reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Nie wiecie gdzie tutaj można kupić kosmetyki nivea baby?? znacie jakiś polski sklep z tymi kosmetykami?? albo może Bambino??

Nivea to w większości sklepów jest. Ale najczęściej tylko płyn do kąpieli, a Bambino to chyba nie znajdziesz. Ewentualnie jeszcze z Ziajki w aptekach czasem można znaleźć. Zależy skąd jesteś

reklama
Witam mamunie.
Ja tak na szybciutko...
Moniadan ja sie zgadzam.Czyli zaraz po Tobie przyjezdzacie z Larcia po mnie:-)
Misia duzo zdrowka dla Ala.
Frog jak Wiktorek?
A cos Pauletta sie nie odzywa.Albo nie ma jeszcze netu albo jest pochlonieta urzadzaniem nowego lokum.
Pozdrowionka;-)

A ja właśnie wróciłam od koleżanki i nogi mnie bolą niemiłosiernie:baffled:Kondycję to ja mam jak stary dywan:sorry2:Jeszcze do tego komórkę u niej zostawiłam,ale nie mam zamiaru po nią iść:no:O nie,nie...to jakieś 45 minut w jedną stronę:szok:Mężo wróci to podjedzie po nią:tak:
misia,jeśli Al już teraz ma coś na ciele,a tym bardziej,że to plamy a nie wysypka to trzydniówka raczej odpada:no:

A moze to ospa wietrzna?

Tichonek ale porownanie...:-D:-D:-D

Pauletta napewno nie ma neta.
Nie dawno chatke zmienila.

A ja dzis jem jak smok,normalnie ciagle jestem glodna:baffled:.....

Anineczka u nas na farmie kotow pelno,male duze,czarne,biale,rude,itp....mozesz wpasc i wybrac sobie:-D:-D:-D
Chyba ze poczekasz na swieza dostawe:-D

Dziewczyny troche sie wystraszylam.Kurcze jaka ja glupia jestem.unikam wszystkiego co moze zaszkodzic diecku a wczoraj kupilam sobie 25 dk poledwicy sopockiej.I sie najadlam.Doppeiro jak zjadlam zdalam sobie sprawe ze to wedzone polsuroe mieso.Matko i co teraz? a jak zarzilam sie tokoplazmoza albo cus..Jak myslcie.No i mam problem bo bede tera gdybac.buuuuuu

kochama nic Ci nie bedzie , przeciesz! to miesko jest badane... bardziej szkodzisz dziecku jak sie denewujesz...
wiec juz wiecej tego nie jedz a dziecku nic nie bedzie ;-) całuski...

Zakupy przez neta tez lubie .... a najbardziej lubie allegro ....

kochama nic Ci nie bedzie , przeciesz! to miesko jest badane... bardziej szkodzisz dziecku jak sie denewujesz...
wiec juz wiecej tego nie jedz a dziecku nic nie bedzie ;-) całuski...

Zakupy przez neta tez lubie .... a najbardziej lubie allegro ....
To tak jak ja...A teraz przed przyjazdem rodzinki wszyscy pokorzystaliśmy-nawt J żarówki do auta zamówił...I dostaliśmy wszystko bez specjalnych opłat za wysyłkę za granicę:-D
Iza-ja kupuję szampon,mydło i oliwkę bambino u nas w polskim sklepie:tak::-)
Marta-odezwij się jak uruchomiłaś mój złomek:sorry2:
Anineczko-koło naszego domku pałęta się duża kocica-i ona lada moment pewnie się okoci,może to byłaby okazja,jeżeli w schronisku coś nie wypali:sorry2:
Gastone-spokojna głowa,Maleństwu nic nie będzie:tak:

Dzien doberek.:-)
Jola24 Napisze ci na moim przykladzie
Ja karmilam tylko cycem do 3 tygodnia zycia Kacperka. Pozniej wprowadzilam butle ale tylko wieczorem (zeby lepiej i dluzej spal, pozniej sie to przerodzilo w cyca i butle ale spal od 9 do 4:tak:). No i do tej pory dojada butle ale teraz to je tak ze 3 razy a reszta to cyc. U mnie sie narazie sie nie sprawdzilo ze jak je z butli to nie chce cyca. Kacper chcetnie i butle i cyca pociagnie. Z tym ze u mnie z piersi to tak leci ze Kacper nie nadaza pic, a jak nie raz przestanie zeby polknac to co ma w buzi, to mi z takim cisnieniem leci i go nie raz opryskam po twarzy:-D:-D:-D:-D:-D Musze wtedy pielucha trzymac cyca bo wszystko na okolo z moim synem wlacznie bylo mokre. No ale za to po5-10 minutach piers jest oprozniona.
Moim zdaniem, jezeli naprawde Olus sienie najada to daj butle... ale najpierw sprawdz czy rzeczywisc sie sie nie najada. Zwaz go to zobaczysz czy dobrze przybiera.
Ale moze to jest rzeczywiscie problem twojego pokarmu bo jest malo pozywny. Ja mialam sama wode na poczatku i Kacper sie nie najadal. A to dlatego bo wszyscy mnie tylko straszyli ze po tym moze miec kolki i po tym wysypke i po tym zatwardzenie a po tym rozwolnienie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i wyszlo na to ze jadlam same herbatniki maczane w herbacie:szok: No a pokarm to byl sama woda.
karolinacola zdrowka, zdrowka i jeszcze raz zdrowka:tak:
MartaF Jak Twoj synus? zdrowy? A z tym laptopem to narmalnie debile!!!! Jak splacisz to dostaniesz:szok:
Dyta, Misia Zdrwoka dla waszych dzieciaczkow:tak::tak::tak: Nie doradze co to moze byc bo nie mam pojecia, ale moze tak jak mowia dziewczyny, trzydniowka albo zeby!!!
iza_jot Te kosmetyki sa w Papu. Tylko nie wiem czy ty z Galway jestes?

No a u nas juz z Kaacperkiem lepiej. Wczoraj w sumie zwymiotowal wieczorem ale to dlatego ze ma glupia matke. Dalam mu cyca, najadl sie, ale dalej marudzil wiec po pol godz dalam drugiego. A ze zaladek naruszony to bach polecialo. A on po prostu byl zmeczony:sorry2:
No a musze sie pochwalic ze moj kacperek juz smieje sie w glos:-):-):-D:-D zawsze rano zanim wstaniemy z lozka to pol gpdziny sie bawimy. I tak sie smial w glos ze masakra. :-D:-D
No a wczoraj w koncu zostaly moje prosby wysluchane i chlopaki zawiesili mi karnisze i moglam zawiesic firanke. Tak w koncy domowo sie zrobilo. Wyobrazcie sobie ze mam 4 facetow w domu (w tym jeden moj:-D no ale prezesa Kacperka nie licze:-D) a dwa tyg musialam sie prosic o zawieszenie karmisza. Wiecznie mieli tyle innych zajec ! I dopiero jak sie wzielam sama za to, to wzieli i zrobili.:dry::-) masakra!!

reklama
No ja niestety do Galway mam kaaaaawał drogi :wściekła/y: Jestem z Navan, no trudno.
Kurcze to moje dzieciątko biedne takie marudne przez tą ospę. Mam nadzieję że już się przełamuje to choróbsko, już zaczynają pękać te krostki więc chyba najgorsze za nami. Teraz śpi bidulka :-(

Do góry