny wczoraj poszły szybko spać:sorry2:
mój Szymonek sie rozchorował na dobre:wściekła/y::-(

lubiczanka,sofik,joannn odezwijcie sie na gg bo numery miałam u siebie w laptopie:sorry2:

miłego dnia;-)

Hej Dziewczynki
Biore sie za robote, bo sterta prania czeka. Wczoraj zawalczylam ze sterta prasowania a tu sie kolejna, 2-razy taka jak wczorajsza, szykuje:baffled:
Milego dnia mile Panie:-)

reklama
Witam!
Zdrowka zycze wszystkim chorowitka:tak:

Moj Szym znow wstal o 6,juz 3 dzien z rzedu....
Je po 20 mleko z kaszka a pozniej okolo 22 budzi sie na picie i spi do 6,ech a wolalam jak sie budzil 4:30 czy tam 4 to chociaz zjadl i spalismy do 7 czy tam 7:30:cool2:.
Wczoraj przez caly dzien od 6 do 20:30 spal 2x 0,5h,mam powtorke z rozrywki tzn spi okolo 10 h na dobe:baffled:

Do góry