reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

anineczko droga normalnie pokłony składam:cool2:
piwo.gif
:cool2: nie odpowiedziałam, bo wciągnęło mnie w 3D jak nic:sorry2: trzymało jeszcze długo po wyjściu z kina:baffled::-D Film jak dla mnie ok- znaczy sie efekty bomba a fabuła...kwestia gustu.Ale tylko i wyłacznie polecam obejrzec go w 3D- zadna inna opcja nie wchodzi w gre :tak:

No i widzisz... pojawia sie problem... nie wytrzymam chyba :sorry2:

reklama
Witam! Trochę miałam zaległości ale już na bieżąco jestem:tak:
Misia gratuluje udanego debiutu w szkole:tak: i życze oby choróbsko szybko od Ciebie się odczepiło
Asienka faktycznie nieciekawy lot miałaś. Ale sobie wybrali termin na strajkowanie:no: Ja też najczęściej do Rzeszowa latam ale jak narazie i oby tak dalej bez większych problemów
Widzę że szykuje się mega nalot na biedną Misie:-D
Na razie, musze zajrzeć do moich kuraków na wrapy. M naszło na nie a ja też sobie nie odmówie, a miałam już tak późno nie jesć:zawstydzona/y: Wszystko przez facetów:wściekła/y:

anineczko droga normalnie pokłony składam:cool2:
piwo.gif
:cool2: nie odpowiedziałam, bo wciągnęło mnie w 3D jak nic:sorry2: trzymało jeszcze długo po wyjściu z kina:baffled::-D Film jak dla mnie ok- znaczy sie efekty bomba a fabuła...kwestia gustu.Ale tylko i wyłacznie polecam obejrzec go w 3D- zadna inna opcja nie wchodzi w gre :tak:

No i widzisz... pojawia sie problem... nie wytrzymam chyba :sorry2:
No wytrzymasz kobieto.!
Tak sobie wmawiaj "Dam radę" i "Dam radę"
Pępowinę Ci trzeba przeciąć kochana :-D:-D
Właśnie wpadłam na lepszy pomysł.Że do Galway pojedziemy bez dzieci :-D
Może da radę ich zostawić u przyjaciół :dry:
Ale jak się dowiem na kiedy jest panieński :sorry2:

Aha Misia mój mi podpowiada,że małżeństwo to wcale nie taki miód :happy2::baffled::szok::-D
Po chwili dodaje:
"A z drugiej strony to dlaczego miałaby miec lepiej niż my" :cool2:

Moniak ho ho ho pyszne żarełko,ale o tej godzinie :-D

anineczka za tydzien juz w sobote - chyba:confused::-Djakos tak w kazdym razie.
Ale sobie wmawiam cały czas- 4h przeszło wytrzymałam:cool2::-D
Ale wiem,ze teraz kiedy szanowny ją utuli do snu i ona nie protestuje to spokojniejszam;-) a on nie wie jeszcze o moich planach:baffled::-D

A Twoj pomysl,ze bez dzieci... Ci powiem,ze rewelka:cool2:
Normalnie miewasz Ty te pomysly :cool2: :-D ;-)

no widzę, że nalot się szykuje:tak: fajnie by było;-) zobaczymy tylko, co Misia na to...:-D
a ja od prawie godziny walczę ze zmaną zdjęcia w suwaczku, bo to stare jest już trochę nieaktualne. no i cały czas lipa:no: wkleja mi suwaczek, ale bez zdjęcia. mam dość.:wściekła/y:
aaa - i jeszcze się pochwalę - mój Igorek właśnie dzisiaj kończy 5 miesięcy:tak: i ma już dwa zębolki:-)
frog - jak tylko się dogadam z A, to "przykleję się" do ciebie, cobym trafiła a właściwą imprezkę...:sorry2:

Moniak don't worry ja dopiero spalam pizze przy muzyce MJ a tą pizze zjadłam jakieś 3 godziny temu :-D:-D

Margaritta
dopiero spojrzałam na suwak i Nicola ma już prawie 2 latka? :szok::szok:
Ależ ten czas leci :szok:
Przecież ona nie chodziła jak ją widziałam :dry:
Matko kochana :sorry2:

nie musisz mi przypominac ,ze tym oto sposobem mam rok wiecej:dry::-D:-D bo ona urodzona w dniu moich urodzin:cool2:
Ale masz racje anineczko leci jak.... A Miśka moja w tym roku do komunii :szok:

Moniak smacznego i na zdrowie:tak:

andzulina najlepszego zatem dla Igorka ;-)

Ostatnia edycja:
Ha! Margarittko tak więc łatwo się nie wywiniesz z imprezki urodzinowej :-D:-D
A ja sobie przypomniałam,że mam psa i że to nie będzie takie łatwe znaleźc jej nocleg na tą noc...No gorzej jak z dzieckiem :-D:-D
No ale cóż....będę musiała odwołac swój przyjazd zanim mnie Misia zaprosi :sorry2:;-)
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=I9gDBxFdwzI&NR=1"]YouTube- Michael Jackson 30th Anniversary Concert Part 19[/ame]

reklama
Anineczka- a ja juz sie podjaralam, ze bedziesz!!!:tak: Wszytskie przyjezdzajcie!!! Bedzie super!!!! Zrobimy wielki zlot!!!!!

IMPREZA JEST W NASTEPNA NIEDZIELE! MYSLE, ZE SPOTKAMY SIE KOLO 20 W KLUBIE 903 KOLO CUBY!:tak:

Andzulina, Margaritta- ja nie musze zapraszac osobno! Wszytskie badzcie!!!!!! Sluze noclegiem w razie W :-)

Do góry