reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

witam sie dziewczynki duzooooo pisalyscie wiec nadrobie pozniej....Misia jesli moge odbiore to wszystko od ciebie w nastepna niedziele jesli ci pasi .......jak jestem zaproszona na twoje panienienske oczywiscie!!!!!:-)

reklama
Wolfia a dlaczego jeździsz do Newbridge do Mothercare:confused:
Bo czasem jeździmy na zakupy do Newbridge do White Water, więc zahaczam też i Mothercare, bo tam jest też i fryzjer, którego Vicek jeszcze jakoś akceptuje;-)
Wiem, że w Portlaoise też jest Mothercare, przy Homebase, ale tam jakoś nie możemy trafić na żadnego fryzjera, a byliśmy już dwa razy:sorry2:
Jeszcze bym się do Carlow do Next'a wybrała jakoś, ale to może już w lutym:tak:
Brakuje mi w Portlaoise tego typu sklepów, ale może się coś rozkręci z czasem:blink:

Wolfia to mówisz o fryzjerze w Mothercare?
Są takowi?
Wiesz co, to pewnie nie kwestia fryzjera, tylko tego, że tam może sobie usiąść w autku albo samolocie, włączą mu bajkę, którą sobie wybierze i jest szansa, że chociaż da sobie skrócić te kudełki:-p Ciężki to typ:sorry2: Paznokcie u rąk obcinam mu na spokojnie dopiero od jakiegoś pół roku, bo tak to zawsze płacz i lament:baffled: Z paznokciami u stóp do tej pory nie za ciekawie, trzeba go nieźle czymś zająć albo zagadać, żeby się udało:-p
Ciekawe co ma być w planach w tym budującym się SC:confused:

A jak forum Portlaoise? "Reklamujesz" je gdzieś?
Może wklej linki gdzieś tu:
Logowanie do nasza-klasa.pl
Logowanie do nasza-klasa.pl

Ale ten fryzjer mieści się w sklepie Mothercare czy jak?
Moja siostra miała taką fobie z obcinaniem paznokci :szok:
W sumie do 6 roku życia wyła,wiła się i histerię odstawiała.
Dopiero jak dostała obcążki i sama sobie obcieła paznokcie to się uspokoiła.Choc nikt inny nie może tego robic,a ona sama.

No z tym forum to tak się chowam :baffled:
W sumie nie wiem po co je założyłam jak mam obawy,że nie podołam takiej roli.
Ale dzięki.Linki powklejam.Może jeszcze dziewuchy z Poloneza powieszą mi reklamę :tak:
Nawet nie wiedziałam,że są jakieś konta Portliszów na NK.Dzięki Wielkie :*

Ciao Dziewczynki!

Ja dzis chrzest bojowy w szkole:-) Pierwsze moje zajecia z dzieciaczkami. Bylo naprawde super! Mam fajna klase, mile i w miare grzeczne dzieciaki, chetne do pracy i zabawy. Od poczatku do konca bylo naprawde fajnie:-) Takze czuje sie usatysfakcjonowana, a czas minal mi tak szybko, ze az bylam troche zawiedziona bo mialam przygotowane jeszcze wiecej zajec i zabaw.

Wolfia
- przygotowan do slubu ani widu ani slychu...hehe...tzn. trzeba tylko posprzatac i ugotowac no i za nic z tych rzeczy nie moge zabrac sie juz teraz bo musi byc na swiezo! Ciuchy sa gotowe tylko tej bizuterii jeszcze nie mam!!:szok:

Strasznie sie ciesze dziewczynki, ze tyle z Was przyjdzie na imprezke z okazji mojego zamazpojcia! Naprawde jestem przeszczesliwa,ze bedzie nas tak duzo (mam nadzieje, ze bedzie!!) Wiesienko- no to by byla rewelacja jakbyscie przyjechali az z Dublina!!:szok: Masz kochanego M, ze tak chetnie chce Cie przywiezc!! Jesli tylko mozesz no to jak najbardziej!! Teraz juz wiem, ze musze zarezerwowowac duzy stolik! A Agusiek? Co z Toba? Bedziesz?

W czwartek juz jestem umowiona na wlosy- bo siara na ulice wychodzic z takimi odrostami!!!:szok: Nawet do szkoly bylo mi wstyd isc, zeby sobie rodzice nie pomysleli, ze jakas zapuszczona nauczycielka przylazla!!:-D

Larcia- byloby super jak bys przyjechala! Jeszcze sie nie poznalysmy osobiscie, a przeciez jestes pomyslodawca mojego tortu weselnego!!:tak:;-):-)

Karolinko- nawet sobie nie wyobrazasz jak sie ciesze, ze juz Ci lepiej. Kamien wazacy 100 ton spadl mi z serca...tak sie zamartwialam...:-( Oby teraz bylo juz tylko lepiej i obys jak najszybciej mogla utulic w ramionach Agatke!:tak:

Julia
- jasne, ze mozesz odebrac rzeczy w niedziele (no problemo):-) I oczywiscie, ze bede przeszczesliwa jak sie pojawisz na wieczorze:-)

Aniaa
- ciesze sie, ze maluszek juz nieco lepiej! Ufff...:-)

No i co ja jeszcze chcialam....?

Jestem chora...:-( Jak nie urok to...wiecie co...
Wypluwam pluca. Za kazdym razem jak kaszlne to mam taki bol w klacie, ze az sie zwijam. Na dodatek zupelnie stracilam apetyt. Wydaje mi sie, ze jestem glodna, a jak chce cos zjesc to mi sie robi niedobrze na widok pelnego talerza i odkladam na potem. W rezultacie prawie nic nie jem...Tylko herbate pije ciagle z miodem i cytryna. Tylko od tego mnie nie cofa...naprawde dziwnie sie czuje...:sorry2::baffled:

reklama
Ale ten fryzjer mieści się w sklepie Mothercare czy jak?
(...) Nawet nie wiedziałam,że są jakieś konta Portliszów na NK.Dzięki Wielkie :*
Tak w sklepie;-) Tak jak jest fotograf, tak też jest i fryzjer, ale nie we wszystkich sklepach.
http://www.kiddieskuts.com/
Nie ma za co, mam nadzieję, że się przydadzą:tak: Może i ja się w końcu zarejestruje wolniejszą chwilką;-)

Misia super, że zajęcia przeszły Twoje najśmielsze oczekiwania;-) Domyślam się, że Twoja niewyczerpana ilość pomysłów dzieciaki zainteresowała na maxa:tak: Dużo zdrówka dla Ciebie:tak: Oby to nie było nic poważnego:blink:
Ciuchy sa gotowe tylko tej bizuterii jeszcze nie mam!!:szok:
To chociaż kreacjami ślubnymi się pochwal:-p

Ostatnia edycja:
Do góry