reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

A ja mam kosmos od rana....maly sie drze non-stop:-(
Teraz mi zasnal , ale od 6 z przerwami dawal mi popalic....rece mi odpadaja od noszenia.
Wczoraj wyczailam lewa jedynke dolna...potem bylam w Carlow u kolezanki i mlody nie chcial pokazac,pozniej kolezanka dojrzala ze na wierzchu jest prawie zab.
Wieczorem juz nie bylo widac,dzis rano znow byl a pozniej juz nie:sorry2:
Nie wiem o co kaman?
Moze tak byc ze jak dziasla mu bardziej napuchnie to ten zab sie chowa?
Ja juz glupieje z tym jego zabkowanie-meczymy sie juz dlugo a zab jeszcze zaden nie wyszedl:baffled:........goraczki nie ma i jeszcze nie mial,jedynie co to kupy czesto robi

Misia,Dyta moze faktycznie trzydniowka....

Iza na plesniawki dobry jest mocz dziecka.
Zlap w jakis pojemnik i posmaruj tym buzie...wiem,wiem ze to troche nie higieniczne,ale skuteczne.
Marta napewno w sklepach ze sprzetem elektronicznym daja laptopy na raty,musisz spytac
Karolina ale super wiesci-trzymam kciuki za calkowity powrot do zdrowka....
FAjnie ze juz bedziesz blisko swoich najblizszych :)

Ostatnia edycja:
reklama
karolinanicola super ze jestes w domku:tak:takie małe dzieci szybko rosnął i 3 tygodnie to dużo:sorry2:mój Damian ślizgał sie na pupci,nigdy nie raczkował:no:

ewelcia zdziwiłabyś sie:tak:w Clonmel chciałam wziąść latopa to mi powiedzieli ze mi go dadzą jak go spałace:nerd:debile:baffled:

Karolina-no i brawo!!!Wreszcie dobre wiadomości...Teraz będzie już tylko lepiej:tak:A jeśli chodzi o córcię,to wydaje mi się,że dobrze,że zbliżyła się tak do tatusia-a do normy też raczej wszystko wróci lada dzień:-)
Ewelcia-współczuję tego noszenia:-(Mam nadzieję,że ząbek się wreszcie przebije i już nie schowa(zapewne podrażnia dziąsełko i może dlatego szkrab taki marudny:sorry2:).
Gastone-ja też się zbieram do sprzątnięcia domku od wczoraj...Ale jakoś mi ciężko idzie:zawstydzona/y:

karolina,wreszcie super wieści:tak:Cieszę się z Tobą:tak:A Agatka raz,dwa do Ciebie wróci,nie martw się.Kiedyś to do taty nie chciała iść,tylko mama,mama.To normalne:tak:Tylko się cieszyć,przynajmniej wiesz,że J się nią dobrze zajmował,skoro tak do niego lgnie:tak:Ale Ty to jesteś cwana,jak teściowa była to za żadne światy do domu nie chciałaś wracać:-D,a jak tylko mamunia przyleciała to Ty już fruuu ze szpitala do domu:-D

Marta ja laptopa brałam na raty przez internet ze sklepu Deel'a Wejdź sobie na deel.com i tam powinno być, no chyba że chcesz innej firmy, ale tam jest spory wybór.
Ewelcia86 też właśnie czytałam o tym moczu, ale nie wiem jak to zrobić jak już go złapię, to co?? patyczkiem do ucha tak paćkać?? czy jak:confused: ehhh...

Witam

Jestem chora nie do zycia:-( podczytuje ale nie mam sily, glowa mi peka... oczy pieka, wrrrrrrrrrrrrrrrr

Marta ale kapa z tym laptopem :baffled: a moze kredyt w banku ;-)

teraz lezalam bo mlody spi ale musze go budzic bo zaraz jechac tzreba po Sofijke jest w przedszkolu :dry:

miłego dnia

Marta ja laptopa brałam na raty przez internet ze sklepu Deel'a Wejdź sobie na deel.com i tam powinno być, no chyba że chcesz innej firmy, ale tam jest spory wybór.
Ewelcia86 też właśnie czytałam o tym moczu, ale nie wiem jak to zrobić jak już go złapię, to co?? patyczkiem do ucha tak paćkać?? czy jak:confused: ehhh...

Patyczkiem albo wacikiem jak sie da,ale mysleze lepiej patyczkiem.

Sofik zdrowka zycze:tak:

reklama
sofik ty to biedactwo znowu chora:-(słabo cie ten twój K grzeje:sorry2:musze z nim pogadac:-Dżycze ci zdrówka:tak:a kredytu:tak: w banku mi nie dadzą:no:

iza przez neta to za bardzo nie chce kupowac:no:

Do góry