asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Hej!
Mam pytanie do doświadczonych mam. Nie wiecie czasem czego tutaj się używa na pleśniawki?? Zauważyłam dwie małe u mojej Dzidzi na ustkach w środku, a nie mam pojęcia co tu się stosuje, a do mojej GP nie mogę się dodzwonić![]()
Możesz kupić Daktarin Oral Gel, co prawda jest dla dzieci od 6 miesiąca życia, ale tutaj chyba nic innego nie ma. Zmniejszasz dawkę po prostu, Ania miała pleśniawki przed 2 miesiącem życia i jej bardzo pomogło.
Cześć dziewczęta.
Umnie dziś humorek na twarzy się rysuje bo wracam do domu po 3 tyg pobycie w szpitalu jupiiii. Co prawda bede tu wracac na kontrole ale wazne ze do domku wychodze. Wczoraj juz zrobili mi niespodzianke i puscili mnie na caly dzionek tez do domu co prawda musialam wrocic na noc na obserwacje ale mowie wam domu nie poznalam wszystko takie dziwne dlamnie agatka jest domnie nieufna tylko tata i tata mysle ze to kwestia paru dni i znow ja odzyskam. Moja gwiazdeczka strasznie sie zmienila i wychudla bo tez nam chorowala ale podobno juz jest dobrze. Zaczela raczkowac tylko do tylurwie sie do stawania pokazuje co jej podac i ma juz swoje male nerwy :-):-) taki postep w ciagu 3 tyg. No nic dosc tego pisania o szpitalu mam nadzieje ze juz nigdy do niego nie wroce ale bede musiala bo jeszcze operacja na przepukline mnie czeka
co tam przeloze ja na listopada musze sily zregenerowac nacieszyc sie malutka, mezem i mama fajnie ze przyleciala bedziemy plotkowac przy kawusi. Pozdrawiam was cieplutko
;-)
Karolinko, dobrze, że już wróciłaś do domku, na pewno szybciej dojdziesz do siebie w domku wśród najbliższych:-)
Witam się z Wami moje drogie
Katar nadal mnie męczy. Oglądaliśmy nową chatkę, chcemy zmienić, bo 100 euro mniej będziemy płacić