A ja mam kosmos od rana....maly sie drze non-stop:-(
Teraz mi zasnal , ale od 6 z przerwami dawal mi popalic....rece mi odpadaja od noszenia.
Wczoraj wyczailam lewa jedynke dolna...potem bylam w Carlow u kolezanki i mlody nie chcial pokazac,pozniej kolezanka dojrzala ze na wierzchu jest prawie zab.
Wieczorem juz nie bylo widac,dzis rano znow byl a pozniej juz nie
Nie wiem o co kaman?
Moze tak byc ze jak dziasla mu bardziej napuchnie to ten zab sie chowa?
Ja juz glupieje z tym jego zabkowanie-meczymy sie juz dlugo a zab jeszcze zaden nie wyszedl
........goraczki nie ma i jeszcze nie mial,jedynie co to kupy czesto robi
Misia,Dyta moze faktycznie trzydniowka....
Iza na plesniawki dobry jest mocz dziecka.
Zlap w jakis pojemnik i posmaruj tym buzie...wiem,wiem ze to troche nie higieniczne,ale skuteczne.
Marta napewno w sklepach ze sprzetem elektronicznym daja laptopy na raty,musisz spytac
Karolina ale super wiesci-trzymam kciuki za calkowity powrot do zdrowka....
FAjnie ze juz bedziesz blisko swoich najblizszych
Teraz mi zasnal , ale od 6 z przerwami dawal mi popalic....rece mi odpadaja od noszenia.
Wczoraj wyczailam lewa jedynke dolna...potem bylam w Carlow u kolezanki i mlody nie chcial pokazac,pozniej kolezanka dojrzala ze na wierzchu jest prawie zab.
Wieczorem juz nie bylo widac,dzis rano znow byl a pozniej juz nie

Nie wiem o co kaman?
Moze tak byc ze jak dziasla mu bardziej napuchnie to ten zab sie chowa?
Ja juz glupieje z tym jego zabkowanie-meczymy sie juz dlugo a zab jeszcze zaden nie wyszedl

Misia,Dyta moze faktycznie trzydniowka....
Iza na plesniawki dobry jest mocz dziecka.
Zlap w jakis pojemnik i posmaruj tym buzie...wiem,wiem ze to troche nie higieniczne,ale skuteczne.
Marta napewno w sklepach ze sprzetem elektronicznym daja laptopy na raty,musisz spytac
Karolina ale super wiesci-trzymam kciuki za calkowity powrot do zdrowka....
FAjnie ze juz bedziesz blisko swoich najblizszych
Ostatnia edycja: