reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Frog hop,hop!jestes tutaj?
Mam pytanie do Ciebie...
Kochana powiedz mi jak sie nazywa ten sklep w Skarzysku z artykulami budowlanymi?
Chodzi mi o ten nowy kolo Carrefour tu zaraz jak sie zjerzdza z E7....
Pamietalam i wylecialo mi z glowy:sorry2:

Chyba masz na mysli Brico Depot dla pewosci prosze linka TSK24.pl-InfoSerwis-powiat i miasto Skarżysko - Kamienna - Brico Depot – ich cen się nie przebije?

Misia gratuluje pierwszego samodzielnego dnia pracy w dzieciaczkami a moim skromnym zdaniem to ze dzieciaczki beda zadowolone to bylo oczywiste taka z ciebie cool teacher:-). A i zdrowka moja droga zdrowka zycze bys na wlasny panienski dotarla:-D:-D:-D

Kurde nie wiem co jest ale jak pisze posty to po kilku min mi sie cosik z klawiatura robi - zolw rusza sie szybciej niz litery wyskakuja na ekranie, najgorsze ze nie wiem dlaczego tak jest????? I to tylko na BB tak mi sie dzieje wrrrr..... doprowadza mnie to do bialej goraczki

Ostatnia edycja:
reklama
dobry wieczór Mamuśki:-)
w końcu znalazłam chwilkę i dopadłam laptopa :-D u nas jakoś leci - teściowa "szaleje" z Małym - w pozytywnym tego słowa znaczeniu. wstaje z nim codziennie o 7 rano, przez co ja mogę sobie pospać ;-), karmi, przewija, bawi się... tylko boję się, że ja całkiem się rozleniwię i będzie problem, jak wyjedzie... a to już we wtorek...:-(
Misia - fajnie, że jesteś zadowolona z klasy:tak: pytałam się mojej współlokatorki, czy uczysz ją, ale okazało się, że ona jest w trzeciej klasie. a co imprezki, to z chęcią :tak: jeżeli tylko znajdzie się miejsce;-) tylko jeszcze pogadam z moim A, czy będzie moim szoferem:sorry2:
Karolinanicola - dobrze, że u ciebie lepiej - życzę jeszcze więcej zdrówka:tak:
Aaniaa - i super, że z Kacperkiem również lepiej. może w końcu wpadniecie do nas:tak:
Asieńka - współczuję przebojów na lotnisku... ja też niezbyt miło wspominam mój pierwszy lot z Igorem do PL:-( dodatkowo byłam sama:-(

chyba to na tyle, co chciałam napisać...

witam

tak czytam o tym panienskim Misi i normalnie chce tam byc :cool2: a widze ,ze wisienka ma transport ode mnie:-D:-D znaczy z moich stron:-D no no...trza to przemyslec, bo wyrwałabym sie oj wyrwała;-):-D

anineczka no ja o Tobie pomyslalam przy okazji transportu z wisienką:tak::-D nie moze Cie tam nie byc:cool2: a co tam- wynajmniemy caly club- no nie Misia????:confused::-D

Margaritta tylko Wisienka jedzie z M i zatrzymują się w B&B :sorry2:
No chyba,że dla Ciebie nie problem zanocowac gdzieś i rano wrócic. :tak:
Ja bym pojechała z M i dziecmi,mamy się u kogo zatrzymac pod Claregalway ( niedaleko Galway),ale nie jestem pewna czy Misia zakładała taką frekwencję :szok::-D

misi panienski zamieni sie w wielkie spotkanie mamus z BB!!!

mama ady nie bede cie prosic, zebys jechala przez headford, bo to kolko dla Ciebie by bylo. Jak cus, to pojade autem, wypije jakiegos drinka i potem tylko wode, zebym mogla bezpiecznie wrocic.

misia jak juz bedzie wiadomo, co i jak i o ktorej(chyba przeoczylam,jesli pisalas o tym) i gdzie sie spotykamy, to pisz. A w zwiazku z tym,ze chyba bede jechac autem, to moge kogos zabrac ze soba, nie ma problemu.

reklama
znaczy ani z Wami w łóziu ani z wisienka i jej szanownym w B&B:sorry2:lipa:-D ale zawsze jest jakis kawałek podlogi u Misi - prawda Misia?:confused::-D
Ze mną zawsze :-D:-D
Masz nocleg pod moim skrzydłem (no pachą inaczej :-D) i powrót zagwarantowany.
Tylko czy ty kobieto wytrzymasz bez swoich dzieci?
Ps.Jak tam film.Nie usnęłaś na reklamach? Chyba tak bo już na smsa nie odpowiedziałaś :evil:

Do góry