julia28
Mama lutowa 2007
witam sie dziewczynki duzooooo pisalyscie wiec nadrobie pozniej....Misia jesli moge odbiore to wszystko od ciebie w nastepna niedziele jesli ci pasi .......jak jestem zaproszona na twoje panienienske oczywiscie!!!!!:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jejej slonko,praie na dworze?Aleci dobrze!U nas nie najlepiej..
Bo czasem jeździmy na zakupy do Newbridge do White Water, więc zahaczam też i Mothercare, bo tam jest też i fryzjer, którego Vicek jeszcze jakoś akceptuje;-)Wolfia a dlaczego jeździsz do Newbridge do Mothercare![]()
Wiesz co, to pewnie nie kwestia fryzjera, tylko tego, że tam może sobie usiąść w autku albo samolocie, włączą mu bajkę, którą sobie wybierze i jest szansa, że chociaż da sobie skrócić te kudełkiWolfia to mówisz o fryzjerze w Mothercare?
Są takowi?
Tak w sklepie;-) Tak jak jest fotograf, tak też jest i fryzjer, ale nie we wszystkich sklepach.Ale ten fryzjer mieści się w sklepie Mothercare czy jak?
(...) Nawet nie wiedziałam,że są jakieś konta Portliszów na NK.Dzięki Wielkie :*
To chociaż kreacjami ślubnymi się pochwalCiuchy sa gotowe tylko tej bizuterii jeszcze nie mam!!![]()